Şimdi Ara

Acı Hayat Bitiyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor, Acı Hayat bitiyor diyor. Bu kadar tutan, bu kadar sevilen, hiçbir hafta reytingi azalmayan bir dizi neden biter, hele diğer kanallar bu kadar peşinde dolaşır, astronomik paralarla transfer etmeye çalışırlarken... Birkaç hafta sonra dizinin biteceğini kimler mi söylüyor? Dizinin oyuncularından birkaçı, başka televizyonların çalışanları, seslendirmeciler, tiyatrocular... “Neden” diyorum, “Osman Sınav sıkıldı” diyorlar. Dilerim dedikodudur, çünkü Acı Hayat biterse fanatik hayranları çılgına döner, pazartesi geceleri boşalır... süper dizi biterse ...............

• bitmez bitmez üzülme
  • su nermine gıcık oldugum kadar kimseye deli olmuyorum o dizide. Gittin verdin iste daha ne aglıyorsun ? Bu aralar kosovalıya paşam diyen adamda gozukmuyor nerelerde bilen var mı ? Farketmez abi...
  • Sonuçta bu dizi 1962 yılında yapılan bir filmden uyarlama. Senaryo belli olacaklar belli. Uzarsa berbat olur dizi. Herşey sarpa sarar. Zaten filmiyle uzaktan yakından alakası kalmadı gibi. Bitmesi iyi olur. Herşeyi tadında bırakmak lazım...
  • Bencede bitsin uzadıkça sıkmaya başlıyor bu tür diziler.
  • bitsede anamin dirdirindan kurtulsam

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 30 Mart 2007; 13:16:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kıza dedim hayat zor
    3 yıl önce açıldı
    aşk acısı nasıl geçer
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne bitmesi yaw.adam akıllı izlediğim tek Türk dizisi...

Acı hayat güzel..Numan adamım..
  • başrolde kenan imirzalıoğlu olunca ve osman sınav yapımı olunca insan bir mafya silah çatışma dizisi beklentisi oluyor. zaten ilk bölümlerde normal hayat yaşayan "mehmet" sevgilisini elinden alan "ender ve ailesi" ne karşı düşman oluyor. yok işte ölümden dönüyor geri döndüğünde ise silahlar ğatlayacak artık mafyaya girecek derken 1-1.5 sene oldu ama hayla mehmet bir tane adam vurabilmiş değil.hal böyle olunca sıkıcı olduğu gibi devam ettirecek senaryosuda kalmıyor dizinin. sadece aşk meşk acı bir yere kadar. mafya ve aşk ikilisinn arasında ne olacağına karar verememiş bir yapım.

bence dizi devam edecekse mehmet ender ve soyunu kurutmalı ama öldürerek ki mafya olsun sonra başka mafyalara karışamsı gitgide büyümesi gecekondudan çıkması mahalle delikanlısı imajından kurtulup sağlam ve akıcı bir senaryoya girmesi gerek dizinin. yoksa bana acı hayatı analtın desem 1.5 sene olmasına rağmen söyleyebileceğini şu: işte mehmetle nermin sevgiliydi sonra zengin bir zübbe nermini elinden alıp mehmeti ölümün eşiğine attı mehmette intikam alacak işte dersiniz. haylada öyledir hepte öyle olacak.dizi zaten bitti aslında

• Dizi çok basitleşti Ender'le Nermin 2 bölümde bi küsüyorlar.Ender'in babasının hastalanması çok basitleşti yakında birisi kör olur sonra gözleri açılır.Kosovalının evinde koskocaman kameralar olur görmez madem dikizliceksin böcek kameralardan koy o koskoca web cam gibi kameraları görmez , kosovalı mahallenin içinde Nermin'in resmine bir şarjör ateş ediyor bizim mahallede yap bakiyim aynısını .Bitsede üzülmem dizi bu arada Osman Sınav'ın Pars isimli filmi yakında sinemalarda.

• bitsin bi zahmet.dünyanın hiçbir yerinde aşk hikayesini konu alan diziler 3-4 sezon sürmez.adamlar yeri gelir 10-12 bölüm yaparlar ki cıvkı çıkmasın.. Türkiye'de cıvkı çıkıp bitmesi gereken tek dizi Acı Hayat değil..Yabancı Damat,Ihlamurlar Altında falan..adamlarda yazacak senaryo kalmadı..Hadi Kurtlar Vadisi,Arka Sokaklar tipi polisiye,aksiyonlu dizilerin 3-4 sezon sürmesini anlarım..ama artık çok abartıyorlar.Ama olur mu reyting için başkaban bile yaparlar bunlar başrol oyuncusunu. Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen belkide 1. dizisi İkinci Bahar 35 bölüm çekti..Daha 50 bölüm daha çekse yine bütün reytingleri toplardı.Ama o zaman biz de o diziyi yapılmış en iyi dizi olarak lanse etmezdik.
  • ayy çok üzüldüm çok üzüldüm
  • bitebilir normaldir..
  • http://www.youtube.com/watch?v=BuCQ7yrX3M0

youtub da rastladım da..noldu burdan sonra miroğlu geri mi döndü

edit: baya eskiymiş video..kesin birleşip hatta geri ayrılıp tekrar birleşmişlerdir

hatta bi daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 30 Mart 2007; 14:22:02 >
  • her bolumde 10 bolum gerıye donuyor yenılık getıremıyorlar senaryoya fazla
  • valla kardeş söylentiler çıkmaya başlayınca illaki bişey oluyor keşke birmese
  • evet ya inşallah bitmez. yoksa paztersi akşamları boş geçer can sıkıntısı demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNgİzHaN. -- 30 Mart 2007; 15:08:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: theworldismine

ayy çok üzüldüm çok üzüldüm

ewt bende duygulandim aglarim birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 31 Mart 2007; 10:38:19 >
  • Numan eti çikolata reklamına çıkmış.Farkatmaz abi diye düşündü galiba
  • BİTMEZ KORKMAYIN YAAA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.