Şimdi Ara

Aci YARDIM(Reboot and Select proper Boot device or…)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha yeni pcmi topladım ama bilgisayarı açtığımda Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key diye yazıyla karşılaşıyorum.

anakartım:asus maximus 5 gene üzerine 2tane sata3 ve 4tane sata6 var. dvd reader ve ssdyi sata3e bağladım hddyi sata6ya taktım. boot device priortyde sadece dvdrw ve ssdyi görüyor ve boot overrideda da bu üçünün ismi var. ben bu konularda yeniyim. bilgisayarıma win 7 kurmak istiyorum acil yardımınızı bekliyorum. ve bu sata3 ve sata6 arasındaki fark nedir hdd ssd ve dvdrw hangilerine takmam lazım

Edit: SORUNU EN SON MESAJIMDA BELİRTTİM DİĞERLERİNİ ÇÖZDÜM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcont -- 26 Kasım 2012; 23:18:30 >

• çok acil arkadaşlar tüm heryere bakıyorum bulamadım sinirden kudurcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumrukgs

arkadaşlar daha yeni pcmi topladım ama bilgisayarı açtığımda Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key diye yazıyla karşılaşıyorum.

anakartım:asus maximus 5 gene üzerine 2tane sata3 ve 4tane sata6 var. dvd reader ve ssdyi sata3e bağladım hddyi sata6ya taktım. boot device priortyde sadece dvdrw ve ssdyi görüyor ve boot overrideda da bu üçünün ismi var. ben bu konularda yeniyim. bilgisayarıma win 7 kurmak istiyorum acil yardımınızı bekliyorum. ve bu sata3 ve sata6 arasındaki fark nedir hdd ssd ve dvdrw hangilerine takmam lazım

http://trksh.org/reboot-and-select-proper-boot-device-or-ve-cozumu.html

• o problemi aştım bu seferde windows boot manager diye bi hata veriyor. şöyle yazıyor windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer.
    status:0xc00000e9
    önemli kısımlar bunlardır diye bu bölümü yazdım
    bu hatayı nasıl çözcem
  • resmen her adımımda hata ile karşılaşıyorum diğer problemlerimi çözdüm şimdide windows yükenirken Hata:Windows gereken dosyaları yükleyemiyor.Do sya bozuk veya eksik olabilir. diye hata veriyor bu işlemi farklı dvdlerle hem win7 hemde win8 yüklemeye çalışırken hepsinde aynı yerde aynı hatayı veriyor
    windows dosyaları genişletiyor aşamasında

LÜTFEN YARDIM EDİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.