Şimdi Ara

ACİİL YARDIM LAZIM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemim güçlü ama oyunlarım donuyor. bilgisayrımın sistemi 3.2intel dual 1 gb ram 256mb leadtek geforce 6200TDH TC ekran kartı kullanıyorum. OBLİVİON ADLI oyunu oynuyorum. bu oyunu önceden 512 ram 64 mb ekran kartı ile oynadım low qualityde sorun yaşamıyordum . fakat bu yeni bilgisayarımda oyunda low qualitydede olsa takılmalar yaşıyorum lütefen yardım edin beyler . şimdiden herkese teşekkürler
    BANA ULAŞACAGINIZ MAİL ADRESİ zeus_600@hotmail.com lütfen aciillllllllllllllllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider22 -- 15 Ağustos 2006; 15:35:21 >

• 1.su bu maıl adresı vermek nerden cıktı onu hala anlamıs degılım sorunuun acıklayıcı bısıler yazarmısın topıge zten yasak bu sekılde acılanlar ceza alma

soruna gelınce drıverların guynceldır umarım

ayrıca oyunu baska makınada kurdunmu ordada bakalım kıtlenme oluyomu yok ıse donanımsal arızan var ram ıslemcı ankart hdd hepsı olabıolır onelıkle ekran kartının son drıverını yukle benım makına rest atıodu yukledım su an calıso guzel
  • aslında kardeş şpek donanımsal görünmüyor. önceki laptopta denedim hiç donma olmuyor üstelik yeni sistemimden yüzde 50 daha düşüktü. yani bilgisayar ağır çalışıyor . bir bilgisayarcı bana msconfigden bişiler yapcan falan dedi ama ben yapmadım dedim bi bilginlere danışim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.