Şimdi Ara

Açık hat kullananlara müjde Sıcak olmasa da fırsattır (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
20
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rorschach-db

Arkadaşlar merhaba.
    Faturasız(Kontör) hat kullanıyorum.Hat sahibi halam ama kendi üzerime aldırmak istiyorum.Ufak bir Avea bayisindeki arkadaş halamın da yanımda olması gerektiğini söyledi.
    Şuan görüşmüyoruz halamla.
    Benim gibi bir durumda olan var mı?
    Tam ne yapabiliriz?Avea'da geçiş şartları nelerdir biliyor musunuz?

Hat Avea'nın kendi alan kodlarına sahipse, 505-506-555 vs. gibi (yani başka operatörden Avea gelme bir hat değilse) ve 18 yaşından büyüksen sadece kendin giderek bir Avea bayine hattı üzerine alabilirsin. Hiçbir ücrette talep edemezler.

Farklı Avea bayilerine gidin, bazı bayiler çakallık yapmaya çalışıyor. Bu BTK'nın ücretsiz sunduğu bir hak! Hat sahibi olmadan hattı üzerinize alabilirsiniz! (Hattın sahibini tanımadığınız, daha önce açık hat olarak satın aldığınızı söyleyin ki fazla soru sormasın bayi, işini yapsın sadece)

• Hocam 11 ay kadar önce hattımı Turkcell'den Avea'ya taşımıştım.O zaman halam yanımdaydı,tek başıma olmaz demişlerdi.Numaram 0538'li yani.
    Şimdide dediğim olay ortaya çıktı.Yaşım 18'den büyük,ne yapabiliriz başka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Arkadaşlar merhaba.
    Faturasız(Kontör) hat kullanıyorum.Hat sahibi halam ama kendi üzerime aldırmak istiyorum.Ufak bir Avea bayisindeki arkadaş halamın da yanımda olması gerektiğini söyledi.

Hat Avea'nın kendi alan kodlarına sahipse, 505-506-555 vs. gibi (yani başka operatörden Avea gelme bir hat değilse) ve 18 yaşından büyüksen sadece kendin giderek bir Avea bayine hattı üzerine alabilirsin. Hiçbir ücrette talep edemezler.

Farklı Avea bayilerine gidin, bazı bayiler çakallık yapmaya çalışıyor. Bu BTK'nın ücretsiz sunduğu bir hak! Hat sahibi olmadan hattı üzerinize alabilirsiniz! (Hattın sahibini tanımadığınız, daha önce açık hat olarak satın aldığınızı söyleyin ki fazla soru sormasın bayi, işini yapsın sadece)

Arkadaşım böyle bir olay şu an var mı? Ben 6 senelik hattımı üzerime almak için aylarca uğraştım gitmediğim sormadığım avea bayisi kalmadı telefondan müşteri temsilcisine yalvardım en az 10 kere farklı zamanlarda aramışımdır ama hepsi hat sahibi olmadan mümkün değil dediler. Şimdi nasıl yapacağız? Ne dememiz gerekecek?

• turkcell için beklemedeyim.10 yıldır tanımadığım birinin üzerine kayıtlı bir hattı kullanıyorum.artık kendi üzerim alayımda rahat edeyim :)
  • Bir yıl hat üzerinde taşıma vs.. hiçbir işlem yapamama şartı varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

536'lı vodafone numaraya bu işlemi yapamıyor muyuz şuanda?
    Ya da 505'lı vodafone'a?

numaranın nasıl başladığı önemli değil. hattın vodafone yada avea ise bu işlemi yaptırabilirsin.

Yanlış bilgi vermeyelim. Numara taşımayla taşınanlar şimdilik yapılamıyor. Örneğin 505'li Avea hattını Vodafone'a taşımışsan, bu işi yapabilmek için tekrar geri taşıman, Avea'dan işlemleri yapman, 90 gün Avea'da beklemen vs. gerekiyor. O yüzden benim için şu anda sıcak fırsat değil.

evet kardeşim dediğin tam manası ile doğru ben 1 eylulde hattı 21 liraya üzerime aldım 544 dü numaram o yüzden turkcell den vodafone a gectim 90 gün sonra turkcell e döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.

Arkadaşım böyle bir olay şu an var mı? Ben 6 senelik hattımı üzerime almak için aylarca uğraştım gitmediğim sormadığım avea bayisi kalmadı telefondan müşteri temsilcisine yalvardım en az 10 kere farklı zamanlarda aramışımdır ama hepsi hat sahibi olmadan mümkün değil dediler. Şimdi nasıl yapacağız? Ne dememiz gerekecek?

BTK'nın ilgili kararı burada:http://btk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-14-453.pdf

Forumdaki ana konu burada:http://forum.donanimhaber.com/m_66727194/mpage_1/key_/tm.htm

1 ay önce başkası üzerine kayıtlı Avea hattımı tek başıma Avea bayine giderek, hiçbir ücret ödemeden üzerime aldım. Forumdaki birçok kişi de hatlarını kendi üzerine alarak kullanmaya başladı.

Şu an Avea ve Vodafone'da sıkıntı yok, ancak Turkcell biraz daha ağırdan alıyor bu işleri, daha işlem yapmaya başlamamış (belki yeni yılda başlamıştır bilemiyorum)
    Ancak BTK kararı 01.10.2013 tarihine kadar geçerli olduğu için bu süre dolmadan işlemleri almaya başlayacaktır. Hattı üzerinize alabilmeniz için uzunca bir süre var, kaçırılacak bir hak değil!

Bayilerin bu işlemleri hiçbir ücret talep etmeden yapması gerekiyor, talep edenler olursa farklı bir bayiye gidin.

@Rorschach-db

Arkadaşım 538'li numarayı sadece Turkcell operatöründeyken üzerine alabilirsin. Daha 9 aya yakın bir zamanın var(bu hak için), öncelikle halanla birlikte Turkcell'e geçmen gerek. Sonra hattı üzerine alıp istediğin gibi kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Bir yıl hat üzerinde taşıma vs.. hiçbir işlem yapamama şartı varmış.

Avea hattımı üzerime aldım, 3-4 hafta sonrasında Vodafone'a geçtim. Avea hattın taşınmasına engel bir durum oluşturmuyor!
  • quote:

quote:

Avea hattımı üzerime aldım, 3-4 hafta sonrasında Vodafone'a geçtim. Avea hattın taşınmasına engel bir durum oluşturmuyor!

Arkadaş babasının vodafone hattını üzerine aldı. Bir yıl işlem yapamazsınız dediler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albaywolf

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba.

BTK'nın ilgili kararı burada:http://btk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-14-453.pdf

Forumdaki ana konu burada:http://forum.donanimhaber.com/m_66727194/mpage_1/key_/tm.htm

1 ay önce başkası üzerine kayıtlı Avea hattımı tek başıma Avea bayine giderek, hiçbir ücret ödemeden üzerime aldım. Forumdaki birçok kişi de hatlarını kendi üzerine alarak kullanmaya başladı.

Şu an Avea ve Vodafone'da sıkıntı yok, ancak Turkcell biraz daha ağırdan alıyor bu işleri, daha işlem yapmaya başlamamış (belki yeni yılda başlamıştır bilemiyorum)
    Ancak BTK kararı 01.10.2013 tarihine kadar geçerli olduğu için bu süre dolmadan işlemleri almaya başlayacaktır. Hattı üzerinize alabilmeniz için uzunca bir süre var, kaçırılacak bir hak değil!

Bayilerin bu işlemleri hiçbir ücret talep etmeden yapması gerekiyor, talep edenler olursa farklı bir bayiye gidin.

@Rorschach-db

Arkadaşım 538'li numarayı sadece Turkcell operatöründeyken üzerine alabilirsin. Daha 9 aya yakın bir zamanın var(bu hak için), öncelikle halanla birlikte Turkcell'e geçmen gerek. Sonra hattı üzerine alıp istediğin gibi kullanabilirsin.

Alıntıları Göster
    Kahretsin ya o zaman.Nasıl uğraşacağım şimdi ya.O değil Avea'dan ayrılırsam verdiği 19'luk paket kadar iyi pakette yok piyasada.
    Bilgiler için teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach-db -- 4 Ocak 2013; 14:46:57 >

• hattı üstümüze aldığımızda kullandığımız pakette değişiklik oluyor mu ?
  • Vodafone hattımı üzerime aldım avea faturalı ya geçebilirmiyim hemen
  • KONU UP UP UP TURKCELL 13/01/2013 TARİHİNDEN İTİBAREN DEVİR İŞLEMİNİ BAŞLATICAGINI DUYURMUŞ BULUNMAKTA 3 SENEDİR KULLANDIGIM ACIK HATTIMI ÜZERİME ALICAM DUYMAYAN FORUMDAŞLARA DUYURULUR !
  • quote:

Orijinalden alıntı: byearscc

KONU UP UP UP TURKCELL 13/01/2013 TARİHİNDEN İTİBAREN DEVİR İŞLEMİNİ BAŞLATICAGINI DUYURMUŞ BULUNMAKTA 3 SENEDİR KULLANDIGIM ACIK HATTIMI ÜZERİME ALICAM DUYMAYAN FORUMDAŞLARA DUYURULUR !

teşekkürler.pazartesi müsait olursam gidiyim bende bi turkcell bayiine
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

KONU UP UP UP TURKCELL 13/01/2013 TARİHİNDEN İTİBAREN DEVİR İŞLEMİNİ BAŞLATICAGINI DUYURMUŞ BULUNMAKTA 3 SENEDİR KULLANDIGIM ACIK HATTIMI ÜZERİME ALICAM DUYMAYAN FORUMDAŞLARA DUYURULUR !

YARIN AÇIK BİR YER BULAMAZSINIZ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ PAZARTESİ KESİN OLDUGUNU SÖYLEDİ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

YARIN AÇIK BİR YER BULAMAZSINIZ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ PAZARTESİ KESİN OLDUGUNU SÖYLEDİ

bende pazartesi gidiyim dedim hocam

• Arkadaşlar Faturalı hatları da bu şekilde üzerimize alabiliyor muyuz? Alabilen var mı?

2 yere gittim sadece faturasıza öyle diye geçiştirdiler. Avea.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaş babasının vodafone hattını üzerine aldı. Bir yıl işlem yapamazsınız dediler.

@cancantürk yeni hat statüsüne geçiyor, numara taşıma süre sınırı 90 gün... olsa olsa 3 ay yani ama denemek lazım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim burda yenibosna ist vodafone gibi b..tan bi yer 3 farkli sube hatti ustume almak istedigimi belirttim hat kardesimin uzerine
    Yok hat sahibi olmak zorunda dige tutturdu uzerime alamadim malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhan38

Vodafone hattımı üzerime aldım avea faturalı ya geçebilirmiyim hemen

Faturalı hat yeniden tesis edileceği için vergi ödemesi ortaya çıkabilir.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/Sayfalar/TurkcellliOlmak/Faturali-Hat-Almak-istiyorum/sss.aspx
    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.vergiler.php
    http://www.avea.com.tr/web/Destek/Nasil_Aveali_Olurum/Avea_Faturali_Hat_Almak_Icin/Ne_Kadar_Vergi_Oderim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.