Şimdi Ara

Açık hat kullananlara müjde Sıcak olmasa da fırsattır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
20
Favori
16.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marcelor

Basvuru yapali 1 hafta oldu ama halen mesaj gelmedi. Mesaj alanlara gelen mesajin icerigi nedir acaba. Bana soyle birsey geldi ama onunla ilgilimi degilmi emin olamadim "Cok ozel avantaj ve hizmetleri kacirmamaniz icin abonelik suresince bilgilerinizi islememiz yeterli. Bilgilerinizin islenmesi icin EVET yazip cevaplayiniz. AVEA"

Basvurudan 2 gun sonra devir basvurunuz alinmistir iptal etmek istiyorsaniz iptal yazin diyor, ondan 2 gun sonra su numarali hattin su tc kimlik nolu kisiye devredilmesini onayliyorsaniz onay yazin diyor onay yazinca onayiniz alinmistir isleminiz en kisa surede gerceklesecektir diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddurusu

quote:

Basvuru yapali 1 hafta oldu ama halen mesaj gelmedi. Mesaj alanlara gelen mesajin icerigi nedir acaba. Bana soyle birsey geldi ama onunla ilgilimi degilmi emin olamadim "Cok ozel avantaj ve hizmetleri kacirmamaniz icin abonelik suresince bilgilerinizi islememiz yeterli. Bilgilerinizin islenmesi icin EVET yazip cevaplayiniz. AVEA"

Basvurudan 2 gun sonra devir basvurunuz alinmistir iptal etmek istiyorsaniz iptal yazin diyor, ondan 2 gun sonra su numarali hattin su tc kimlik nolu kisiye devredilmesini onayliyorsaniz onay yazin diyor onay yazinca onayiniz alinmistir isleminiz en kisa surede gerceklesecektir diyor

quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

yok, o avea'nın normal kampanya mesajı.. size reklam gönerilmesi için izin veriyorsunuz. günlük 60dk felan bedava veriyor. bana da gelmişti ama kullanamadım dakikaları. (önce paketinizdeki dakikaları kullandırıyor)

teşekkürler ben yarın tekrar bir uğrıyım avea bayisine.

• merb arkadaşalar benim hatım arkadaşımın üsütne ve faturalı ben hatımı ücretsiz olarak kendi üstüme alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: herakles24

merb arkadaşalar benim hatım arkadaşımın üsütne ve faturalı ben hatımı ücretsiz olarak kendi üstüme alabilirmiyim ?

evet alırsınız, (avea ve vodafone ise şimdilik)
    hat yaşı sıfırlanır,
    mevcut paket ve abonelikleriniz varsa iptal olur..
    ilk 90gün hattınızı başka operatöre taşıyamazsınız.. şimdilik bu kadar..
  • quote:

quote:

merb arkadaşalar benim hatım arkadaşımın üsütne ve faturalı ben hatımı ücretsiz olarak kendi üstüme alabilirmiyim ?

hat yaşı sıfırlanır,

Avea da 90 gun beklemek gerekmediğini soyleyen üyeler vardı.Emin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell altyapıyı ne zaman hazırlayacak acaba?
  • Açık hattım vardı, kapanmış mı diye denemek için telefona takıp açmayı denedim. Maalesef PIN kodunu 3 defa yanlış girdim. PUK kodu da yok elimde. Öylece ortada kaldım

Bu PUK'u nasıl kıracağımı bilen var mı arkadaşlar google amca bulamadı..
  • 536'lı vodafone numaraya bu işlemi yapamıyor muyuz şuanda?
    Ya da 505'lı vodafone'a?
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

536'lı vodafone numaraya bu işlemi yapamıyor muyuz şuanda?
    Ya da 505'lı vodafone'a?

numaranın nasıl başladığı önemli değil. hattın vodafone yada avea ise bu işlemi yaptırabilirsin.
  • quote:

quote:

Ya da 505'lı vodafone'a?

numaranın nasıl başladığı önemli değil. hattın vodafone yada avea ise bu işlemi yaptırabilirsin.

Yanlış bilgi vermeyelim. Numara taşımayla taşınanlar şimdilik yapılamıyor. Örneğin 505'li Avea hattını Vodafone'a taşımışsan, bu işi yapabilmek için tekrar geri taşıman, Avea'dan işlemleri yapman, 90 gün Avea'da beklemen vs. gerekiyor. O yüzden benim için şu anda sıcak fırsat değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

quote:

quote:

Ya da 505'lı vodafone'a?

Yanlış bilgi vermeyelim. Numara taşımayla taşınanlar şimdilik yapılamıyor. Örneğin 505'li Avea hattını Vodafone'a taşımışsan, bu işi yapabilmek için tekrar geri taşıman, Avea'dan işlemleri yapman, 90 gün Avea'da beklemen vs. gerekiyor. O yüzden benim için şu anda sıcak fırsat değil.

Teşekkür ederim. O zaman işime yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

quote:

quote:

Ya da 505'lı vodafone'a?

Ben 532 li Avea hattım ile başvuruda bulundum fakat avea bayisi bana hiçbirşey demedi fakat söz konusu onay için beklediğim SMS'de gelmedi. Hergün bayiyi arıyorum, bakıyoruz ilgileniyoruz diyorlar ama başka birşey yok.

Demekki benimde sorunum buymuş.

Kusura bakmayın bilmiyordum.

• quote:

quote:

hat yaşı sıfırlanır,

çok teşekür ederim dostum saol
  • Avea'ya başvurumu perşembe günü yaptım, bugün sabah 9'da mesaj geldi Devir başvurunuz alınmıştır, iptal etmek isterseniz iptal yazıp cevaplayın, 2 gün içinde onay vermenizi isteyen mesaj alacaksınız şeklinde.
  • şöylede bişey çıkmış

https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/sorgu.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: tege

şöylede bişey çıkmış

Ben yarım saat önce denedim bir türlü bilgilerimi kontrol etmeyi bitiremedi.Yoğunluk var anlaşılan
  • Mesajla onayıda verdim bakalım kaç gün içinde geçecek.
  • 27 aralık gibi btk,turkcell,sikayetvar'a hala turkcell kanun çıkmasına rağmen bu işlemlemleri yapmamaktadır ve hangi tarihte başlanacağını söyleyememektedir yazdım. gelen cevap bu 2 günde olabilir 1 ayda olabilir alt yapı çalışmalarımız devam etmektedir oldu :D
  • Benim hattım Avea faturalı. Birkaç gün önce sordum Avea bayisi hat taşımanın 10 TL olduğunu söyledi. Bu 10 TL ne için acaba? yasal mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogi1907

quote:

Orijinalden alıntı: tege

şöylede bişey çıkmış

Ben yarım saat önce denedim bir türlü bilgilerimi kontrol etmeyi bitiremedi.Yoğunluk var anlaşılan

hocam bilgilerini doldurup hangi operatördeysen ekrandaki operatör logolarından birini seçersen mesaj geliyor.. mesajdaki kodu giriyorsun hangi hatta numaran varsa gösteriyor..

turkcellden bi haber var mı bu arada ne zaman başlıyor bi bilgi var mı?!!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.