Şimdi Ara

Açık hat kullananlara müjde Sıcak olmasa da fırsattır (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
20
Favori
16.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

Öncelikle haber için teşekkurler, benim sormak istedigim konu ise hat kendi uzerime degil ve turkcell numarası ama vodafone taşınmış sonradan bu hattı direk kendi adımı alabilecek miyim ?

vodafone sadece 54x ile başlayan numaraların devir işlemini yapıyor, siz önce numarayı turkcelle taşımalı ve turkcelli beklemelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler çok iyi anlatmşsın sağol
  • Durum nedir, gelişme var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Durum nedir, gelişme var mı arkadaşlar?

yeni yılda başlayacakmış turkcell.
  • hat babamın üstüne 10 yıldan fazladır kullanıyorum,geçen sene babamı kaybettik ve ben hattı kendi üstüme alamıyordum.hattı iptal ettirip yeni bir hat açıyormuş gibi yapıp alacaklardı.çok sevindim bu habere
  • en iyi sıcak fırsattı benim için
  • Avea başlamış arkadaşlar.
    Bir arkadaşım 10-15 gün önce kendi üzerine aldı hattını. Numara 0555'li idi ama Vodafone'a taşınmıştı.
    Bu yüzden, arkadaşım önce Avea'ya geri döndü. Sonra üzerine aldı hattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hrvl

Avea başlamış arkadaşlar.
    Bir arkadaşım 10-15 gün önce kendi üzerine aldı hattını. Numara 0555'li idi ama Vodafone'a taşınmıştı.
    Bu yüzden, arkadaşım önce Avea'ya geri döndü. Sonra üzerine aldı hattı.

Turkcellde başladımi. Acaba???

• turkceli bekliyorum sabırsızlıkla... yeter zulmun başlat bir an önce kaçacağım senden
  • avea bu ayın başında başladı işlemlere. 6-7 yıldır kullandığım hattı bende alabildim üstüme. işleyiş kısaca şöyle;

bir form dolduruluyor, 3-4 gün sonra bir mesaj geliyor hattınızı xxx kişiye taşıyacağız onaylıyorsanız evet yazıp yollayın diye,
    yolladıktan 3-4 gün sonrada onaylanıyor ve hattınız taşınıyor. yaklaşık 10 gün sürüyor. herhangi bir ücret ödenmiyor ve sadece avea iletişim merkezlerinde yapılıyor. küçük bayiler yetkili dğeil.
  • avea da hattı üzerine alıpta diger operatöre taşımayı deneyen var mi. Deneyen olursa bana pm gönderebilir mi. 90 gün engele takılır mi acaba.

• vodafon hattımı ve kimliğimi götürdüm, 5 dak. da bitti, form ve taahhüte imza attım. taahhüt de hattı kendim kullandığıma ait.
  • TURKCELL hala geçmemiş. BTK'ya şikayet ettim ek süre istediler yıl sonuna kadar. Şu an hala para talep ediyorlar. 35 küsür lira...
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

avea da hattı üzerine alıpta diger operatöre taşımayı deneyen var mi. Deneyen olursa bana pm gönderebilir mi. 90 gün engele takılır mi acaba.

Avea online işlem merkezi tıklayınız:
    https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=Login&lang=tr

Lira İşlemlerim --> Kalan Bakiye --> Hat Durumu
    burada çıkan menüde yazan Aktivasyon Tarihi eğer yeni tarihle değişmişse +90 gün beklemek gerekecek...

burada ki aktivasyon tarihi değişmişse bunu yazarsanız sorunuzun bize de lazım olan cevabını bizde öğrenmiş oluruz

• Turkcell hala yapmıyor bir yapsın taşıyacam bende numaramı
  • Arkadaslar askerdeyim benim kullandigim hatta baskasi ustune allah nasip ederse mayisda teskere alacagim.. Avea da bu islemler ne zamana kadar surecekmis bilen varmi acaba ..

• avea da hattı devir alıcak kişi avea bayisinden kimlik eğer hat faturalı ise üzerine fatura belgesi ya da kredi kartı extresi ile başvurabilirsiniz hattı devreden kişi şart değil ayrıca devir olucak hattın borcu olmamalıdır.

İzin gününüzde herhangi bir avea bayisinden ücretsiz devir başvurusu yapabilir siniz .
  • benim hattı 2004 te babam ın adına almıştık benim yaş kurtarmadığı için ... geçen senelerde değiştirmek istesemde para istiyolar diye öyle kullanmaya devam etmiştim... şimdi ücretsiz olarak kendi adıma geçirebilir miyim yani hattımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

avea bu ayın başında başladı işlemlere. 6-7 yıldır kullandığım hattı bende alabildim üstüme. işleyiş kısaca şöyle;

bir form dolduruluyor, 3-4 gün sonra bir mesaj geliyor hattınızı xxx kişiye taşıyacağız onaylıyorsanız evet yazıp yollayın diye,
    yolladıktan 3-4 gün sonrada onaylanıyor ve hattınız taşınıyor. yaklaşık 10 gün sürüyor. herhangi bir ücret ödenmiyor ve sadece avea iletişim merkezlerinde yapılıyor. küçük bayiler yetkili dğeil.

Tarife bilgin değişiyor mu peki? Örn ben kamu kullanıyorum, kendi üstüme alırsam bozulur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

avea bu ayın başında başladı işlemlere. 6-7 yıldır kullandığım hattı bende alabildim üstüme. işleyiş kısaca şöyle;

Tarife bilgin değişiyor mu peki? Örn ben kamu kullanıyorum, kendi üstüme alırsam bozulur mu?

hayır taarife değişmiyor. sadece isim değişikliği oluyor hat sahibi bilgilerinde o kadar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.