Şimdi Ara

Açık hat kullananlara müjde Sıcak olmasa da fırsattır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
20
Favori
16.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orda numaranızı veriyorsunuz sisteme giriyorlar. anında şifre geliyor telefona.. telefona gelen şifreyi söyleyince bilgisayardan bir çıktı alıyor görevli.. onunla abonelik sözleşmesini imzalatıyor.. kimlik fotokopini ekleyince işlem tamam..
  • Faturalı hatlar içinde geçerli mi? Faturalı hattım başkasının üzerine kayıtlı o olmadan gidersen yaparlarmı işlemi ücretsiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Faturalı hatlar içinde geçerli mi? Faturalı hattım başkasının üzerine kayıtlı o olmadan gidersen yaparlarmı işlemi ücretsiz?

Güzel soru.Bende merak ettim cevabı.

Ayıca BTK güzel bir işe imza atmış. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler .
  • süper haber. sabah okuyacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Faturalı hatlar içinde geçerli mi? Faturalı hattım başkasının üzerine kayıtlı o olmadan gidersen yaparlarmı işlemi ücretsiz?

Güzel soru.Bende merak ettim cevabı.

Ayıca BTK güzel bir işe imza atmış. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler .

Hattın faturalı yada faturasız olması farketmiyor. Sadece o anda hattın aktif bir şekilde açık ve yanınızda olması gerekiyor o kadar..
  • Faturalı Hatta da işlem oluyor ama bazı sorunlar var.

1) Paket eski paket ise yeni paketlerden birisine giriş yapmanız lazım.
    2) Sözleşme veya Abonelik varsa iptal olabiliyor.
    3) Devir işleminden sonra VERGİLERİ ödemeniz gerekiyori
    4) Yanınızda bir sabit fatura olmnası lazım yeniden aktivasyon için.
  • arkadaslar.benim hattimda annemin uzerine kendi uzerime alayim dedim turkcell 57 tl istedi artik istemeyecek mi ?? yada bu sadece acik hatlar icin mi gecerli ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet istenmeyecek, ben de daha önce ücret ödeyerek kuzenime devretmiştim.. her seferinde operatör değiştirirken benim kimlik fotokopimi istiyordu..

şimdi ise bir defalığına ücretsiz.. ama turkcell en geç 2 ay içerisinde başlayacak uygulamaya..
    şimdilik sadece vodafone gerçekleştiriyor bu işi..
  • AZ önce star gazetesinden kardeşimin almış olduğu hattı ücret ödemeden aynı operatör üzerinden kaydıma geçirdim.Bir vodafone shop salladı önemsemedi sistemde arıza var diyerekten yılmadım.50 metre ilerideki vodafone shop a gittim. Biraz angarya geldigi için shoplara işi yokuşa sürüyolar.
    Önce hat sahibi yok mu olmaz o yoksa diyorlar,sizin olaya vakıf olduğunuzu anladıklarında son 3 aya ait fatura istiyorlar(bu faturalı hat sahipleri için)bu engelide aşınca kuzu kuzu işlemi yapıyolar. Yalnız tahütlü hatlarda nasıl olur bilmiyorum benim tahüdüm yoktu hangi tarife dediler bende kullandığım tarifeyi söyledim. Geçiş işlemi bittikten sonra ilk gittiğim vodafone shop yetkilisine işlemimi niye yapmadığını sordum oda hatlarının meşgul olduğunu söyledi diger şubeyi göstererk bunlar fiberle mi bağlanıyor kontör yüklerken meşgul değil hattınız dedim vr sikayet edeceğimi söyledim. Herkes işini yapsın kardeşim saygılarımla

• arkadaşlar aşağıdaki kararı gösterin, yok falan diyenlerin suratı değişiyor :)

http://btk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-14-453.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirs8

AZ önce star gazetesinden kardeşimin almış olduğu hattı ücret ödemeden aynı operatör üzerinden kaydıma geçirdim.Bir vodafone shop salladı önemsemedi sistemde arıza var diyerekten yılmadım.50 metre ilerideki vodafone shop a gittim. Biraz angarya geldigi için shoplara işi yokuşa sürüyolar.
    Önce hat sahibi yok mu olmaz o yoksa diyorlar,sizin olaya vakıf olduğunuzu anladıklarında son 3 aya ait fatura istiyorlar(bu faturalı hat sahipleri için)bu engelide aşınca kuzu kuzu işlemi yapıyolar. Yalnız tahütlü hatlarda nasıl olur bilmiyorum benim tahüdüm yoktu hangi tarife dediler bende kullandığım tarifeyi söyledim. Geçiş işlemi bittikten sonra ilk gittiğim vodafone shop yetkilisine işlemimi niye yapmadığını sordum oda hatlarının meşgul olduğunu söyledi diger şubeyi göstererk bunlar fiberle mi bağlanıyor kontör yüklerken meşgul değil hattınız dedim vr sikayet edeceğimi söyledim. Herkes işini yapsın kardeşim saygılarımla

Helal olsun hocam.. bunlara da bu yakışır zaten..

• Bu sekilde devir parasi odemeden hatti baska birine de devredebiliriz sanirim.

Avea da baslasin servise de bilgilenelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık hat nedir bilmiyorum ama benim hattım 10 yıldır abimin üzerine kayıtlı kendi üzerime almak için 2 defa gittim 2 sinde de 40-50 lira istediler vaz geçtim benimki de bedavaya gelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

evet istenmeyecek, ben de daha önce ücret ödeyerek kuzenime devretmiştim.. her seferinde operatör değiştirirken benim kimlik fotokopimi istiyordu..

şimdi ise bir defalığına ücretsiz.. ama turkcell en geç 2 ay içerisinde başlayacak uygulamaya..

ben turkcelliyim turkcellimi bekliyecem şimdi ?
  • güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_10

quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

evet istenmeyecek, ben de daha önce ücret ödeyerek kuzenime devretmiştim.. her seferinde operatör değiştirirken benim kimlik fotokopimi istiyordu..

ben turkcelliyim turkcellimi bekliyecem şimdi ?

evet hocam yılbaşından önce avea ve tcell de başlayacak inşallah..

• avea başladı mı haber var mı arkadaşlar_?
  • iyi oldu.

benim hat pederin üstüneydi, hemen üstüme alayım.
  • Twitter kullanan kişiler Avea 'ya tweet atsınlar. Müşteri hizmetleri mutlaka dönüş yapıyor. Biirden fazla ve sitemkar şeyler yazarsanız bu konuda ayrıntılı bilgi öğrenebiliriz.
  • Süper bir haber teşekkürler 14 yıldır kullandığım Turkcell hattımı sonunda üzerime alabileceğim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.