Şimdi Ara

Açık hat kullananlara müjde Sıcak olmasa da fırsattır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
20
Favori
16.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kullandığım numaram kurumsalda yani şirket üzerine bende bu kapsamdan yararlanıp hattı mı üzerime alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riprap -- 23 Kasım 2012; 12:22:13 >
  • Aveada aktif olunca bu sistem haber verilirse süper olur ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortaokuldayken aldığım 10 kusur senelik hattı sonunda kendi üzerime alabileceğim sırf şu işlem masrafı istiyorlar diye yaptırmamıştım.bilgi için teşekkürler
  • Merhabalar. Aynı kurumda çalıştığımız bir abi babasının üzerine hat kullanıyor. Babası başka şehirde oturuyor. Biraz da aksi bir adam anladığım kadarıyla, üzerine alma işleminde yardımcı olmuyor. Şimdi gidip o hattı da kendi üzerinde aldırabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feumarte

Aveada aktif olunca bu sistem haber verilirse süper olur ;)

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Merhabalar. Aynı kurumda çalıştığımız bir abi babasının üzerine hat kullanıyor. Babası başka şehirde oturuyor. Biraz da aksi bir adam anladığım kadarıyla, üzerine alma işleminde yardımcı olmuyor. Şimdi gidip o hattı da kendi üzerinde aldırabilir mi?

elbette ama şu an sadece vodafone destekliyor.
  • Kendi hattı da Vodafone zaten. O zaman yarın hemen söyleyeyim. Teşekkürler.
  • Müthiş bir haber.10 senedir kullandığım sahibini tanımadığım turkcell hattım var.karta birşey olacak diye Ödüm kopuyordu artık istediğim hatta geçebileceğim
  • Arkadaşlar kullandığım hattım babamın üzerine kayıtlı türkcell cıkışlı ve vodafone taşımıştım. Geçen gün vodafone shopa gittiğimde sadece açık hatlar için gerçekleştirebiliyoruz bu işlemi demişlerdi. Bu hattı kendi üzerime alabilir miyim. Benim durumumda olupda hattını kendi üzerine alabilen bir arkadaş var mı ? Bilgi vermenizi rica ederim.
  • arkadaşlar bilen biri alıntı yapıp cevaplayabilir mi, ben hattı kendi üstüme alırsam, faturalı olduğu için tekrardan telsiz bedeli mi ne o zımbırtıyı ödemek zorunda kalır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berquay

arkadaşlar bilen biri alıntı yapıp cevaplayabilir mi, ben hattı kendi üstüme alırsam, faturalı olduğu için tekrardan telsiz bedeli mi ne o zımbırtıyı ödemek zorunda kalır mıyım?

dostum ilk önce kontörlüye geç ardından işlemlerini yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5kursun

quote:

arkadaşlar bilen biri alıntı yapıp cevaplayabilir mi, ben hattı kendi üstüme alırsam, faturalı olduğu için tekrardan telsiz bedeli mi ne o zımbırtıyı ödemek zorunda kalır mıyım?

Malesef tahhütüm var, ayrıca kontörlüden faturalıya geçince tekrardan bayılacağız vergiyi :)
  • Arkadaşlar konuya yazılan soruların cevaplarının tamamı ilk konuda verilen Site Linkinde mevcut. Oradan konu hakkındaki tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Malesef tahhütüm var, ayrıca kontörlüden faturalıya geçince tekrardan bayılacağız vergiyi :)

Hiç bir ödeme yapmazsınız.Ben hiç bir şey ödemedim.Ancak taahhütlü bir kampanyadaydım ve yeni girmiştim.Taahhütten caydım ve işlemi yaptılar.Cayma bedeli 8 TL faturaya yansır dediler.
    Size tavsiyem cayma bedelinizi öğrenmeli ve yüksekse süreniz bitene kadar beklemelisiniz.1 Ekim 2013 e kadar süre vermişler zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

quote:

quote:

quote:

Hiç bir ödeme yapmazsınız.Ben hiç bir şey ödemedim.Ancak taahhütlü bir kampanyadaydım ve yeni girmiştim.Taahhütten caydım ve işlemi yaptılar.Cayma bedeli 8 TL faturaya yansır dediler.
    Size tavsiyem cayma bedelinizi öğrenmeli ve yüksekse süreniz bitene kadar beklemelisiniz.1 Ekim 2013 e kadar süre vermişler zaten.

Zamanında beni böyle yapacağım zaman uyarmışlardı, vatandaş eğer ilk kez bir faturalı hat alıyorsa telsiz bedeli ödemekle yükümlüdür 1 sefere mahsus diye. Sizin önceden üstünüze faturalı hattınız var mıydı?

Ayrıca 2 sene taahhüt verdik :)

• Bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber 7 senedir kullandığım hattı üzerime alacağım inşallah 2 ay sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Bulunsun

Telsiz Kullanım ücreti aylık 1,21 TL olarak her ay faturalı hatların faturasına geliyor zaten.Faturalıysanız TK ücreti olarak geçiyor faturada(Vodafone da).
    Cayma bedeli olarak ne ödeyeceğinizi sorun söylerler.İşinize gelirse cayar işlemi yaptırırsınız.Yalnız 2 yıl taahhüt kötü olmuş.
    Benim TTnete 2 yıl taahhütüm var.Herkesi 40 TL ye 8 mbit e kadar abone yaparlarken benim fatura durmadan artıyor.Mesaj geldi gelecek aydan itibaren 82 TL ödeyecekmişim.Neyse Ocak 2013 de bitiyor.
    Taahüdünüz yeniyse hemen iptal ettirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli56 -- 28 Kasım 2012; 20:13:35 >
  • başkasının üzerine olan hattınızı da ücretsiz devralabiliyorMUŞsunuz, o kişinin 1 yıl itiraz hakkı varmış.
  • Öncelikle haber için teşekkurler, benim sormak istedigim konu ise hat kendi uzerime degil ve turkcell numarası ama vodafone taşınmış sonradan bu hattı direk kendi adımı alabilecek miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.