Şimdi Ara

Açık hat kullananlara müjde Sıcak olmasa da fırsattır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
20
Favori
16.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkcell nezman başlıyacak acaba ? 10 yıldır abimin üzerine olan hattımı kendı üzerime aldırıcam
  • Avea için anladığım kadarıyla;
    *kimlik ve kendi üstümüze fatura istiyorlar
    *Form doldurtuyorlar
    *3-4 gün sonra mesaj geliyor ve evet dersek işlem gerçekleşiyor
    Tüm işlemler bu kadar mı?
    Hattı (sim kartı)yanımızda götürmemiz gerekiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

avea bu ayın başında başladı işlemlere. 6-7 yıldır kullandığım hattı bende alabildim üstüme. işleyiş kısaca şöyle;

bir form dolduruluyor, 3-4 gün sonra bir mesaj geliyor hattınızı xxx kişiye taşıyacağız onaylıyorsanız evet yazıp yollayın diye,
    yolladıktan 3-4 gün sonrada onaylanıyor ve hattınız taşınıyor. yaklaşık 10 gün sürüyor. herhangi bir ücret ödenmiyor ve sadece avea iletişim merkezlerinde yapılıyor. küçük bayiler yetkili dğeil.

Tarife bilgin değişiyor mu peki? Örn ben kamu kullanıyorum, kendi üstüme alırsam bozulur mu?

eğer sizinde kamu kimliğinşiz varsa kamu tarifesi devam eder yoksa devam etmiyor.
    bende başvurumu yaptım onay mesajı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: karagoz07

Avea için anladığım kadarıyla;
    *Form doldurtuyorlar

kendi kimliğiniz isteniyor, form dolduruyorsunuz ve onay mesajıyla bitiyor işlem.. sim kartınızın yanında olmasına gerek yok yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

*Form doldurtuyorlar

kendi kimliğiniz isteniyor, form dolduruyorsunuz ve onay mesajıyla bitiyor işlem.. sim kartınızın yanında olmasına gerek yok yani...

tüm avea bayilerinde yapabilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

quote:

*Form doldurtuyorlar

tüm avea bayilerinde yapabilir miyiz ?

avea işlem mekezlerinden yapabilirsiniz.

• Aynı soyadlı kişiye devir işleminde sorun çıkartır mı acaba avea, sonuçta sadece açık hat'a özel bir durum.
  • Bende babamın üzerine olan 2 hattı kendi üstüme almak istiyorum. Biri faturalı biri faturasız. Faturalı olanı bekletebilirim taahhüt süresi bitene kadar.
    Faturasız olanı kendi üstüme alırsam herhangi bir ücret kesilmeyecek değil mi ? Yeni hat almış gibi ücret ödeme vs. olmayacak?
  • Aynı soyadı için bayiler sorun çıkartıyor diyenler vardi.Yatabilir sizin iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Aynı soyadlı kişiye devir işleminde sorun çıkartır mı acaba avea, sonuçta sadece açık hat'a özel bir durum.

herhangi bir problem olmuyor... babamın üzerine olan avea hattımı kendi üzerime aldım..
  • Ankara ankamall avea 5 tl aldı, yasal değilse haram olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

herhangi bir problem olmuyor... babamın üzerine olan avea hattımı kendi üzerime aldım..

O zaman benimde şuanda Vodafone'a taşınmış olan 506'lı avea numaramı önce tekrar aveaya taşıyıp sonra üstüme almam gerekecek sanırım.
    Hem numara taşıma hemde devir işlemi aynı anda yapılır mı acaba?

Merak ettiğim diğer soru da vodafone da iken hiç TL yüklemedim, öncesinde de yüklenmemişti uzun süre. Bu 1.21 tl lik vergiler toptan kesilir mi benden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Ankara ankamall avea 5 tl aldı, yasal değilse haram olsun

hocam istanbulda yaptırdım ben para falan almadılar..hatta adam bilmiyordu merkezi aradı sordu..

hangi bayi ise şikayet edeblirsiniz
  • Turkcellde durum nedir? Hala para istyrlr mi?

• geçen hafta avea hattımı üzerime aldım. 21 gün içinde işlem tamamlanacak dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Turkcellde durum nedir? Hala para istyrlr mi?

bende turkcelli bekliyorum kac aydir

• Basvuru yapali 1 hafta oldu ama halen mesaj gelmedi. Mesaj alanlara gelen mesajin icerigi nedir acaba. Bana soyle birsey geldi ama onunla ilgilimi degilmi emin olamadim "Cok ozel avantaj ve hizmetleri kacirmamaniz icin abonelik suresince bilgilerinizi islememiz yeterli. Bilgilerinizin islenmesi icin EVET yazip cevaplayiniz. AVEA"

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

Basvuru yapali 1 hafta oldu ama halen mesaj gelmedi. Mesaj alanlara gelen mesajin icerigi nedir acaba. Bana soyle birsey geldi ama onunla ilgilimi degilmi emin olamadim "Cok ozel avantaj ve hizmetleri kacirmamaniz icin abonelik suresince bilgilerinizi islememiz yeterli. Bilgilerinizin islenmesi icin EVET yazip cevaplayiniz. AVEA"

yok, o avea'nın normal kampanya mesajı.. size reklam gönerilmesi için izin veriyorsunuz. günlük 60dk felan bedava veriyor. bana da gelmişti ama kullanamadım dakikaları. (önce paketinizdeki dakikaları kullandırıyor)
  • Bende pazartesi gunu müracat ettim arkadaslar. 505 li hattim vodafone da fakat avea bayii tasimaniza gerek yok, hat bizden açıldığı için devir işlemini biz yapacağız dedi. Bir sözleşme imzalattilar, 1 haftada cevap gelecekmiş bakalım. 532 li hattimda avea da aynı şekilde tcell e nuracat edin dedi fakat tcell bize henüz tebligat gelmedi, hattı tcell e taşıyıp 37 tl ödemeniz gerekiyor dedi. Her zamanki tcell, devlet bile dese yolu yokuşa sürüp para kazanacak illaki

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.