Şimdi Ara

açık , kapalı, bluetooth derken karar:Sennheiser Momentum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kulaç içi Senheiser cx 270 ve daha bir çok kulaklığı kullandıktan sonra artık yetersiz gelmeye başladı, Özellikler ev , bahçe, Yolculuk ortamlarında kullanacağım bir üst düzey kullaklık arayışına girdim.
    Klasik müzik, Opera, blues, Metal, leonard Cohen, Tori amos, TSM....dinlerim.

seçenekler : 1. almışken bluetooth mu olsun? burada iki ürünüm var:
    Senheiser mM 550X travel stereo bluetooth kulaklık. 500 dolar
    Parrot Zik by Starck. 4oo doar. (ancak Türkiye de 1099 TL fiyat konmuş. ( parrot en fazla not olan ürün bu sınıfda)
    2. tam kapalı, DJ mi olsun? seçenek : fiya performans olarak en iyisi :
    Sennheiser HD 25-1 II. 215 eu. (549 TL). Yalın sesden zevk alır mıyım, bilemiyorum.

3. Açık: favorim. Sennheiser HD 800. 1500 dolar. TR de 2650TL. bu fiyatı veremem.

HD 518 ve HD 558 düşünebilirim. 130 ve 180 dolar. Her ikisi de değerlendirmede 9/10 almış.
    650 de düşünülebilir.
    PC DERGİ DE bu gruba en iyi olarak. Sound Magic HP 100 circumaural bildirilmiş ( 9/10 puan; 169 sterlin)

Sorum: bluetooth lar yolculuklar için de çok uygun. Görünümleri estetik.Taşınabilir. Ses kalitesi açısından bir HD 518 , 5558 ve 650 den çok mu geri kalırlar ( bluetooth teknolojisi nedeniyle)
    Sound magic HP 100 için ne dersiniz?

Dostlukla.

Ufuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplacem -- 4 Nisan 2013; 11:01:34 >

• HD 650 düşünmeye başladım.
    550 X ve Parrot Zik hakkında yorum bekliyorum (bluetooth olanlar)

Daha çok ev ve bahçede kullanacağım. Dışarı ses vermesi gene de hane halkını rahatsız eder. 650 HD açık, dışa ses rahatsızlık boyutunda mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laplacem

Merhaba,

Kulaç içi Senheiser cx 270 ve daha bir çok kulaklığı kullandıktan sonra artık yetersiz gelmeye başladı, Özellikler ev , bahçe, Yolculuk ortamlarında kullanacağım bir üst düzey kullaklık arayışına girdim.
    Klasik müzik, Opera, blues, Metal, leonard Cohen, Tori amos, TSM....dinlerim.

seçenekler : 1. almışken bluetooth mu olsun? burada iki ürünüm var:
    Senheiser mM 550X travel stereo bluetooth kulaklık. 500 dolar
    Parrot Zik by Starck. 4oo doar. (ancak Türkiye de 1099 TL fiyat konmuş. ( parrot en fazla not olan ürün bu sınıfda)
    2. tam kapalı, DJ mi olsun? seçenek : fiya performans olarak en iyisi :
    Sennheiser HD 25-1 II. 215 eu. (549 TL). Yalın sesden zevk alır mıyım, bilemiyorum.

3. Açık: favorim. Sennheiser HD 800. 1500 dolar. TR de 2650TL. bu fiyatı veremem.

HD 518 ve HD 558 düşünebilirim. 130 ve 180 dolar. Her ikisi de değerlendirmede 9/10 almış.
    650 de düşünülebilir.
    PC DERGİ DE bu gruba en iyi olarak. Sound Magic HP 100 circumaural bildirilmiş ( 9/10 puan; 169 sterlin)

Sorum: bluetooth lar yolculuklar için de çok uygun. Görünümleri estetik.Taşınabilir. Ses kalitesi açısından bir HD 518 , 5558 ve 650 den çok mu geri kalırlar ( bluetooth teknolojisi nedeniyle)
    Sound magic HP 100 için ne dersiniz?

Dostlukla.

Ufuk

Dostum kolay gelsin. Bluetooth olayına bu şekilde girmemeni tavsiye ederim. Alacağın herhangi bir bluetooth aktarıcı ile dilediğin kulaklığı kullanabilirsin.(Örn: Nokia BH111)
    Onun dışında kulaklık tamamen kişisel bir olaydır. Sakın ola dinlemeden alma.

• Teşekkür ederim. :) o halde kablosuz çözümler mevcut olduğundan pahalı bluetooth headphone lardan vazgeçiyorum.
    650 ye kesin karar vermişken dışa ses verme ve yolculuklarda kullanamama nedeniyle ( özellikle ampli ve kablo gereksinimi) vazgeçtim.
    Daha kullanılabilir 3 modele indim:
    1. Sound magic HP 100. 200 dolar. Türkiye de satışı yok, hangi siteden güvenli ısmarlayabilirim?
    2. Sennheiser. 25 HD i. II. kapalı kulaklık, sağlam, taşınabilir. 549 TL. bulunabilir.
    3.Phillips Phidelio headphone X1. önerilir mi? Teknolojisi çok iyi anlatılmış video larda.

Antalya Manavgat da hiçbirini deneme şansım ne yazık ki yok. Dostlukla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatler-günler süren incelemeler, yabancı forum okumaları , gereksinim yeri belirleme çalışmalarından sonra kararımı verdim ve aldım.
    Şimdi gelmesini bekliyorum. :)
    Sennheiser momentum.

Kulakcım com da renk seçeneği sekmesi yoktu. Ben kahveyi daha çok beğenmiştim, ancak siyah daha yeni çıktı.
    Bir fikri- önerisi olan var mı?

Bakalım ne gelecek? İzlenimlerimi yazarım.

• merhaba hayırlı olsun,iyi tercih. yalnız benim cevap nedenim , belirttiğin fiyatta Senheiser HD 25 1-II ilanı bulamadım hiç. eğer sende bir bağlantı filan varsa ve paylaşırsan sevinirim.

iyi günler
  • Sinan , Merhaba

Sen Sorunca, tekrar aradım uzun uzun, anımsamamıştım nerede gördüğümü. Ve sonunda buldum :). Hatta 508 TL ye.

miiguru' ya bakmalısın. Ben alışveriş yapmıştım, güvenilir site.

http://www.miiguru.com/547-sennheiser/6489-sennheiser-hd25-1-ii-closed-back-kulaklik.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplacem -- 5 Nisan 2013; 11:36:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kararım kahverenk oldu. Stokda her iki renk de vardı.
    Kahve daha asil duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.