iki sefer yazdım açık kapıya. ikisinde de bulunduğunuz müdürlüğe dilekçe verin diye dönüş yaptılar. |
AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (113. sayfa)
-
-
Hocam hayırlı akşamlar. Ben Türk Telekom hakkında araştırma yaparken bir kaç numara buldum da sizce buralardan bir sonuç çıkar mı? Düşünceniz var ise söylerseniz sevinirim. Tekrardan teşekkürler. Hayırlı kandiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsatGvm -- 2 Ocak 2025; 21:8:24 >
-
Siz çabanızı ortaya koyun hocam, başvurularınızı yapın lütfen.
-
Lokasyon olarak size uzak değilse verin hocam
Takip no almayı unutmayınız
-
Hayırlı aksamlar
Hayırlı kandiller
O numaralar ile sizin durumunuzun bir ilgisi yok arasanız ve açan olsa bile yardımcı olmazlar o şekilde. Yine de denemek isterseniz deneyebilirsiniz
-
Tamamdır hocam. Adreslerden biri gayrettepe müdürlüğünün adresi imiş. Diğerleri ise genel merkezi biri ise eski tt genel merkezinin adresi çıktı. Banada pek fayda olmaz gibi geldi ama hayırlısı olsun. Birde ben ayın 17 sinde bir şikayetim btk kurum incelemesine düşmüştü. Hala cevap gelmedi. Bu normalmidir? Tekrardan yardımlarınız için teşekkürler :)
-
başvuruları yapmadan önce dilekçemi vermiştim zaten hocam. hemen karşı binamda fiber var. fiber yer altı kapağı benim evime 15 metre bile değil. dilekçe vermeğe gittiğim gün havai olarak verebilirmiyiz diye birine sordu oda fiberi havai veremeyiz dedi. sonra dilekçemi aldı taratıp genel merkeze mail olarak gönderdi. btk dan da yazdım lokasyonunuzda fiber alt yapı yok deyip kapatıyorlar. bende aksine var deyip itiraz ediyorum. en son yılbaşından bir gün önce keşif yapılacaktı yapıldımı yapılmadımı bilmiyorum. her yerden sürekli taciz deyim. hiç olmazsa adresimi karşı binaya taşıyıp modemi kurdurup kendim havai olarak evime çekicem. son seçeneğim bu.
-
Hocam bu adresler için çok uzağa gitmenize gerek yoktu. Zaten faturaların üzerinde de yazıyor bu adresler. Mesela Ttnet faturasında Gayrettepe adresi yazar Tt mobil de aynı sekilde. Turk Telekom ise Ankara.
Gelir hocam yeni yıla giriş sebebiyle işlemler uzamış olabilir en kısa sürede yanıt gelir inşallah.
Estağfurullah hocam rica ederim
-
Bende de aynısı oldu hocam. Bende elimde dilekçe ile gittim bunu biz işleyemeyiz falan dediler. Sonra bir yere mail atacağım dediler dilekçeyi tarttılar. Takip numarası istiyorum diyince tamam maile ekliyorum dediler. Ama hiç bir etki olmadı. Hatta daha sonra tt genel merkez özel kalem personeline ulaşıp durumu anlattım ve 1 saat sonra 444 1 444 den aradılar müdürlüğe son 3 ayda hiç dilekçe verilmemiş dediler. Muhtemelen sizde de benzer durum olmuştur. Ben daha sonraki günlerde müdür ile görüşeceğim dedim. Ardından müdürün yanına çıktım müdür yoktu. Planlama ekibini buldum ama benden 15 tane yeni tt abonesi olabilecek kişinin isim soyisim adres telefon numarasını yaz getir. 1 hafta sonra fiberi getirelim demişti.
-
Lokasyonunuzda fiber yok dedikleri yani binada yok demek istiyorlar adres bazlı baktıkları için. Sokakta fiber olup olmadığını ilgili planlama ekipleri görebilirler elbette.
Son kısımda bahsettiğiniz gibi yapıp kabul ederler mi bilmiyorum doğrusu. Eğer öyle bir başvuru yaparsanız gelen ekibe sorarsınız teknik kısmını
-
bana takip numarası vermedi ama tarattığı dilekçeyi kaşeleyip imzalayıp geri verdi.
-
O da olur sıkıntı yok hocam
-
alt yapı sorgulamadan hem kendi adresimi hemde karşı binadaki adresi resimleyip ekledim ama cevapları gene aynı oldu. bende tekrardan itiraz ettim. en son arızamı yapmaya gelen ekip abi sana kaç metre kablo lazım ben vereyim sen adresi komşuna ver ekip gelmeden çek kablonu hazırla gelen ekibe rica et onlar bağlar demişti. hatta keşife gelecekler sana fiber için mail attılar deyip maili gösteren arkadaşda oydu. keşife geleceklerini de ondan öğrenmiştim. son çare fiber altyapısı bulunan çocukluk arkadaşım var. onun adresine adres değişikliği yapıp gelen ekibe o eve kurulumu yaptırtıkdan sonra kablo veririm diyen ekibi arayıp 35-40 metre kablo alıp çekicem evime sonrada modemi taşıyacağım.
bana havai olmaz dediler. geçen sanayide denk geldim aynı arıza ekibe alt yapısı yok diye genel merkez havadan çekin demiş. zeytinlik içerisinden havadan 40 metre kablo çekip adama fiber bağlantı yaptılar.
-
Havai fiber uygulaması İstanbul da da çok yerde var hocam. Her yerde var zaten. Niye olmaz demişler bilmiyorum belki sizin oradaki belediye ile mi ilgili acaba bilmiyorum doğrusu bu meseleyi.
-
ya ben kendilerine dedim siz verin kabloyu ben çekeyim güzelce siz gelin bağlantı yapın diyede kabul etmediler gene olmaz diye. işlerine geldikleri gibi davranıyolar işte.
-
Havai fiber çekiliyor hocam. Ama kabloların kopması bakımı falan masraflı oluyor onlarda bu işe yanaşmıyor. Genelde havai fiberi gecekondoların olduğu yerlere çekiyorlar. Mesela bizim burada fiberin bir kısmını yer altından geçirmişler. Sonra bir direğe bağlayıp kutu yerleştirip öyle sokağa internet veriyorlar bizde. Ki bizim müdürlüğe gidip sorduğumda kazı çok maliyetli oluyor o yüzden havai çekiyoruz genelde demişti.
-
benim karşı binama direk fiber çektiler. hemen yan sokağımada onlarda da alt yapı yok diye en baştaki bina dışına ankestre kutu koyup daire içi fiber kabloyu aynı cephedeki binalar havai olarak devam ettiler.
geçen sanayide kablo veririm diyen ekipte iki tip fiber kablo vardı. biri beyaz apartman içi için dediler. diğeride siyahtı onuda sordum abi onu dışarısı için kullanıyoruz içi telli daha dayanaklı dedi. isteseler herşeyi yaparlar ama istemiyorlar.
-
Anladım hocam
-
İşimin lokasyonu gereği müdürlüğe gitmem zor. Açık kapı tarafını kullansak bir şey değişir mi yoksa mecbur muyuz Telekoma gitmeye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 2 Ocak 2025; 23:41:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Türk Telekom’a şikayeti ilettim ve maile gelen cevap aşağıdadır. Bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim.
Türk Telekom
Değerli Müşterimiz,
Şirketimize iletmiş olduğunuz şikâyetinizle ilgili gerekli incelemeler titizlikle yapılarak, tamamlanmıştır.
Bırakılan talep neticesinde gerekli incelemeler sağlanmış olup Fiber hizmet talep ettiğiniz adreste Fiber alt yapı olmadığı anlaşılmıştır. Alt yapı işlemlerinin sağlanması halinde gerekli bilgilendirme sağlanmaktadır.
Saygılarımızla,
TÜRK TELEKOM MÜŞTERI HİZMETLERİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X