Şimdi Ara

AÇIK KAPI : PORT VE ALTYAPI TALEPLERİNİZİ İLETEBİLİYORSUNUZ. (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
58
Favori
113.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
Giriş

Size gelen sms i dikkate alın hayırlısı olsun

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz gibi referans görsel olarak yukarıda ki Konya il müdürlüğüne yazılan görseli de ekledim. Tekrar açıklayıcı bir dil ile yazdım bakalım oradaki cehalet içinde ki birim ne diyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alize44 -- 12 Ocak 2025; 0:54:47 >
  • Tt ye geçicem ftth da boş port yok diyorlar:D yandık valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alize44 A kullanıcısına yanıt

Hocam örneklerde olduğu gibi ilgili müdürlüğe yönlendirmeleri gerekiyor normal şartlar altında.

• yimust kullanıcısına yanıt

Buraya adresinizi yazıp "port yok" hatası aldığınızdan bahsedin.

• Hocam Merhaba şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Yaklaşık 1,5-2 yıl önce sokağımıza Superonline tarafından fiber altyapı döşendi. Binamızın önünde üzerinde “Superonline” yazılı beyaz bir kapak bulunuyor; ancak bina içine herhangi bir bağlantı yapılmadı. Birkaç ay önce, iki-üç bina yanımıza 2-3 tane binaya kablo çekildiğini gördüm,belki bizede çekilir dedim ama maalesef hiç bir şey yapmadılar ve dün altyapı sorgulaması yaptığımda, kablo çekilen binanın fiber altyapısına sahip olduğunu öğrendim. Bizim binamıza ve diğer bazı binalara neden fiber getirilmediğini anlayamıyorum. Sizce bu durumu Açık Kapı platformuna bildirmeli miyim?

@XpressMusic34

• Bump kullanıcısına yanıt

Aynı durum bizde de mevcut ancak superonlineye bulaşılmaması gerektiğini düşündüğümden ttye yöneldim ben.

• Bump kullanıcısına yanıt

Merhaba estağfurullah rica ederim

Bölgenizde hizmet veren Superonline bayisini bulun orada planlama birimi oluyor ilgili kişilere adresinizi verin ve detaylıca aktarın size yardımcı olurlar binanıza bağlanabilir formatta ise bunu size bildirirler

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam yarın arayacağım duruma göre Superonline bölge şubeleri oluyormuş oraya gidip bilgi alacağım.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.