Şimdi Ara

Açık lise son bir gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ,bayanlar bana bi akıl verin düşünmekten bunaldım yeminle,lise 4 öğrencisiyim yarın son gün açık liseye geçiş için,sizce dersleri dershanele ile iyi anlayabilir miyim? planlı çalışacağımı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım ,lütfen görüşünüzü belirtin özellikle geçenler felan varsa? Özel üniverstilere gidilmez felan diyenlar varda?

• Tm veya sözelsen yaparsın.
    Sayısalsan bilemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Tm veya sözelsen yaparsın.
    Sayısalsan bilemem.

Sayılsan birader ya ,napcam çok kararsızım
  • Dershanen nasıl?, butik dershane tarzı, onlarca saat ders artı onlarca döküman veren bir yerse, sayısalsan da olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Dershanen nasıl?, butik dershane tarzı, onlarca saat ders artı onlarca döküman veren bir yerse, sayısalsan da olur.

bilindik bi dershane 800 kişi rahat var :) 12.sınıf mezunlar hariç
  • Bence aöl çok mantıklı bir iş. Ama çalışacak adam için. Sıkı ders çalışabileceksen geçmelisin bence. Ama ders çalışacak bir iraden yoksa yağ bağlayıp mezuna kalırsın. Ders çalışmak istiyorsan ve iradene güvenmiyorsan da yurda gitmeni tavsiye ederim. (aöl'ye geçip)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

Bence aöl çok mantıklı bir iş. Ama çalışacak adam için. Sıkı ders çalışabileceksen geçmelisin bence. Ama ders çalışacak bir iraden yoksa yağ bağlayıp mezuna kalırsın. Ders çalışmak istiyorsan ve iradene güvenmiyorsan da yurda gitmeni tavsiye ederim. (aöl'ye geçip)

banada mantıklı geliyorda,bazılarıda okulda öğrenmenin farklı olacağını söylüyor çünkü dershanede hiç bir konuyu okuldaki gibi uzun anlatmıyolar ,anlatıp hemen teste başlıyorlar....dediğin gibi irade meseleside çok önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_999

quote:

Bence aöl çok mantıklı bir iş. Ama çalışacak adam için. Sıkı ders çalışabileceksen geçmelisin bence. Ama ders çalışacak bir iraden yoksa yağ bağlayıp mezuna kalırsın. Ders çalışmak istiyorsan ve iradene güvenmiyorsan da yurda gitmeni tavsiye ederim. (aöl'ye geçip)

banada mantıklı geliyorda,bazılarıda okulda öğrenmenin farklı olacağını söylüyor çünkü dershanede hiç bir konuyu okuldaki gibi uzun anlatmıyolar ,anlatıp hemen teste başlıyorlar....dediğin gibi irade meseleside çok önemli..

Okulda taş çatlasın bir ay ders anlatırlar Boşuna 6 ay boyunca 6 saatini verme günlük.

• eyw sağolasın bende öyle düşünüyorum kısmet bakalım...
  • bence geçmelisin en rahatı eğer okulun çok tanınmış bir okul değilse
  • yok kardeş ya o kadar iyi bir okul değil sıradan bi anadolu lisesi
  • Devamsızlıkta 10 gün olmuş sanırım. Okulda zaten öğreneceğin organik kimya + limit türev integral + optik bunları zaten boş vakitlerinde kapatırsın.
  • quote:

Devamsızlıkta 10 gün olmuş sanırım. Okulda zaten öğreneceğin organik kimya + limit türev integral + optik bunları zaten boş vakitlerinde kapatırsın.

teşekkürler,iyice düşünmüye başladım açık liseye geçmeyi
  • Bende senin gibi geçmeye kararlıydım ama araştırırsan bu sene açık liseye çok geçen olacak bende senin gibi lise 4 öğrencisiyim bende düz lisedeyim(b*k gibi bi okul) bende geçmek istedim sonra araştırdımki baya bi geçmek isteyen var (geçen var) bence açık liseye geçenlere gömecek gibi Milli eğitim o yüzden 2. dönem geç derim bende öle yapıcam çünkü ama karar senin sonra bişi olmaz beni suçlarsın falan , yani ben sana akıl veriyim bu sene GEÇEN ÇOK açık liseye ne olacağı belirsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-Large

Bende senin gibi geçmeye kararlıydım ama araştırırsan bu sene açık liseye çok geçen olacak bende senin gibi lise 4 öğrencisiyim bende düz lisedeyim(b*k gibi bi okul) bende geçmek istedim sonra araştırdımki baya bi geçmek isteyen var (geçen var) bence açık liseye geçenlere gömecek gibi Milli eğitim o yüzden 2. dönem geç derim bende öle yapıcam çünkü ama karar senin sonra bişi olmaz beni suçlarsın falan , yani ben sana akıl veriyim bu sene GEÇEN ÇOK açık liseye ne olacağı belirsiz

haklı olabilirsin,baya geçen var son 15 günde 20-25 kişiye yakın kişi geçti ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben ,bide açık lise soruları gerçekten çok basit geçmemek imkansız bir lise 4 öğrencisinin ama içimdeki tek ukte lise ortamının bitecek olması,arkadaşlıklar felan ama bakalım yarın ola hayrola :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_999

quote:

Orijinalden alıntı: x-Large

Bende senin gibi geçmeye kararlıydım ama araştırırsan bu sene açık liseye çok geçen olacak bende senin gibi lise 4 öğrencisiyim bende düz lisedeyim(b*k gibi bi okul) bende geçmek istedim sonra araştırdımki baya bi geçmek isteyen var (geçen var) bence açık liseye geçenlere gömecek gibi Milli eğitim o yüzden 2. dönem geç derim bende öle yapıcam çünkü ama karar senin sonra bişi olmaz beni suçlarsın falan , yani ben sana akıl veriyim bu sene GEÇEN ÇOK açık liseye ne olacağı belirsiz

haklı olabilirsin,baya geçen var son 15 günde 20-25 kişiye yakın kişi geçti ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben ,bide açık lise soruları gerçekten çok basit geçmemek imkansız bir lise 4 öğrencisinin ama içimdeki tek ukte lise ortamının bitecek olması,arkadaşlıklar felan ama bakalım yarın ola hayrola :D

1 sene ortamdan uzak kal sonra Erzurum, Zonguldak ortamlarindansa Istanbul Ankara ortamlarina ak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende düşünüyorum yarın son bakalım ne olacak puan düşmesi yok diyorlar x-Large arkadaşın dediğine katılmıyorum meb ne yapar ki açığa geçenlere saçma geldi 1 dönemde 30 tane yazılıyı gözüm kesmiyor.
  • Arkadaşlar açık liseye son gününde geçmiş bulunmaktayım umarım hayırlı olmuştur benim ve hepimiz için ? bide açık lisede sadece sınavlara giriyoruz değil mi? başka bir şey yok ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.