Şimdi Ara

Açık liseye geçmek için ailemi nasıl ikna edeceğim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikle merhabalar. 10. sınıfım ve ara tatilden sonra eski okulum gerçekten daha kötüye gittiğinden koleje geçtim. Ailem 11. sınıf için de erken kayıt yaptırdı. Yani parayı şimdiden verdiler. Her ne kadar saçma bulsam da yapabileceğim bir şey yok. Okulum çok geç bitiyor ve bu okuldan da memnun değilim. 2-3 arkadaşım var fakat diğer öğrenciler dersleri çok bölüyor ve 8-9 saatim bildiğiniz çöpe gidiyor. Ben de bu yüzden 11. sınıfta açığa geçmek istiyorum fakat aileme bunu söyleyemiyorum ve anlatamıyorum. Bir kere laf arasında geçmişti ve emeklerimiz çöpe gider demişlerdi. Bense okuldan kesinlikle daha verimli olacağını düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir, ailemle konuşamıyorum fakat eğer ki cesaret toplayıp konuşursam ne demeliyim? Gerçekten şu yaşımda yaptığım stresin ve kaygının haddi hesabı yok. Umarım ailem kabul eder ve seneye kadar dayanıp açığa geçerim. Bu arada açığa geçersem herhangi bir dershane gibi destek almayacağım, çünkü zaten kendim evde çalışmak için açığa geçmek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.