arkadaşlar açık öğretim üniversitesine tercih yapacağım. ösym nin sitesinden tercihe girdim kod istiyor açık öğretim üniversitesi için kodları nerden bulacağım. tablo 4 diye bir belge buldum ama hiç açık öğretim diye yazmıyor .açık öğretimi yürüten belli üniversitelermi var varsa hangileri. ben 2 yıllık sosyal bilimler seçmek itiyorum açık öğretim okuyacağım ve hiç üniversiteye gitmeden kendi bulunduğumuz illerde merkezi sınavlarla ve açık öğretim bürosundan işleri görmek istiyorum.
lütfen başka üniversitelere yönlendirecek kafa karışıklığı bilgiler vermeyinmiz.
TABLO-3B'de tablo altındaki sayfa numarası ile 150.sayfada ki ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) açık öğretim fakültesi 101051004 kodlu sosyal bilimler bumudur benim şeçmek istediğim şık.
ygs en düşük puanım 148 en yüksek 220 üniversiteyi açıköğretim den okumak . sınava üniversiteye gitmeden kendi bulunduğu ilde okullarda sınava girerek , illerdeki açık öğretim büroları ile işlemleri hallederek, bu şekilde yürütülen öğrenime kayıt olmak istiyorum. yukardaki bilgiler doğrumu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme