Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kyk yurt başvuruları ne zaman açıklanacak?
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    4'e aciklanacak. Ben de onu bekliyorum yarin yogunluk olursa diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NASYONALIST

4'e aciklanacak. Ben de onu bekliyorum yarin yogunluk olursa diye.

Sabah oldu hâlâ tık yok :)

• arkadaşlar ben geçen sene başvurmuştum burs için kredi çıktı. ve ben henüz bankaya gidipte herhangi bir işlem yapmadım ama sorgulattığım zaman paranın hesabıma yatmış olduğunu gördüm. ben bu işlemleri kart vs. herhangi bir ziraat bankasından yapabilir miyim ? çünkü söylenen banka şubesi çok uzakta.
  • arkadaşlar kbü de okuyorum. 2.sınıfa geçtim. kredi almak istiyorum 3 yıl da 12.240 TL'ye imza atacağım. Benim geri ödemem ortalama ne kadar olur? Etraftan duyduğuma göre 2 katına kadar çıkıyormuş ödemeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

Hocam burs veya kredinin ocakta verilmesi olayi sadece ilk yil icin mi boyle, yani birinci yildan sonraki yillarda eylulden itibaren mi verilecek yoksa her yil ocakta mi baslar?

Evet ilk kez başvuranlar ödemelerini Ocak'tan itibaren alır.

Bu arada düzeltelim arkadaş yanlış bilgi vermiş ödemeler Ocak-Haziran arası değil 12 ay boyunca yapılır.
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Kyk Kredisi Alıyordum Ancak 4.Yılımı Doldurdum Ama Okulum Uzuyor OKulum Devam Ettiği Sürece Krediyi Almaya Devam Edebilecekmiyim?Yoksa Eylülde Kesilecek Mi? Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Sevinirim (Bu Ay Kredim Yattı Hesabıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuLL__MaNiAc

Arkadaşlar Merhaba,
    Kyk Kredisi Alıyordum Ancak 4.Yılımı Doldurdum Ama Okulum Uzuyor OKulum Devam Ettiği Sürece Krediyi Almaya Devam Edebilecekmiyim?Yoksa Eylülde Kesilecek Mi? Bu Konuda Bilgisi Olan Varsa Sevinirim (Bu Ay Kredim Yattı Hesabıma.

Hayır hocam öğrenim süren bittiği zaman kredi de kesilir. Eylül'de son kez yatar.
  • 2 yıl önlisans okumuş ve kyk kredisi almis biri tekrar uni gittiğinde 4 yıllık kyk kredi alabilir mi

• teşekkür ederim cevabınız için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaas

arkadaşlar kbü de okuyorum. 2.sınıfa geçtim. kredi almak istiyorum 3 yıl da 12.240 TL'ye imza atacağım. Benim geri ödemem ortalama ne kadar olur? Etraftan duyduğuma göre 2 katına kadar çıkıyormuş ödemeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: KyoItachi

arkadaşlar ben geçen sene başvurmuştum burs için kredi çıktı. ve ben henüz bankaya gidipte herhangi bir işlem yapmadım ama sorgulattığım zaman paranın hesabıma yatmış olduğunu gördüm. ben bu işlemleri kart vs. herhangi bir ziraat bankasından yapabilir miyim ? çünkü söylenen banka şubesi çok uzakta.

sitede yazan yerdeki bankaya gitmiştim geçen sene çok izdiham felan vardı.banka yetkilisi diğer şubelerden de işlem yapabilirsiniz demişti.
  • Beyler tarih olarak ne zaman aman kaçırmayalım da ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim cevabın için. peki ne gibi işlemler yapılıyor herhangi bir belge falan gerekiyor mu ? yani gidince ne dememiz lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Beyler tarih olarak ne zaman aman kaçırmayalım da ?

Başvuru zamanını diyorsanız bende merak ediyorum tarihi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

2 yıl önlisans okumuş ve kyk kredisi almis biri tekrar uni gittiğinde 4 yıllık kyk kredi alabilir mi

aynen ben de bunu merak ediyorum konu açtım hatta.

@volkan981
    @NASYONALIST

hocam konu açtım cevaplayabilir misiniz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96335870&p=1#96335870

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 25 Ağustos 2014; 2:33:11 >
  • Merhaba. Ben üniversitede 5. yılıma başlayacağım 1 sene kaybım var ama daha önce ne burs ne kredi hiç bir şekilde kyk'dan hiç birşey almadım. Bu sene ise kredi almak istiyorum tek bir madde kafamı karştırdı. 1 sene kaybı olanlar için kredi ya da burs alırken kaybı olanlar mı yoksa herkes için mi geçerli. Ben kredi alabilir miyim?
  • bu burs dediğimiz olay devletin her ay 500 lira olarak verdiği eğitim bitince mesleğe başlayıp sabit gelir olunca faizsiz geri aldığı para diye biliyorum. benim sorum şu. bu kyk bursu için başvuruyu ne zaman ne şekilde yapıyoruz. okul kayıtları 1-5 arasında ne yapmam gerekiyor. Bu sene üni kazandım. ALINTI yaparak cevaplarsanız sevinirim.
  • Arkadaslar burs/kredi basvurulari ne zaman? Bilgilendirir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

bu burs dediğimiz olay devletin her ay 500 lira olarak verdiği eğitim bitince mesleğe başlayıp sabit gelir olunca faizsiz geri aldığı para diye biliyorum. benim sorum şu. bu kyk bursu için başvuruyu ne zaman ne şekilde yapıyoruz. okul kayıtları 1-5 arasında ne yapmam gerekiyor. Bu sene üni kazandım. ALINTI yaparak cevaplarsanız sevinirim.

Burs:Geri ödeme yok.Herkese çıkmaz.
    Kredi:Geri ödeme var.Hemen hemen her başvurana çıkar ve alıp almamak sana kalmış.
    Başvurular daha başlamadı kyk.gov.tr'yi sürekli kontrol edin.
    Geçen sene 300 Tl veriyorlardı bu sene 320 olur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 26 Ağustos 2014; 15:43:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.