Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR.

Bunun için öğrenci belgesini dilekçe ile yollamam mı lazım bilen biri yok mu arkadaş ne zormuş insanlara bi cevap vermek yardımcı olmak lan.

YURTKUR KREDİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA göndereceksiniz öğrenci belgenizi.
    Edit: dilekçeye ek olarak gönderirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut5513 -- 31 Aralık 2014; 17:44:59 >
  • quote:

ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR.

Bunun için öğrenci belgesini dilekçe ile yollamam mı lazım bilen biri yok mu arkadaş ne zormuş insanlara bi cevap vermek yardımcı olmak lan.

bendede aynı şey çıktı ne yapacağız anlayamadım ben bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: uğurL

EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTT İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TAM SORUYU YAZARKEN SİTEYE GİRDİM VE KREDİDE İSMİN VARSA BURS ÇIKMAMIŞ DİYENLER HAKSIZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE SİZE İŞTE BANA BURS ÇIKTI

Aynı şekilde

Nerden bakipta anladiniz burs ciktigini nerde yaziyor burs cikti diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HERKESE BENDEN CAY

Ayin kaçını kadar onaylayanlar ocak'ta alicaklar?

Twitter dan baktım 10 ocak

Eyvallah hocam peki cuma günü onaylasam ayin kacinda ödeme alabilirim tc no son rakam 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HERKESE BENDEN CAY -- 31 Aralık 2014; 17:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

YURTKUR KREDİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINA göndereceksiniz öğrenci belgenizi.
    Edit: dilekçeye ek olarak gönderirsiniz

Eyvallah hocam yardımcı olduğun için teşekkürler.

Pazartesiye kaldı artık bu benim ocakta kredi yatar mı acaba kargoyla yolla falan zor gibi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

quote:

EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTT İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TAM SORUYU YAZARKEN SİTEYE GİRDİM VE KREDİDE İSMİN VARSA BURS ÇIKMAMIŞ DİYENLER HAKSIZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE SİZE İŞTE BANA BURS ÇIKTI

ne yazıyor sende? bende öğrenim kredisi yazıyor.

burs kazandınız yazıyor hemde abimede çıktı geçen yıl bu yıl bana ama abimin son senesi

• burs kazandım oleyyyy

• Kredi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

quote:

Aynı şekilde

BURS KAZANDINIZ!

ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZ
    bak böyle yazıyor işte

• Öğrenim kredisi kazandınız.

Burs çıksa şaşardım zaten.
  • kredi kazandınız ne kazandım hiç bişey kazanmadım ki
    20 Bin lira borç kazandınız yazması gerekmiyor mu
  • Kredi çıkan gençler üzülmeyin seneye başvurabilirsiniz burs çıkma olasılığınız her sene vardır canınızı sıkmayın

• kredi cikmis simdiki prosedur ne arkadaslar bilen anlatsin

• öğrendim çok şükür. öğrenim kredisi kazandınız diyor. şimdi ne yapıcaz. e devlette hala kyk sitesine git diyor. biz zaten kredi aldık. şimdi ne yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Fakire çıkmaz elin 2 evlisine arabalısına çıkar adilliğini seveyim böyle işin

ne kadar fakir olduğuna bağlı.bizde babam çalışmıyor gözüküyor .yeşil kart var. vs.vs abime çıkmıştı banada çıktı hemde aynı şehirde okuyoruz yani kendi şehrimizde
  • BURS KAZANDINIZ

e devlet ten onaylama bölümüne girdiğim zaten şu yazı geliyor :

2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

quote:

Aynı şekilde

BURS KAZANDINIZ!

ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZ
    bak böyle yazıyor işte

Kyk nin kendi sitesinde mi boyle yaziyor

EDİT: kredi çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 31 Aralık 2014; 18:00:40 >

• kredi

• e devletten nasıl bakılıyot kyk acılmıyor hala
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.