Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.
  • Şimdi burs çıktı bize onceki vermedikleri aylarıda verecekler mi yoksa ocaklamı başlıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

Nasıl lan :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

kredi cikmis simdiki prosedur ne arkadaslar bilen anlatsin

almak istiyorsan ne yapıcagını bilmiyorum ama almak istemiyorsan hiçbirşey yapmana gerek yok
  • başvuru onaylama işlemleri daha başlamadı galiba. ne zaman yapıcaz. araya kaynamasın
  • ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.
    şunu birisi net açıklayabilir mi ne yapmamız lazım
  • Ne kredi ne de burs cikti sokayim boyle ise

• Beyler sirada milli Piyango biletleri var belki o çikar üzülmeyin

• evet tabi sayfa tam açılmadı yarısı yoktu :D
  • ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ
    ÖNEMLE YAZMIŞLAR kazandınız nedir burs kazanamadınız yazsalar daha az üzülürüm
  • Yurt dışında ucu ucuna okuyorum verdikleri krediye bak 110 euro.Tükürük parasına yetmiyor burda
  • Daha şimdi öğrenebildim, burs çıkmış. e-Devlet şifresi alıp, onayladıktan sonra başka bir işlem yapılacak mı?
  • Ulan lisansta zaten kredi aldik. Bu adamin bir suru borcu var bari yuksek lisansta burs verelim bile dememisler. Yine kredi.

Ayrica ogrenciliginiz teyit edilememis ne demektir lan. Yukarida kabak gibi bilmem ne universitesi fen bilimleri enstitusu tezli yl yaziyor zaten. Yapacaginiz ise.

• Kredi çıkmis beylerrr

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Kredi çıkan gençler üzülmeyin seneye başvurabilirsiniz burs çıkma olasılığınız her sene vardır canınızı sıkmayın

bu sene çıkan krediyi onaylasak seneye başvurma ihtimali var mı ?
  • Tuh ya burs cikmis fakir miyim ben ahahaha

• ne evimiz var ne arabamız

kardeşim 4 yıllık üni okudu , karşılıklı çıktı şimdi 13 bin tl ödeyecek

ben bu sene kazandım banada yok , karşılıklı çıktı ben böyle işin varya

neye göre veriyorlar arkadaş bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deutsch Ali

Yurt dışında ucu ucuna okuyorum verdikleri krediye bak 110 euro.Tükürük parasına yetmiyor burda

tercihlemi gittin kardeşim yoksa diploma ile kendin mi gittin üniye bu bursa başvurmak için?
  • ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!

• Beyler kredi çıkmış ama kullanmak istemiyorum ne yapmam lazım e devletten?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.