Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rindane

onay hizmeti açıldı edevlette fakat şöyle bir uyarı çıkıyor
    2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz.

Evet bu ne demek burs cıktı bana bu sayfayayölendiriyo ö

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi cikmis...

• ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Üniversite mi gitmem gerekiyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar.
  • ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ -> çok büyük birşey çıkmasada olurdu.
  • 3 yildir basvuruyorum yine kredi cikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar türkiye.ov.tr den kredi kısmında adın çıkıyorsa burs çıkmamıştır diyorsunuz da kesin öyle bir şey varmı deneyen oldumu ? sonucu gören emin olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurL

ya arkadaşlar türkiye.ov.tr den kredi kısmında adın çıkıyorsa burs çıkmamıştır diyorsunuz da kesin öyle bir şey varmı deneyen oldumu ? sonucu gören emin olan ?

Teyit eden varsa söylesin ! E devlette kredide adım çıktı ama kyk açılmıyor ki teyit edeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTT İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TAM SORUYU YAZARKEN SİTEYE GİRDİM VE KREDİDE İSMİN VARSA BURS ÇIKMAMIŞ DİYENLER HAKSIZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE SİZE İŞTE BANA BURS ÇIKTI

• quote:

Orijinalden alıntı: HERKESE BENDEN CAY

Ayin kaçını kadar onaylayanlar ocak'ta alicaklar?

Twitter dan baktım 10 ocak

• quote:

EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTT İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TAM SORUYU YAZARKEN SİTEYE GİRDİM VE KREDİDE İSMİN VARSA BURS ÇIKMAMIŞ DİYENLER HAKSIZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE SİZE İŞTE BANA BURS ÇIKTI

ohhhh rahatladım şimdi yüklenelim kyk ya inşallah çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz.

Aciklanma islemleri tamamlandiginda ne demek ? Acikladilar iste ben baktim . Baska bakanlar ogrenenler de var , herkesin bakmasini mi bekliyolar anlamadimki

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Evet bu ne demek burs cıktı bana bu sayfayayölendiriyo ö

bilmiyorum hocam bir kaç güne netleşir :)

• quote:

EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTT İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TAM SORUYU YAZARKEN SİTEYE GİRDİM VE KREDİDE İSMİN VARSA BURS ÇIKMAMIŞ DİYENLER HAKSIZ ÇIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MÜJDEEEEEEEEEEEEEEEE SİZE İŞTE BANA BURS ÇIKTI

RAHATLATTIN BİRADER ŞİMDİ KYKYA BAKALIM

• quote:

Orijinalden alıntı: __uyuzcuk__

quote:

Aciklanma islemleri tamamlandiginda ne demek ? Acikladilar iste ben baktim . Baska bakanlar ogrenenler de var , herkesin bakmasini mi bekliyolar anlamadimki

boşverin hocam ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor :)

• Yaw 2 saattir resim ekranı çıkmıyor karakterleri giremiyorum :(
  • Tahmin ettiğim gibi kredi çıktı.
  • ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR.

Bunun için öğrenci belgesini dilekçe ile yollamam mı lazım bilen biri yok mu arkadaş ne zormuş insanlara bi cevap vermek yardımcı olmak lan.
  • quote:

Aynı şekilde

• Fakire çıkmaz elin 2 evlisine arabalısına çıkar adilliğini seveyim böyle işin
  • quote:

ne yazıyor sende? bende öğrenim kredisi yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.