Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mydonose_2

quote:

Beyler kredi çıkmış ama kullanmak istemiyorum ne yapmam lazım e devletten?

++++

Sanırım hiç bir şey yapmazsak otomatik iptal oluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heady.

Beyler onaylamayı yapabilen var mı? Birde paraları çekmek için özel günler oluyormuş. Mesela ayın 10unda çekme tarihi koymuşlar, ben sadece ayın 10unda mı çekebilirim? Başka bir gün çekemez miyim? Birde bu paraları çekmesem hesapta birikme gibi bir olay var mı?

Çekme günleri tc kimliğin son 2 hanesine göre galiba parayı çekmezsen hesapta birikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

quote:

quote:

++++

Evet hiç bir işlem yapmazsanız kredi aktif olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: quppas

ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.

arkadaşlar öğrenci belgesini nasıl göndercem ?

evet bendede aynı şey yazıyor, tam olarak ne yapmamız gerektiğini anlamadım
  • Nasil onaylicaz gumburtuye gidecek kredi

• Bana da burs çıktı. Hiç beklemiyordum büyük sürpriz oldu.

Burs, kredi fark etmez herkesi tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

quote:

Orijinalden alıntı: Deutsch Ali

Yurt dışında ucu ucuna okuyorum verdikleri krediye bak 110 euro.Tükürük parasına yetmiyor burda

tercihlemi gittin kardeşim yoksa diploma ile kendin mi gittin üniye bu bursa başvurmak için?

Diploma ile kendim gittim tanınırlığı vardı zaten direk gözüktü okuduğum üniversite ve bölümü kredi başvuru ekranında pek sorun olmadı
  • burs da çıkmadı kredi de çıkmadı
    yazıklar olsun böyle sisteme.
  • kyk nın sitesi uçmuş hayırlı işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR1001TR

beyler bu burs TAAHHÜTNAMESsini linkinii atabilir misiniz bulamadım

Noterde galiba taahhütname veriyorlar imzalamanız için

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Nasil onaylicaz gumburtuye gidecek kredi

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN PTT DEN ALINACAK e-devlet ŞİFRENİZ İLEhttps://www.turkiye.gov.tr/ İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN KURUMUMUZ LİNKİNE ULAŞMANIZ, LİNK İÇERİĞİNDEKİ TAAHHÜTNAME İLE İLGİLİ OLAN MENÜYE GİREREK, TAAHHÜTNAMEYİ DİKKATLİCE OKUYUP KABUL ETTİĞİNİZİ BELİRTİR KABUL BİLDİRİMİNİ 31 OCAK 2015 TARİHİNE KADAR ONAYLAMANIZ, ŞAHSİ BİLGİLERİNİZDE BİR EKSİKLİK VAR İSE KURUMUMUZA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: stroma44

öğrenciliğiniz teyit edilememiştir öğrenci belgenizi yollayın diyor. ben şu an memleketteyim e devletten çıkarttığım öğrenci belgesini göndersem kabul ederler mi

e-imza kabul ediyorlarmı ona bakmak lazım, e devletten cıkan e-imzalı oluyor. daha önce denemiş arkadaşlar varsa sormak lazım.

bizim okulda e-imzalı veriyor belgeyi, bende öyle göndericem ama problem cıkmasından korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix7592

burs da çıkmadı kredi de çıkmadı
    yazıklar olsun böyle sisteme.

kredi nasıl çıkmadı ? :S

kredi nasıl çıkmadı :SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherntey

Bana da burs çıktı. Hiç beklemiyordum büyük sürpriz oldu.

Burs, kredi fark etmez herkesi tebrik ederim.

Başarı durumunuza göre yıl sonunda burs kesilebilir

• Geçen sene kredi çıkmıştı. Almamıştım. Bu sene burs çıkmış çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seedless

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Nasil onaylicaz gumburtuye gidecek kredi

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN PTT DEN ALINACAK e-devlet ŞİFRENİZ İLEhttps://www.turkiye.gov.tr/ İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN KURUMUMUZ LİNKİNE ULAŞMANIZ, LİNK İÇERİĞİNDEKİ TAAHHÜTNAME İLE İLGİLİ OLAN MENÜYE GİREREK, TAAHHÜTNAMEYİ DİKKATLİCE OKUYUP KABUL ETTİĞİNİZİ BELİRTİR KABUL BİLDİRİMİNİ 31 OCAK 2015 TARİHİNE KADAR ONAYLAMANIZ, ŞAHSİ BİLGİLERİNİZDE BİR EKSİKLİK VAR İSE KURUMUMUZA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Ayni sey yaziyor da birader o taahutname yok burda. E devlete girdim. Kyk bolumunde basinca kyk sitesine atiyor tekrardan. Kyk sitesi de e devlete gonderiyor.

• iyi kredi çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: Sıkörtıl

quote:

quote:

++++

Evet hiç bir işlem yapmazsanız kredi aktif olmuyor.

Hocam sayfada Taahhütname onayı felan yazıyor onu onaylamama felan yazıyor yazlnız ben e devletten kyk ile ilgili aktif bi işlem yapamıyorum geçen senede kredi çıkmıştı hiçbirşey yapmamıştım o zaman bu sene de mi aynı?

• burs çıktı çıkmasına küçücük kırmızı yazıyla burs kazandınız diyor o kırmızı yazıyı da öyle küçük yazmışlarki sanki verdiklerine pişman olmuşlar ya niye böyle yha ahahaahha
  • kredi çıkmış ya almak istemeyen bir şey yapmayacak denmiş de dilekçe yollayın diyor
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.