Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

kredi çıkmış ya almak istemeyen bir şey yapmayacak denmiş de dilekçe yollayın diyor

Hocam aynen öyle geçen senede kredi çıkmıştı hiçbirşey yapmamıştım bu sene de kredi çıktı almak istemiyorum bi tereddüte kapıldım dilekçe yollasak mı diye
  • Başvuru formundaki bölüme giriş puanımı bilmediğimden bölümün aldığı taban puanı yazmıştım. Gel gör ki kaç senedir çıkmayan burs son sene çıktı. Düzeltme işlemi yapabilirmiyim yoksa yanar mı bu burs . Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

quote:

kredi çıkmış ya almak istemeyen bir şey yapmayacak denmiş de dilekçe yollayın diyor

Hocam aynen öyle geçen senede kredi çıkmıştı hiçbirşey yapmamıştım bu sene de kredi çıktı almak istemiyorum bi tereddüte kapıldım dilekçe yollasak mı diye

malum bu ülkede herşey olabilir daha sonradan hesapta para birikip borç çıkarmasınlar diye söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: sherntey

Bana da burs çıktı. Hiç beklemiyordum büyük sürpriz oldu.

Burs, kredi fark etmez herkesi tebrik ederim.

Başarı durumunuza göre yıl sonunda burs kesilebilir

Hiç sevinme diyor herhalde arkadaş tebrik ederim kardeşim hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: sherntey

Bana da burs çıktı. Hiç beklemiyordum büyük sürpriz oldu.

Burs, kredi fark etmez herkesi tebrik ederim.

Başarı durumunuza göre yıl sonunda burs kesilebilir

Biliyorum hocam, fakat zaten bir beklentim olmadığı için bir kaç ay alabilsem bile iyidir. Geöen yıl üniversiteyi bırakıp yeniden hazırlanmıştım. Okulu bıraktığım için geçen yıl çıkan bursu da hiç almadım. O yüzden bu yıl burs çıkmasını beklemiyordum.

Burs kesilme durumu ortalamaya göre mi yoksa dersten kalmaya göre mi oluyordu? Tam bilginiz var mı?

• beyler yurtdisinda okuyorum gecen sene kredi cikmisti almamistim bu sene ayni bilgilerle kaydoldum fakat bu sonucu aldim. gecmis senelerde bu sorunu alan veya cozumunu bilen var mi ?

"OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINMAMIŞTIR."
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: seedless

quote:

Nasil onaylicaz gumburtuye gidecek kredi

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN PTT DEN ALINACAK e-devlet ŞİFRENİZ İLEhttps://www.turkiye.gov.tr/ İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN KURUMUMUZ LİNKİNE ULAŞMANIZ, LİNK İÇERİĞİNDEKİ TAAHHÜTNAME İLE İLGİLİ OLAN MENÜYE GİREREK, TAAHHÜTNAMEYİ DİKKATLİCE OKUYUP KABUL ETTİĞİNİZİ BELİRTİR KABUL BİLDİRİMİNİ 31 OCAK 2015 TARİHİNE KADAR ONAYLAMANIZ, ŞAHSİ BİLGİLERİNİZDE BİR EKSİKLİK VAR İSE KURUMUMUZA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Ayni sey yaziyor da birader o taahutname yok burda. E devlete girdim. Kyk bolumunde basinca kyk sitesine atiyor tekrardan. Kyk sitesi de e devlete gonderiyor.

bir kaç güne e devlet üzerrinden açlır taahhütname.

• Arkadaşlar, kredi istenilen yıl kadar alınabiliyor mu?
  • mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    31 ocağa kadar onaylamayınca otomatik iptal oluyor diye biliyorum ben.
  • quote:

quote:

quote:

malum bu ülkede herşey olabilir daha sonradan hesapta para birikip borç çıkarmasınlar diye söyledim

Hocam geçen seneden borç görünmüyor ama kyk ile ilgili aktif bi işlem de çalışmıyor

• Bana kredi cikti ben simdi krediyi 2016 7. Aya kadar almak istiyorum. Kisaca 19 ay kredi alma planim var. Buda 6410tl ediyor, gelecek yilda 30tl zam hesap ettim.

Simdi can alici sorulara geleim 6410tl icin
    1) 19ay sonunda nasil iptal etcem ve ne kadar geri odeme cikar (tahminide soyleseniz olur, faizinden cok gozumu korkuttular. Bu 6410 tl icin 7500tl lerden bassediyorlar. Bankadan kredi daha mantikli oluyor daha az faizi oluyor)
    2) 3.sinifa gecmis olucam iptal ettirirken, odemeyi ne zaman isterler (mezuniyetten 2 yil sonrami, yoksa iptalden 2 yil sonrami)
    3) ustume araba tarzi seyler aldigimda, kredide kesilme oluyormu
    4) ziraat bankasi disinda bankadan para cekebiliyormuyuz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasil onaylicaz gumburtuye gidecek kredi

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN PTT DEN ALINACAK e-devlet ŞİFRENİZ İLEhttps://www.turkiye.gov.tr/ İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN KURUMUMUZ LİNKİNE ULAŞMANIZ, LİNK İÇERİĞİNDEKİ TAAHHÜTNAME İLE İLGİLİ OLAN MENÜYE GİREREK, TAAHHÜTNAMEYİ DİKKATLİCE OKUYUP KABUL ETTİĞİNİZİ BELİRTİR KABUL BİLDİRİMİNİ 31 OCAK 2015 TARİHİNE KADAR ONAYLAMANIZ, ŞAHSİ BİLGİLERİNİZDE BİR EKSİKLİK VAR İSE KURUMUMUZA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Ayni sey yaziyor da birader o taahutname yok burda. E devlete girdim. Kyk bolumunde basinca kyk sitesine atiyor tekrardan. Kyk sitesi de e devlete gonderiyor.

bir kaç güne e devlet üzerrinden açlır taahhütname.

verilecek banka için de link vermiş. link de bozuk. en iyisi gece kalkıp öyle girmek

• quote:

quote:

almak istemiyorsanız hiç bir şey yapmayın.

eğer onayladıktan sonra iptal etmek istiyorsanız, sistem üzerinden iptal edin.

onayladıktan sonra iptal etmek istediniz ve iptal süresini aştıysanız da dilekçe yollayın diyorlar kısaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seedless -- 31 Aralık 2014; 18:42:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

31 ocağa kadar onaylamayınca otomatik iptal oluyor diye biliyorum ben.

Hocam ben de geçen sene öyle yapmıştım ama bu sene dilekçe felan dedikleri için bi dert oldu :D
  • quote:

quote:

quote:

almak istemiyorsanız hiç bir şey yapmayın.

eğer onayladıktan sonra iptal etmek istiyorsanız, sistem üzerinden iptal edin.

onayladıktan sonra iptal etmek istediniz ve iptal süresini aştıysanız da dilekçe yollayın diyorlar kısaca

Sağolun hocam galiba tam da sizin dediğiniz gibi oluyor süreç 31 Ocaka kadar bekleyelim bakalım

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. bana da kredi çıktı ben işlem yapmamayı düşünüyorum. onaylamadığım halde hesap açıp para yatıracak halleri yok. öyle bir şey olup üstüne bir de yıllar sonra ödeme çıkarırlarsa gidersin yargıtaya falan başvurursun g.t gibi kalırlar.
  • Kredi

Hesapladim 15.840 lira verecekler mezun olana kadar. Bunun faizi ne kadar oluyor bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. bana da kredi çıktı ben işlem yapmamayı düşünüyorum. onaylamadığım halde hesap açıp para yatıracak halleri yok. öyle bir şey olup üstüne bir de yıllar sonra ödeme çıkarırlarsa gidersin yargıtaya falan başvurursun g.t gibi kalırlar.

Sağolun hocam bilgilendirme için...
  • arkadaslar herkese hayırlı olsun benim e-devlet şifrem de var e devlete giriyorum kyk'nın oldugu kategoriyede giriyorum onaylama işlemlerinede giriyorum fakat ''2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz.'' böyle bir yazıyla karsılasıyorum ne yapmam gerek hala anlamadım nasıl bir sistemleri varsa artık çözemedim ayrıca burs sonuclarında subenizi ogrenmek için tıklayınız yazan yere tıklıyorum orda da farklı bi hata veriyo bunlar ne yapmaya calısıyo anlamadım bi yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.