Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz.
    taahhütname açılmamış galiba bekleyecez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiyatroiscisi

arkadaslar herkese hayırlı olsun benim e-devlet şifrem de var e devlete giriyorum kyk'nın oldugu kategoriyede giriyorum onaylama işlemlerinede giriyorum fakat ''2014/2015 yılı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçlarıwww.kyk.gov.tr adresinden açıklanmaktadır. Açıklama işlemleri tamamlandığında Burs/Kredi Onay işlemlerinizi bu sayfadan yapabilirsiniz.'' böyle bir yazıyla karsılasıyorum ne yapmam gerek hala anlamadım nasıl bir sistemleri varsa artık çözemedim ayrıca burs sonuclarında subenizi ogrenmek için tıklayınız yazan yere tıklıyorum orda da farklı bi hata veriyo bunlar ne yapmaya calısıyo anlamadım bi yardımcı olursanız sevinirim

Aynı olay bendede var rahat ol:).Onaylamak için zaman çok

• 10 ocağa kadar onaylayan ocakta alıyor sonrakiler şubatta çift burs alacak, KYK twitterda yazıyor. bilginize,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu yıl kredi çıktı bana , üni deki ilk yılım , bunu alsam seneye tekrar başvurabilirmiyim burs için ?
  • Arkadaşlar burs kesilmesi ile ilgili bir sorum var cevaplarsanız sevinirim, benim geçen seneden alttan 2 dersim kaldı, bu dönemde toplam 2 dersim kalabilir, büyük ihtimalle kalıcak, toplam 4 dersten kalınca burs kesiliyor diyorlar, yani şimdi ben sadece 1 ay mı burs alıcam?
    Yoksa eylül ayına kadar mı alıcam, yani alttaki dersleri temizlemek için 2. dönem ve gerekirse yaz okuluna gitme şansın olucak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Stannis -- 31 Aralık 2014; 18:57:09 >
  • Ayrıca kredi nin ne kadar faizi oluyor nasıl ödeniyor vs.
  • İyi akşamlar mutlu yıllar.
    Ben MEB bursu alacağım, öğretmenlik bursu.
    Kesin geliyordu bana zaten.
    İşlemleri KYK'nın dediği gibi yapacakmışız sanırım.
    Ne yapmam gerek şimdi benim ?
    Henüz E-Devlet şifresi almadım.
  • Beyler mezun olduktan sonra ne kadar bir süre veriyorlar ödemek için krediyi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar ben kimlik bilgilerimi doğru giriyorum kimlik bilgileriniz hatalı diyor

• kredi çıkmıs beklenen sonuc
  • Kredi

• Geçen sene de kredi çıkmıştı bu sene de kredi çıktı. İhtiyacı olana çıktıysa ne mutlu. Allahtan bi yerden burs kaynağım var da idare ediyorum. Devlete kalsa sokakta yaşasak bile burs vermezler. İyi ki sigorta girişim var arkadaş bundan gelmiyor bana heralde.
  • Yine burs çıkmamış.
    Not: Yetimim.
  • "Öğrenim Kredisi Kazandınız"

Burs kazandınız yazsaydı şaşardım,birde kazandınız görünce heyecan oluyor.İptal için geçen sene bişey yapmak gerekmiyordu yapmamıştım yani şimdi de bişey yapmak gerekiyor mu sanırım bu sefer iptal için bişey yapmak gerekiyor?
  • Ya bu kimlik bilgileriniz hatalı sorunu bir bende mi doğru yazıyorum gene hata

• Cilt no, aile sıra no vs. nin başındaki sifirlari girmediyseniz ondan hata veriyor olabilir.
  • İlk sene kredi kazanıp sonradan burs alan var mı hiç biliyor musunuz ?
  • Ben neden giremiyorum ya girdiğiniz kimlik bilgileri hatalı diyo
  • Beyler sene başında üniversite bünyesinde başvurdum burs çıktı ancak şimdi öğrenim kredisi diyor bu nasıl oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Geçen sene kredi çıkmıştı. Almamıştım. Bu sene burs çıkmış çok şükür.

Sakincasi yoksa ne degistide burs aldiniz ailevi durum vs

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.