Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 480mrt

Cilt no, aile sıra no vs. nin başındaki sifirlari girmediyseniz ondan hata veriyor olabilir.

Sıfırları girdim ama hala hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okannnnnn

quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Cilt no, aile sıra no vs. nin başındaki sifirlari girmediyseniz ondan hata veriyor olabilir.

Sıfırları girdim ama hala hata

bende de hata var
  • Alastair JR A kullanıcısına yanıt
    Fikri olan?
  • Vakiflar genel mudurlugunun bursuyla bu aynimi ?

• Kredi tüh

• quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

quote:

Orijinalden alıntı: crazyofc1

Geçen sene kredi çıkmıştı. Almamıştım. Bu sene burs çıkmış çok şükür.

Sakincasi yoksa ne degistide burs aldiniz ailevi durum vs

Rastgele veriyorlar bursları çünkü inceledikleri falan yok.
  • Cilt no filan başına 0 koyun

• Burs başarısızlık durumunda öğrenim kredisine dönüşür muhabbeti ne beyler? Alınan burs eğer başarısız olunursa öğrenim kredisi muamelesi mi görür? Yani daha sonra o bursun bedelini öder miyiz? Yoksa burs alırken başarısız olunması durumunda ilerleyen senelerde burs çıkmaz manasına mı geliyor bursun krediye dönüşmesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: droidvpn

Cilt no filan başına 0 koyun

Gene olmuyr çıldırcam

• Kac kisiye sordum biri cevap versin lutfen. Biz bu krediyi baslattiktan sonra 4 senelik okul bitene kadar ve iptal etmezsek surekli gelir mi. Yaz kis her ay her zaman odenir mi. Yoksa okul haziranda tatil olunca kredi de yine bi sonraki yilin ocak ayinda mi baslatilacak. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Heady.

Burs başarısızlık durumunda öğrenim kredisine dönüşür muhabbeti ne beyler? Alınan burs eğer başarısız olunursa öğrenim kredisi muamelesi mi görür? Yani daha sonra o bursun bedelini öder miyiz? Yoksa burs alırken başarısız olunması durumunda ilerleyen senelerde burs çıkmaz manasına mı geliyor bursun krediye dönüşmesi?

4 tane alttan ders olursa kesiliyor galiba

• krediyi kaç ay alabiliyoruz
  • gelde sövme
  • Baba adını büyük yazdın mı
  • Ogrenciliginiz teyit esilmemistir felan.yaziyor
  • quote:

Beyler onaylamayı yapabilen var mı? Birde paraları çekmek için özel günler oluyormuş. Mesela ayın 10unda çekme tarihi koymuşlar, ben sadece ayın 10unda mı çekebilirim? Başka bir gün çekemez miyim? Birde bu paraları çekmesem hesapta birikme gibi bir olay var mı?

tc no'sının son rakamına göre. mesela benimkinin sonu 2 ayın 7'sinde alıyorum. ayın 7'sinde önce cekemiyorum ama diger günler istedigim zaman cekebiliyorum. anlatabildim mi
  • Kredi çıkmış da bu taahhütname nerede? E-devlete girdim hala açıklanmasını bekleyin gibi şeyler yazıyor.
  • Bana öğrenim kredisi yazıyor ben almak istemiyorum kredi ne yapmam gerekiyor
  • Bana öğrenim kredisi yazıyor ben almak istemiyorum kredi ne yapmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Arrow1453

quote:

Beyler onaylamayı yapabilen var mı? Birde paraları çekmek için özel günler oluyormuş. Mesela ayın 10unda çekme tarihi koymuşlar, ben sadece ayın 10unda mı çekebilirim? Başka bir gün çekemez miyim? Birde bu paraları çekmesem hesapta birikme gibi bir olay var mı?

tc no'sının son rakamına göre. mesela benimkinin sonu 2 ayın 7'sinde alıyorum. ayın 7'sinde önce cekemiyorum ama diger günler istedigim zaman cekebiliyorum. anlatabildim mi

Hocam çok sağolun aradığım cevap buydu İlk gün çok dolu olur heralde, başka gün gidip boşken çekerim diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.