Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okannnnnn

Bana öğrenim kredisi yazıyor ben almak istemiyorum kredi ne yapmam gerekiyor

nasil girdiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okannnnnn

Bana öğrenim kredisi yazıyor ben almak istemiyorum kredi ne yapmam gerekiyor

Hiçbir şey yapma, kendi kendine iptal oluyor o.

• Başvuru İptal Nedeniniz : KURUMUMUZDAN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİ ALDIĞINIZ TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

Arkadaşlar benim okuldaki 5. senem ilk 4 sene kredi aldım Ağustos ayında kesildi bitti almadım bu aya kadar.Ondan sonra daha devam etmedi.Şimdi sorgulayınca böyle bir uyarı veriyor benim okulum devam ediyor tekrar müracat etmiştim ama neden böyle oldu anlamadım.Bilgisi olan var mı?
  • haylaz1994 H kullanıcısına yanıt
    hiç birsey
  • Öncelikle herkese mutlu yıllar dilerim. Ben KYK bursuna başvurdum. Öğrenim kredisi çıktı. Ama şöyle birşey yazıyor : ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR. Şimdi Üniversiteden öğrenci belgesi aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor bilenler varsa yardımcı olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasise

quote:

Orijinalden alıntı: uğurL

ya devlet size hiçbir emek harcamadan para veriyor ne bu şikayetler ? asgari ücretle köle gibi çalıştırılan insanlar var biraz anlayışlı olun şükredin bırakın şikayeti.

Şükürcü zihniyet de gelmiş.

1) Buradaki çoğu kişi kredi bekliyor. Krediyi mezun olduktan sonra faiziyle geri ödüyoruz. Aynı banka gibi işliyor. Haliyle insanlar parasının karşılığında adam gibi bir hizmet bekliyor.

2) Bu demek değil ki kredi dışındakiler şükürler olsun diyip şikayet etmesin. Kredi dışındaki bursları da zaten biz veriyoruz. Sanki devletin başındaki adamlar maaşlarından arttırıp bize para veriyorlar. Babam 30 yıldır çalışıyorsa 30 yıldır maaşından benim bugünlerim için para kesiliyor. Biz buna vergi diyoruz. Haliyle yıllardır ödediğimiz vergilerin karşılığı olarak adam gibi bir hizmet almak istememiz çok doğal.

Fakat senin gibi dar görüşlü ve şükürcü zihniyete sahip olanlar yüzünden hiçbir zaman kamu hizmetleri iyileşmiyor, iyileşmeyecek.

1) Kredi faizini bir araştır ilk önce ne kadar düşük olduğunu göreceksin. Sana destek veriliyor olmasa daha mı iyiydi hayır.

2) Benim babam da devlete vergi veriyor o zaman biz vergi vermeyelim çünkü bana burs çıkmadı. Devlet adamları cebinden versinler benim bursumu. Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş. Ben devlete vergi veriyorum devlet beni özel arabayla kapımdan alıp okuluma götürsün. Akşamları gelsin yemeğimi yapsın. Ne de olsa ben vergi veriyorum. Yobazlık yapmayın mümkünse. Bu devlet sayesinde sağlıktan, eğitimden ücretsiz yararlanıyorsun. Ben burda siyaset yapmıyorum. Devlet denen yapı üzerinden konuşuyorum. Durumumuz belli. Herşey güllük gülistanlık değil. Bir şey isterken bunları göz önüne alın. Her zaman amerikayla değil birazda Afrikayla kıyaslayın ülkemizi. Bizde su gibi petrol akmıyor. Dünya'nın süper gücü değiliz. Birazcık da bunları düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heady.

quote:

Orijinalden alıntı: Arrow1453

quote:

Orijinalden alıntı: Heady.

Beyler onaylamayı yapabilen var mı? Birde paraları çekmek için özel günler oluyormuş. Mesela ayın 10unda çekme tarihi koymuşlar, ben sadece ayın 10unda mı çekebilirim? Başka bir gün çekemez miyim? Birde bu paraları çekmesem hesapta birikme gibi bir olay var mı?

tc no'sının son rakamına göre. mesela benimkinin sonu 2 ayın 7'sinde alıyorum. ayın 7'sinde önce cekemiyorum ama diger günler istedigim zaman cekebiliyorum. anlatabildim mi

Hocam çok sağolun aradığım cevap buydu İlk gün çok dolu olur heralde, başka gün gidip boşken çekerim diye düşünüyorum

gecen sene kartı almaya gittiğimde acayip sıra vardı zor aldım. bence acil paraya ihtiyacınız yoksa 1-2 gün sonra alın. bide bursun kredi dönüşme olayını sormuşsunuz onu da açıklayayım. Eğer alttan 4 dersiniz varsa bursunuz kesilir diye çeşitli sitelerde söylemler oluyor buna kulak asmayınız. benim gecen sene alttan 4 dersim kaldı ve kesilmedi. cünkü ortalamam iyiydi. alttan kalan dersi sorun etmeyiniz. önemli olan ortalamanın 2.00 ın altına düşmemesi. bir de okula göre başarı durumu degisiyor. misal ege üni'de okuyorum etrafımda 6 dersi alttan kalmış olan arkadaşlar var onların da kesilmedi bursu ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Başvuru İptal Nedeniniz : KURUMUMUZDAN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİ ALDIĞINIZ TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

Arkadaşlar benim okuldaki 5. senem ilk 4 sene kredi aldım Ağustos ayında kesildi bitti almadım bu aya kadar.Ondan sonra daha devam etmedi.Şimdi sorgulayınca böyle bir uyarı veriyor benim okulum devam ediyor tekrar müracat etmiştim ama neden böyle oldu anlamadım.Bilgisi olan var mı?

eğer okulunuz uzadıysa burs ve kredi kesiliyor diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiçikov

beyler ilk bursu ne zaman alıyoruz?

şubat

• ben giremiyorum yardimci olacak varmi kimlik bilgisi hataki diyo

• arkadaşlar ocakta mı alcaz ilk canlıyı şubattamı
    şubattaysa yedik boruyu kaç aylardır bekliyoz zaten
  • Beyler bende burs kazandınız yazıyor geri ödemeli mi oluyor bu? Geri odemelide kredi kazandınız yazması gerekmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

Bir kişi bile mi yazmaz yahu. Bi fikir verin bari. Neden çıkmadığını öğreneyim bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilvadi

Beyler bende burs kazandınız yazıyor geri ödemeli mi oluyor bu? Geri odemelide kredi kazandınız yazması gerekmiyor mu?

Burs geri ödemesiz bende öğrenim kredisi kazandınız diyor tebrikler.
  • ETC Tube kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hiç beklemiyordum :D

• Okulum uzadı evet ama tekrar başvuru yapsam da alamıyor muyum yani?
  • Lan biz Türküz diye kimse burs vermiyor geberin ulan kürtçü arapçilar

Not:10k icindeydim
    Not2:Fakiriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest423423443 -- 31 Aralık 2014; 19:52:03 >
  • Sen ne diyin birader yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Okulum uzadı evet ama tekrar başvuru yapsam da alamıyor muyum yani?

bildiğim kadarıyla alamıyorsunuz. twitterda kyk ya sorun bi.
  • Arkadaşlar bana da burs çıkmış.Ben tıp okuyorum da 6 yıl boyunca verecek mi devlet?Bir de ilk ne zaman alırız ödemeyi,şubat deniliyor ama ocak diye duymuştum bir yerlerden net bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.