arkadaşlar dün bi kitapta bi yazı gördüm dünden beri düşünüyorum ama ne anlatmak istediğini anlamış değilim...yardımcı olursanız sevinirim
'''En zor şey karanlık bir odada bir kara kediyi bulmaktır.Özellikle odada kedi yoksa.'''
hiçbir ipucu olmadan boş bişey üstünde uğraşmak olabilir mi yani olmayan bişeyi pucu bile olmadan kanıtlamaya çalışmak
quote:
Orjinalden alıntı: 4ever//amy
arkadaşlar dün bi kitapta bi yazı gördüm dünden beri düşünüyorum ama ne anlatmak istediğini anlamış değilim...yardımcı olursanız sevinirim
'''En zor şey karanlık bir odada bir kara kediyi bulmaktır.Özellikle odada kedi yoksa.'''
kendi içindeki kara kediden bahsetmiş yazar,malum insanın içi kapkara bir odadır kimse bilemez...
en zor şey karanlık odada kara kedi bulmaktır ile , hayat ihtiyacımız olan şeyi bulmakk için çok zordur, özellikle odada kedi yoksa ilede, ihtiyacımız olan şey ya varolmmamışsa
bence farklı bi anlamı yok karanlık odada kara kedi bulmanın zorluğundan bahsediyor işte, doğru bir tespit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme