Şimdi Ara

Açıköğretim Sınavı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın sabah açıköğretim sınavım var. Yanımızda telefon cüzdan akbil vs. sokabiliyor muyuz ? Eğer sokamıyorsak bunları napabilirim ? Ayrıca sınavda ösym sınavları gibi kalem silgi veriliyor mu yoksa benim yanımda götürmem mi gerekiyor ?

• Sınav giriş belgesinin 4.maddesine göre, büyük ihtimalle kalem ve silgiyi kendiniz getireceksiniz. İlk defa sınava gireceğim için bende tam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfallen

Sınav giriş belgesinin 4.maddesine göre, büyük ihtimalle kalem ve silgiyi kendiniz getireceksiniz. İlk defa sınava gireceğim için bende tam bilmiyorum.

Her türlü kalem silgi kalemtraş alacağım yanıma , onlar veriyorsa atılır çöpe. Telefonu ne yapabilirim ? Ve sigara-çakmak içeri sokulabiliyor mu ?
  • Cep telefonu ile girmek yasak diğerleri hakkında bir bilgim yok. Güvenlikler belki sorun etmezler.
  • Anahtar ve cüzdan ile sınava girebiliyorsunuz. Sınav yerine arabayla gitme imkanınız varsa geri kalanları arabada bırakabilirsiniz. Ayrıca kalem-silgiyi kendiniz getirmelisiniz. Çünkü ÖSYM'nin aksine bunların dağıtımı yapılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.