Arkadaşlar yarın sabah açıköğretim sınavım var. Yanımızda telefon cüzdan akbil vs. sokabiliyor muyuz ? Eğer sokamıyorsak bunları napabilirim ? Ayrıca sınavda ösym sınavları gibi kalem silgi veriliyor mu yoksa benim yanımda götürmem mi gerekiyor ?
Sınav giriş belgesinin 4.maddesine göre, büyük ihtimalle kalem ve silgiyi kendiniz getireceksiniz. İlk defa sınava gireceğim için bende tam bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Blindfallen
Sınav giriş belgesinin 4.maddesine göre, büyük ihtimalle kalem ve silgiyi kendiniz getireceksiniz. İlk defa sınava gireceğim için bende tam bilmiyorum.
Her türlü kalem silgi kalemtraş alacağım yanıma , onlar veriyorsa atılır çöpe. Telefonu ne yapabilirim ? Ve sigara-çakmak içeri sokulabiliyor mu ?
Cep telefonu ile girmek yasak diğerleri hakkında bir bilgim yok. Güvenlikler belki sorun etmezler.
Anahtar ve cüzdan ile sınava girebiliyorsunuz. Sınav yerine arabayla gitme imkanınız varsa geri kalanları arabada bırakabilirsiniz. Ayrıca kalem-silgiyi kendiniz getirmelisiniz. Çünkü ÖSYM'nin aksine bunların dağıtımı yapılmıyor.