Şimdi Ara

Açıköğretim ve ikinci üniversite hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Myo 2. Sınıf elektronik okuyorum 3.seneye sarktı.

1.Aöfün hak verdiği İkinci üniversiteye kayıt olabilirmiyim hangi bölüm tavsiye edersiniz?
    2. Aöf 3. Sınıfa geçmek için seneye dgs şart mı?
    3. Misal ikinci üniye kayıt oldum aöf 3. Sınıfada başladım ikisini birden okumamda bir sıkıntı olur mu?
    4. Aöf dgs şartsa şayet sınavda sadece sözelle kazanma ihtimalim var mı bölümüm sayısal ağırlıklı ancak sözele daha yatkınım
    TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardımcı olurmusunuz ?
  • ikinci üniversite olayı biraz farklı. kayıt olursun ama 3. sınıftan başlayayım yok. en fazla yök ün zorunlu 4-5 dersi sayılıyor onlarda bir dönem bile etmiyor. 4 yıllık bölüm 4ve 2, 2 yıllık bölümler 2 yıllık bölüm seçebiliyor. Sınav cart curt gerekmiyor. Okumakta sıkıntı yok ben sınava girip bana güzel şıkları işaretliye işaretliye 1 dönem uzatma ile 4.5 senede maliye bitiriyorum. Bölüm ise zevkine + gelecek planına bağlı
  • Öncelikle istanbul,erzurum,anadolu üniversitelerine mail attığım halde çok bariz bir biçimde mailimi okumadıklarını gösteren otomatik cevap yazan aöf departmanlarına saygılarımı sunarım.ayriyetten bilerek telefonu açıkta bırakan erzurum aöf departmanına ekistradan saygılarımı sunarım.
    Vericeğiniz cevaplarla beni bu tiplerle uğraştırıp,katil ettirmeyeceğinden eminim :)
    Direk durumu anlatayım.Bu yıl Ege İktisat bölümüne başlıyorum.Açıktan 2.üniversite olarak Bankacılık ve Sigortacılık okumak istiyorum.
    Bu konuda ben mi yanlış anlıyorum,YÖK mevzuatlarımı anlatımı kapalı bir dille yaptığından,yanlış mı aktarmış bilmiyorum.
    Anlatım kadarıyla iktisat ve işletme fakültelerinnde örgün eğitim görenler kendi alanlarından aöf de kayıt yaptıramıyorlarmış
    Sorum şu.YÖK'e göre alan kavramı ne? iktisat ve işletme fakültelerinden kasıt İibf fakültesimi? Eğer kayıt yaptırmamda bir engel varsa,durumu ön kayıtla vs vs cinlikle kurturabilirmiyim? Bunların dışında beni engelleyen hukuki bir süreç var mı? vs vs.Benim durumu anladınız.Cevap için çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.