Şimdi Ara

AÇIKÖĞRETİME KAYIT OLABİLİRMİYİM BİRİ BAKSIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açıköğretim hakkında bir sorum olacak.Şimdi ben meslek lisesinden Makina Teknik mezunu oldum 2003 - 2004 senesinde.Bu sene açıköğretime girmeyi düşünüyorum.Acaba herhangi bir sınava (ÖSS GİBİ) girmem gerekirmi ?
    Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.saygılar.

• Biri baksın lütfen
  • evet girmen gerek + barajı geçmen gerek
  • Bazı arkadaşlarım girmeden de kayıt yaptırabilirsin diyorlar.Bazılarıda sınava girmek gerekiyor diyorr
    Hem barajı geçsem illaki biryere kayıt yaptırabilirim.Neden açıköğretimi tercih edeyimki
  • quote:

Orjinalden alıntı: OneMonster

Bazı arkadaşlarım girmeden de kayıt yaptırabilirsin diyorlar.Bazılarıda sınava girmek gerekiyor diyorr
    Hem barajı geçsem illaki biryere kayıt yaptırabilirim.Neden açıköğretimi tercih edeyimki

barajı geçmekle iş bitmiyo merak etme ben 225 aldım ham say1 den ama gittim 2 3 bölüm dışında açıköğretime kayıt oldum 165 barajını geçmen gerekiyor

• Abim 2oo5 senesinde sınava girdi.Ama kazanamadı barajıda geçememişti sanırım.(Hazırlanmadan girdi)
    Geçen senede kayıt yaptırabildi açıköğretime ama bende onun gibi başvuru yaptım kabul olmadı.Başka bir fikri olan
  • İkinci üniversite olsaydı sınavsız girerdin.Ama sınava girip barajı geçmen lazım.Ha dersen barajı geçtikten sonra niye niye aof'e gideyim?Baraj puanıyla hiçbir yere giremezsin.Zaten üniversiteye giriş bu kadar kolay olmamalı.Hatta ban kalsa aof'e giriş puanını bile yükseltirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.