İyi forumlar arkadaşlar ben 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık bölümünde okuyorum haziranda mezun oluyorum. Mezun olunca açıktan işletme bölümüne geçip 4 yıla tamamlamak istiyorum ancak bu yaz askere gitmek istiyorum aradan çıksın diye askerden geldiğimde 4 yıla tamamlayabilir miyim yoksa mezun olduğum gibi başvurmam mı gerek ?
anoz22A
kullanıcısına yanıt
2 yıllık bankacılığı bitirip önlisans diplomanı aldıktan sonra askere gidersin. Dönünce de "Lisans Tamamlama" ile 3.sınıf işletmeden devam edersin. Sıfırdan başlamana ve hemen başvurmana gerek yok. Sana kalmış bişey.
kod17
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: anoz22
İyi forumlar arkadaşlar ben 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık bölümünde okuyorum haziranda mezun oluyorum. Mezun olunca açıktan işletme bölümüne geçip 4 yıla tamamlamak istiyorum ancak bu yaz askere gitmek istiyorum aradan çıksın diye askerden geldiğimde 4 yıla tamamlayabilir miyim yoksa mezun olduğum gibi başvurmam mı gerek ?
Tamam da bu yapacağın iş çok saçma olur bence. Önce okulu bitirip 4 yıla tamamla ki askerliği 6 ay kısa dönem olarak yap. Millet sırf kısa dönem yapmak için açığa yazılıyor.