Şimdi Ara

Acil 1haftam var secemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Genel Amac olarak Film izlemeyi Resim bakmayi Seven bir insanim ama malum ekonomi param olsa bir cep bilgisayari alir Genis ekrani net cozunurluguyle bakardim ama elimde 300ytl var siz olsaniz ne alirdiniz?
    Renkli ekranlı olacak ama minik olmayacak 1.5 degil 1.8 hatta daha yukarsi.
    Video resim gosterebilecek ama tanidik marka olacak.
    Aklıma Sandiskin 2gb olan genis ekranlı herhalde m250 modeli geldi ama 300ten fazla oldunu duydum
    Orite diye bir dv cihaz gordum 2.4 ekran fotoğraf makinası video kamera mp3 ses kaydı hafıza kartı 400ytl
    Buna benzer sanyo 1.8 marka gordum 5mega pixel kamera 360milyon ...
    *Video icin genis ekran
    *Boyut onemli degil ama ekran 2.5 yada daha fazla olursa sarj dayanamayabilir tercihen biraz normal birsey.
    *kartlı yada 2-4gb kapasiteli
    *En onemlisi markası guvenilir ve 300ytl civarı
    Yardıme edende etmeyende sagolsun

• hem makul hem de video deyince benim de aklıma sandisk geldi.. tabi başka tavsiyeler de olacaktır..
  • yurtdışında tanıdığın varsa iriver clix i tavsiye ederim hatta saydığın kriterleri baz alırsak tek geçerim.
  • Ya aslında sandisk sdm4 m250 iyi 2gb Sd kart yuvası 1.8 ekran ve en onemlisi ekran yan olarak filim izlenmesi sarji firamanın ilgilenmesi 1gunde cevap vermesi yazilimla sesinin yukseltilebilmesi mumkunmus 300 diyor birsite 350 anlayamadım.Kredi karım yok havale yada kapıdan odeme yapan site tavsiye bekliyorum
  • Yurt dısından aldım bende arkadasım war istersen ilgilenirsen msjlasalım!!!Iriver clix için.....
  • iriver clix getirebilirmisin snairs
  • len aynı bizim h320yi tarif etmişler
    hatta çok daha fazla özelliği var hemde 20 gb ama sıfır bulamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar yurt dısından istekleriniz karsılanır.Guven acsındanda gittigidiyordan işlem yapılabilir ama fiyat biraz artar cunki gittigidiyor her yapılan satılan malın%10 nunu alıyor ole biseyler yapabılırız...İsteyen Pm atabılır..
  • Crea A9 veya sandisk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.