arkadaşlar 2004 model 20.000 kmde ziraat bankasından firma aracı olarak satın alınmış ama boya darbe vs hiçbir ksuuru olmayan bir araç sizce ne fiyatlardadır. bana söylenen 19,500 sizce fazlamı. yada böyle bir araç alınabilirmi. bana söylenen arabanın büyük oranda yattığı ve km sini istediğim servise gösterebileceğim????? lütfen acilen yardıomlarınızı bekliyorum. araç sahibi benden haber bekliyor
Arabanın donanımından bahsetmemissin. Geçenlerde pazarda 2005 comford vardı adam 21 bin ytl istiyordu . Zannedersem 20 falan verecekti.Zannedersem Dediğiniz fiyatlardan satılıyor. Fakat benim dediğim comford un 4 hava yastığı ve yol bilgisarı, Abs vs. gibi donanımları vardı. Eger sizin dediğiniz araçta ABS , yol bilgisarı yoksa hiç almayın derim. bin- iki bin daha verin Ghia sını alın derim. daha aşağı bir fiyata 200-2001 Abs si bulunan focus alsanız ondan daha iyi olacağını düşünüyorum.
İyi Günler Dilerim...
karaaagac adlı arkadaş 4 havayastığı demiş ama benim bildiğim comfortta 2 havayastığı var. Fiyat olarak 19-20 bin civarı. Focus kulanımı gayet güzel ve ikinci elide iyi olan bir araç. Baktır aracı hoşuna giderse al. Yalnız bu modellerde en full olan ghia donanımlı bir araç bulupta alırsan daha memnun olursun. Çünkü elektronik klima gibi (2003'ten sonraki ghia donanımında) ekstralarıda almış olursun.
2004 focus comfort temizleri 19 civarı.. daha uyguna da düşebilir...