Şimdi Ara

ACİL-2006 GETZ VGT FİYAT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2006 model Getz CRDI 3 SİLİNDİR 82 BG, ABS + tek HY bir araç buldum. 18 000 km'de. Araç orijinal, çok temiz. 20 000 YTL istiyorlar, küçük bir pazarlık payı varmış. Acilen karar vermem gerekiyor.
    Bu araç için ne kadar verilir? Acil yorumlarınızı bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz12 -- 11 Şubat 2007; 19:07:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yildiz12

herkese merhaba,
    2006 model Getz CRDI 3 SİLİNDİR 82 BG, ABS + tek HY bir araç buldum. 18 000 km'de. Araç orijinal, çok temiz. 20 000 YTL istiyorlar, küçük bir pazarlık payı varmış. Acilen karar vermem gerekiyor.
    Bu araç için ne kadar verilir? Acil yorumlarınızı bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

o arabalar 0 olarak 20000 lere satıldı zamanında

satıcı baya uyanık

o parayı etmez hayatta

18 den fazla verme

• Bugün bu arabayla bir tur attık. Araba beklediğimden daha sessizdi. Ama beklediğimden daha fazla titreşim hissettim. Motor ısındıktan sonra da rahatsız eden boyutta bir titreşim. Peki Getz'lerin 2006 model 4 silindir, 88 BG olanlarına ne kadar verilir? (20-30 bin km'de olanlar).
    Şimdiye kadar yeni modeleri hiç deneyemedim. Yeni motorlu modeller de böyle titreşimli midir acaba? Her ikisini de deneyenlerden yardım bekliyorum.
    Teşekkür ederim.
  • valla yeni kasalarına hiç binmedim

titreşim dediğin nasıl bişey

direksiyondanmı geliyo

yoksa motordanmı

getzlerin lastikler sert benim direksiyonda zangır zangır
  • 2005 17 falan akrdesım akzık yeme derım :) maksımum cok cok temızse 18 eder anca...
  • ben elentra almadan önce bundan 2 ay önce 2006 model 4 silindir dizel getz bulmuştum 18.000 de adam 19500 demişti 19a inerdi kesin. bence adamın istediği para çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverick78

ben elentra almadan önce bundan 2 ay önce 2006 model 4 silindir dizel getz bulmuştum 18.000 de adam 19500 demişti 19a inerdi kesin. bence adamın istediği para çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SÜRPRİZ GELİŞME:

BUGÜN GETZ SAHİBİ BENİ ARADI EV ALMIŞ ARABAYI HEMEN SATMASI GEREKİYORMUŞ. FİYATINI 18500 YTL'YE DÜŞÜRMÜŞ.
    Ama ben yeni 4 silindirli motorlu olanlardan almaya ya da uygun fiyatlı bir marea alıp LPG taktırmaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz12 -- 12 Şubat 2007; 22:56:18 >
  • Direksiyonu bilmiyorum arabanın sahibi kullandı ama ben ön koltukta başımı arkaya yaslayamadım. Arkadaki oğlum ve enişte de arabaın çok sarsıntılı olduğunu söylediler. yani titreme/sarsıntı arabanın her yerinde hissediliyor. Yeni motorlu Getz'lerde durum nasıl bilmiyorum yalnız. Hiç deneyemedim.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla yeni kasalarına hiç binmedim

titreşim dediğin nasıl bişey

direksiyondanmı geliyo

yoksa motordanmı

getzlerin lastikler sert benim direksiyonda zangır zangır
  • GETZİN SIFIRININ 3 SİLİNDİR 88 HP OLANININ FİYATLARI.......(HYUNDAI.COM )
    1.5 VGT HY KLM 27,033 YTL
    1.5 VGT ÇHY KLM 27,933 YTL
    1.5 VGT ÇHY KLM ABS 28,933 YTL
    1.5 VGT HY KLM ABS 28,033 YTL
    1.5 VGT 4 HY KLM ABS SR 30,833 YTL

BU FİYATLAR DÜŞÜK DEĞİL 2006 MODEL AZ KM YAPMIŞ ARABA İÇİN 20,000YTL MANTIKLI GELİYOR.......

TEMİZSE HİÇ DÜŞÜNME AL.....20,000 HAKKI............................

ACİL-2006 GETZ VGT FİYAT

• yok be kardesım ben daha yenı buldum 2005 10.000 de 17 ye daha dogru duzgun cızık yok :) bu araclar ıcın yuksek ıstemıs bence tabı
  • 2006-2007 VGT 88 BG ABS olanlardan al kesinlikle 20.000km ye kadar ve 20-21.000ytl ye bulursun

3 silindirli olanada 17500 ver daha fazla verme ama ABS olsun aracta
  • bende 2007 crdi vgt var 20000 istiyorum ilgilenirsen eğer 11000km de
  • Merhaba, ben araba aldım. Fakat mesai arkadaşlarımdan biri Getz arıyordu. Biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. ABS, HY sayısı, renk, vs.
    Teşekkür eder hayırlı müşteriler dilerim. Nasip...

quote:

Orjinalden alıntı: cagdas_zerrin

bende 2007 crdi vgt var 20000 istiyorum ilgilenirsen eğer 11000km de
  • fiyat : 17.000 ytl (biraz pazarlık payı olabilir)
    2005 MODEL HYUNDAI GETZ (100.000 km garantiLİ)
    1.3 MOTOR, 37.000 KM, YAKIT BENZİN
    ABS + EBD FREN SİSTEMİ
    KLİMA
    MERKEZİ KİLİT
    HİDROLİK DİREKSİYON VE DÜZ VİTES
    SÜRÜCÜ VE ÖN YOLCU HAVA YASTIKLI
    ÖN VE ARKA CAMLAR ELEKTRİK KUMANDALI
    KASET ÇALAR VE RADYO
    KATLANABİLEN ARKA KOLTUKLAR
    RENK: OKYANUS MAVİSİ
    Şu ana kadar tüm servis bakımları yapılmıştır, kaskosu vardır, hasarsız ve temiz bi araba. İlk sahibiyim. Otomobilimden memnunum ancak şirket araç verdiği için satmak istiyorum.

Ayrıca forumda birçok şikayette bulunulmuş getz hakkında, şikayetler bana çok uzak geldi. çünkü şuana kadar anlatılanlar gibi hiçbir sıkıntı olmadı. Getz tarzındaki birçok arabadan daha ferah, daha konforlu ve daha seri olduğunu da belirtmek isterim.
  • 3 silindir arac titresim yapıo..ama titreşim coksa akslarda sorun vardır..ama 4 silindirlilerde ole bi titresim soz konusu deil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.