Şimdi Ara

ACİL 800 ₺ BROADCOM CHIPSETLİ MODEM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde şu an TTnetin verdiği AirTies 5650TT modeli var. Modem 6 yıllık olmasına rağmen hat değerlerim çok iyi ve bunun broadcom chipseti ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Gel gelelim 5ghz desteği yok ve kişiselleştirilebilir değil. Bunu artık değiştirmem gerektiğini düşündüm. Piyasaya baktığımda bir sürü model var asus tp-link zyxel vb. ama asus sadece yüksek modellerinde broadcom, diğerlerinde mediatek kullanıyormuş. O yüzden asus düşünmüyorum.

İnternet hızı: 35 mbit
    Kullanım amacı: 4K Netflix/Oyun/Download
    Bütçe: 800₺

Koridora koyacağım modemi ve şu anki 5650tt modemimle kablosuz bağlandığım pc de hız kaybım hiç yok. Yine öyle olsun istiyorum tv de aynı odada.(arada bir duvar ve yaklaşık 3m uzaktadır).

O bakımdan tv yi 5ghz den bağladığımda sinyal azalması olmasa iyi olur 4k içerik için önemli. Lütfen yardımcı olun. Benim aklımdaki modeller şunlar:
    Zyxel VMG3925-B10B AC1600 2.4GHz&5GHz Kablosuz 5-Port 1xUSB WPS Gigabit EWAN Fiber Destekli VDSL2/ADSL2+ Gigabit Modem/Router

TP-Link Archer VR600 1600Mbps Gigabit VDSL/ADSL2+ Modem/Router,Dual Band, EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü, 1 USB port, Çift Çekirdek CPU,Beamforming Teknolojisi, Tether Mobil Uygulama Desteği

Bunlarla ilgili değerlendirmeleriniz varsa lütfen söyleyin ya da bunlar dışında şu daha iyi olur diyeceğiniz..
    Acil almam lazım yardımlarınız bekliyorum.

• up
  • Mevcutta 5650 kullanıyorum.. hata değerleri çok iyi gigabit geçiş yapmak için modem araştırmıştım..
    Tabi öncesinde arkadaştan asus ac52u ile test yaptım bağlantı hızım 47 den 52/ 55 mbs kadar çıktı bu arada turknet yapadayım..

Zyxcel 3625 sipariş ettim 1 haftada geldi hb. den..
    bağlantı hat değerlerim hatalı paket vs.. moralim bozuldu.. sonra gittim tekara asus test ettim. hatta 2 gün test ettim. benim modemide arkadaş kullandı.

Asusda snr vs baya bi kurcaladım.. sonuç baya iyiydi..airtiesde 47mb alırken 57mb kadar çıktı.. vs.. upload da 11 den 14 kadar çıktı vs. ( buarada asus da broadcom kullanıyor.. dsller ile daha iyi anlaşıyor..)
    ama çipsetin ne kadar önemli olduğunu çok iyi anladım.. airties 5650 takdım devam..
    iade süreci başlatım zyxcel3625 için sanırım mediatek çipset kullanıyor sanırım.. kaynak bulamadım... sizin baktığınız model sanırım broadcom kullanıyor zyxcel de..

• H.akdora H kullanıcısına yanıt
    hocam ac68u broadcom dan başlayan model diye biliyorum 52u mediatek kullanıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • broadcom diye biliyordum..
  • Bende takipteyim bildigim kadari ile tendanin ac6 modeli boardcom yongali incelemesi falanda mevcut ama karar veremedim bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sweet81 S kullanıcısına yanıt
    Tenda da ısınma kopma problemleri var diyorlardı işin zor olan kısmı 1000₺ altı bütün modemlere sıkıntılı yazılıyor. Ben bi modeme 700-800 verip ondan 5650 kadar verim alamayacaksam hiç bi işe yaramıyor çöpe atalım daha iyi o yüzden karar vermek çok zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Airties 5760
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.