BİLGİSAYIRIMDA ÇALIŞIRKEN MOVİELAND ADLI BİR SİTENİN REKLAMI DURUP DURURKEN ÇIKIYOR. VE BU REKLAM KAPANMIYOR. CTRL+ALT+DELETE YE BASTIĞIMDA NOTİFİER ADLI PROGRAMI KAPATIYORUK ANCAT ÖYLE KAPANIYO.BIKTIM GINA GELDİ. AVAST VE NORTON KULLANIYORUM HİÇ BİR ŞEKİLDE VİRÜS SPY FİLAN BULAMIYO BUNDAN NASIL KURTULURUM LÜTFEN YARDIM EDİN NOLUR
adware spyware programlarıyla tara
pis heriflerin reklam banneri ne olacak
dostum spywaredoctor programını yükle update yap tarat spyları sil sorun çözülecektir
"notifier" dediğin açılışta yükleniyor olmalı. "notifier" görevini sonlandırdıktan sonra. msconfig'den halledebilirsin. başlat\çalıştır\ msconfig yaz sonra giriş(enter). açılan pencereden Başlangıç sekmesini seç. Notifier'ı orada göreceksin. seçim kutusunu kaldır. yeniden başlattığında, msconfig ile ilgili seçim penceresi gelecektir. "bir daha gösterme" kutusunu tıkla ve onayla.
aynı problem bende de oldu.webroot un spy sweeper ı ile temizledim...problemin çözülür umarım...kolay gelsin...
win optimizer gereksiz dosyaları güvenli modda sil ve notifier programınıda elle sil
Microsoft Antispyware bi dene bence
popup blocker
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme