Şimdi Ara

acil anakart seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatan'da iyi bir kampanya (%20 indirim) vardı geçen hafta. hemen bir bilgisayar ayarladım oradan. ancak yaptığım bir hatadan dolayı ilk başta anakart olarak MSI K9AGM3-FIH seçmişim. (normalde o/c için saphire yada asus alacaktım.)

sonradan bir araştırdımki bu anakart ile o/c imkanı yokmuş. onun dışında kart özellikleri gayet iyi. 690g chipset, hdmi, x1250 vga falan

hatayı farkettiğimde sapphire ninde stokta bittiğini görünce mahvoldum :)

siteyi talan ettim araştırdım en uygunun (bütçeye paralel)
    gigabyte GA-M61P-S3 olarak buldum ve onuda sipariş ettim son gün. (NVIDIA® GeForce 6100 / nForce 430, x1200 vga)

yalnız şimdi kafam karıştı hangisini kullanayım diye. kartların birini geri iade edeceğim. bilgisayarı web tasarım v.s. için kullanacağm. amd x2 4000 işlemci aldım. 1 gb. 800mhz ram falan.

şimdi msi nin ekran kartı, çipseti falan daha iyi ancak o/c olayı yok

şimdi kartın 2 side yolda. sizce hangisini almalıyım. sadece o/c için gigabyte almak iyi bir fikirmi? sonuçta önemli olan HIZ&VERİM. bana öyle hdmi, firewire falan gerek değil.

yada msi yi o/c etmenin bir yolu varmıdır?

• neden kimse yorum yapmıyor?

cevap olarak "biostar TA690 öneririm" diye yazıp gitmeye fırsat yok diyemi acaba :)
  • arkadaşlar cevap bekliyorum lütfen
  • Hiç düşünme tabi ki Gigabyte msidan dinlen dinlen kaç sakın alayım deme iade et Gigabyte taş gibi karttı Asus dan sonra tek geçerim
  • Ee yazın yazın diye acele etmişsin ama yazıncada cevap yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Ee yazın yazın diye acele etmişsin ama yazıncada cevap yok

izlemedeyim şimdilik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.