arkadaşlar vatan'da iyi bir kampanya (%20 indirim) vardı geçen hafta. hemen bir bilgisayar ayarladım oradan. ancak yaptığım bir hatadan dolayı ilk başta anakart olarak MSI K9AGM3-FIH seçmişim. (normalde o/c için saphire yada asus alacaktım.)
sonradan bir araştırdımki bu anakart ile o/c imkanı yokmuş. onun dışında kart özellikleri gayet iyi. 690g chipset, hdmi, x1250 vga falan
siteyi talan ettim araştırdım en uygunun (bütçeye paralel) gigabyte GA-M61P-S3 olarak buldum ve onuda sipariş ettim son gün. (NVIDIA® GeForce 6100 / nForce 430, x1200 vga)
yalnız şimdi kafam karıştı hangisini kullanayım diye. kartların birini geri iade edeceğim. bilgisayarı web tasarım v.s. için kullanacağm. amd x2 4000 işlemci aldım. 1 gb. 800mhz ram falan.
şimdi msi nin ekran kartı, çipseti falan daha iyi ancak o/c olayı yok
şimdi kartın 2 side yolda. sizce hangisini almalıyım. sadece o/c için gigabyte almak iyi bir fikirmi? sonuçta önemli olan HIZ&VERİM. bana öyle hdmi, firewire falan gerek değil.
yada msi yi o/c etmenin bir yolu varmıdır?
neden kimse yorum yapmıyor?
cevap olarak "biostar TA690 öneririm" diye yazıp gitmeye fırsat yok diyemi acaba :)
arkadaşlar cevap bekliyorum lütfen
Hiç düşünme tabi ki Gigabyte msidan dinlen dinlen kaç sakın alayım deme iade et Gigabyte taş gibi karttı Asus dan sonra tek geçerim
Ee yazın yazın diye acele etmişsin ama yazıncada cevap yok
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Ee yazın yazın diye acele etmişsin ama yazıncada cevap yok
izlemedeyim şimdilik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme