Şimdi Ara

Acil Android Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizden bütçem ; 750 - 850 TL arası özellikle kamera çekimi iyi olan , sosyal ağlarda rahatlıkla dolaşabileceğim şekilde hızlı telefon önerilerinizi bekliyorum.

Kafamdakiler Sony Xperia SP
    GM Discovery

Saygı ve sevgilerimle.

• Teknik servis olarak söylüyorum GM Discovery denen alet 5 para etmez. İçindeki board televizyonlarda satılan çin telefonlarından farksız kalitede , kasada keza o kalitede. İşlemcisi zaten MediaTek desteği çok az ileride güncelleme alamazsınız.

Sony Xperia SP hem tasarım , hem malzeme kalitesi ile daha iyi duruyor.
  • Paralel ithalat Xperia SP alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 29 Mayıs 2014; 23:08:45 >
  • sp yada lg l90
  • Peki kamera olarak beni memnun eder mi ? Neye göre diye sorarsan iş telefonu olarak Nokia E6 kullanıyorum. Kamerası biraz olsun işe yarıyor .Bir kalem üstü işimi görür gibi. Pek oyun meraklısı da değilim. Sosyal ağlar ,müzik ve kamera için kullanacağım.
  • http://www.hizlial.com/huawe-ascend-g700-beyaz/10380465?OM.zn=youviewed&OM.zpc=10394395

Huawe Ascend G700 Beyaz
    en acilinden....garantili sıfır...
  • dıscovery gec hem cıhaz hemde servıs sorunlu,sp 1250den dusmus fıyatı ıle cazıp,4.4 alacak temmuzda bu cok ıyı,kamrra ılk baslardakı gıbı degıl guncellemelerle haylı guzel oldu,sd kart oldukca ısıne yarar depolamada,kasa saglam ve 2370 lık sarj gun ıcnde pıl bıtcekmı yok ne kadar kaldı derdınden kurtarıyor ınsanı,8 ay kullandım gayet memnun oldugum bır cıhazdı.Parasına gore o donanımı zaten bır baskada cıhazda hıcbır vermıyor suan ıcın,ama ılla baska olsun alternatıf olarak dersen daha dusuk olsada L90 bakılabılır.
     Acil Android Telefon Önerisi Acil Android Telefon Önerisi Acil Android Telefon Önerisi Acil Android Telefon Önerisi Acil Android Telefon Önerisi Acil Android Telefon Önerisi

• Sp
  • Xperia SP en iyi telefondur bu fiyat aralığına
  • Şu discovery den uzak dur diğeri iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.