Şimdi Ara

acil astra-leon-golf-i30 acil!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sndrk1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Manuel deseydiniz i30 derdim canavar gibi araba, 7 ay oldu şimdi daha çok memnunum herkesin gözü kayıyor yolda. Spor 130 beygir rahat. Yarı otomatik olmadığı için otomatiği fazla yakıyor. Onun dışında juliet otomatik güzel. Aurise de bakabilirsiniz benzinli istiyorsanız.

ne kadar yakıyor sizin canavar(Bu arada Allah kazadan beladan korusun maşallah :) ) iç donanımı nasıl yani hyundai ye karşı biraz çekincelerim varda sağlam mı ? aurise için araştırdım önermiyorlar anlamadım neden

yarın pazar olmasına rağmen bayiler açık mı bugün oruçlu oruçlu mahvoldum yollarda yeri gelmişkende belirteyim doğuş otomativ(golf için gitmiştim) adamlar tok resmen arkadaşlar gitmeyin bence oraya bir yolun uzaklıgıda size bonus oluyor.. Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MultiAir TCT (Otomatik) Distinctive 69.637 TL bir tek bu mu otomatik fiyatı yüksekmiş size 10 bin tl indirimle 59 mu olacak mesela yarın eğer siz açık derseniz gidicem belki banada indirim yaparlar :) merak ettim şimdi kişiye özel mi sadece?

STOKLARIMIZDAKI SINIRLI SAYIDAKI ALFA ROMEO GIUELIATTA'LARDA TAM 10.000 TL. INDIRIM AVANTAJI! SON 5 GUN! BIRMOT BEYLİKDÜZÜ 02128662400

Bana gelen mesaj bu. Kişiye özel degil anlayacağınız. Bayiler pazar açık olur. Umarım bulunduğunuz yerde bu aracın test aracını bulursunuz ve deneme imkanınız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunsuz olsun ama yaksın dersen;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-sadece-2400-kmde-arac-fazlalagindan-satiliktir-132431335/detay

2+2 yıl garanri alırım sonra satarım dersen;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-seat-leon-fr-hatasiz-metalik-kirmizi-132204318/detay((otomatiği yok))
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-model-1.6-tdi-leon-ful-led-li-siyah-inci-131643985/detay((ancak bunu öneribiliriz))

Benim 2.el takıntım var ve 2+2 yıl garanti alırım satarım dersen;
    1.4 TSİ Comfortline iyi bir pazarlıkcıysanız sunroof'u bedavaya getirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam__K -- 28 Temmuz 2013; 3:28:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Manuel deseydiniz i30 derdim canavar gibi araba, 7 ay oldu şimdi daha çok memnunum herkesin gözü kayıyor yolda. Spor 130 beygir rahat. Yarı otomatik olmadığı için otomatiği fazla yakıyor. Onun dışında juliet otomatik güzel. Aurise de bakabilirsiniz benzinli istiyorsanız.

ne kadar yakıyor sizin canavar(Bu arada Allah kazadan beladan korusun maşallah :) ) iç donanımı nasıl yani hyundai ye karşı biraz çekincelerim varda sağlam mı ? aurise için araştırdım önermiyorlar anlamadım neden

Sakin kullanınca 5.5 litre. Dip gaz basınca 6.5-7 litre maksimum. Otomatiğine 2 litre daha ekleyin. Ariste torsiyon çubuğu var bi de çok dar bence. Yeni çıkan model alınmaz hataları düzeltilmemiştir. Çıktıktan 1 yıl sonra alınır yeni model.

• quote:

Orijinalden alıntı: schumici

yazmış olduğunuz araçlar içerisinde cebinizden çıkacak parayı en makul kalite ve performans oranında karşılayacak araç benim görüşümce Leon'dur. kendimi sizin yerinize koyuyorumda yarın bu araçlardan birini gidip alacak olsam Leon alırdım. cam tavan ve full led far opsiyonlarını da ekletirdim ama

diğerleri de iyi araçlar, günümüzde eskisi gibi araçlar arasında çok fark yok. yani birine "çok iyi" diğerine "çok kötü" denilemiyor, birbirlerine yakınlar ama farklı farklı noktalarda birbirlerinden ayrılıyorlar. bu ayrışımlarda kişilerin zevklerine göre tercih sebebi oluyor. bende saydığınız araçlar içinden verdiğim para karşılığında bana en oranlı kalite-performans unsurlarını Leon'un verebileceğini düşünüyorum

1.2 dsg var onu düşünmüyorum 1.4 dusunuyorum fakat dsg yok cok fark yaratır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kingonur4

hocam 1.2 motor olmaz dediğiniz için leonu eliyorum direk çünkü 1.4tsi dsg olarak bir seçenek sunmamış sadece 1.2tsi dsgli,
    hyundai i30da tavsiye etmiyorum ben etsem bile sizin içinize zaten sinmeyecek,
    golf 1.4tsi dsg comfotline 58.800+cam tavan=61.500 ediyor buda limitinizi aşıyor bir hayli,dizel golfler zaten daha uçuk fiyatlara
    guilettalar otomatik olarak 69 bin tlden başlıyor fiyat aralığınızı bir hayli aşıyor
    sizin için en uygun olan astra hb 1.4T 140 hp active select(otomatik) cosmo veya sport paketi cosmo 56.800 ,sport iste 52.200 sunroof ise 2 bin tl fiat etiketine sahip
    bu araçlardan size en mantıklı olan opel astradır bence tüm kriterlerinizi karşılıyor

çok teşekkür ederim çok güzel ayrıntılı fakat nokta atışı tespitler yapmışsınız opel astra cosmo ile sport arasındaki fark nedir(ikiside dsg mi? ) değer mi fiyat farkı bir de leonda 1.4 eğer alacak olsam dsg olmaması çok büyük sorun yaratır mı? golf 1.4tsi dsg comfotline+cam tavan 61.500 demişsiniz onu 3-4 bin tl ucuza alabilirim değer mi diğerl seçeneklerden daha mı üstün ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Sorunsuz olsun ama yaksın dersen;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-sadece-2400-kmde-arac-fazlalagindan-satiliktir-132431335/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-seat-leon-fr-hatasiz-metalik-kirmizi-132204318/detay((otomatiği yok))
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-model-1.6-tdi-leon-ful-led-li-siyah-inci-131643985/detay((ancak bunu öneribiliriz))

i30 eledim gibi özellikle otomtatik için önermeyenler çoğunlukta ceedler için ne düşünüyorsunuz ? seat leon çok güzel duruyor beyazını düşünüyorum otomatik dizel olmasa bile otomatik benzinli düşünüyorum(bütçem en fazla 60'a yaklaşabilir) birde astralar için ne düşünüyorsunuz tip çok sık tip değiştiriyor diyorlar 2014 te yine tip değişir mi değer mi ve Yeni AstraHB 1.3Dizel 95HP Sport 56.961 ne düşünüyorsunuz bunun için?

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

Öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

i30 Bir hyundai ye kesinlikle o kadar para vermem. Şimdi fanları bana verip veriştirecek tasarım olarak da bayağı yol kateddiler kabulüm ama ben vermemmm !!!
    Opel ' den uzak dur !!
    Golf çok pahalı ama bana donanım farketmez. Boş olsa da olur markası iyi olsun yeter diyorsan al

En mantıklı tercihler sizin için HONDA CIVIC (Otomatik ?) ve YENİ LEON (10 numara araba)

İlk defa Bir mesajın yüzde yüzüne katılıyorum...

• quote:

quote:

hocam 1.2 motor olmaz dediğiniz için leonu eliyorum direk çünkü 1.4tsi dsg olarak bir seçenek sunmamış sadece 1.2tsi dsgli,
    golf 1.4tsi dsg comfotline 58.800+cam tavan=61.500 ediyor buda limitinizi aşıyor bir hayli,dizel golfler zaten daha uçuk fiyatlara
    guilettalar otomatik olarak 69 bin tlden başlıyor fiyat aralığınızı bir hayli aşıyor
    sizin için en uygun olan astra hb 1.4T 140 hp active select(otomatik) cosmo veya sport paketi cosmo 56.800 ,sport iste 52.200 sunroof ise 2 bin tl fiat etiketine sahip
    bu araçlardan size en mantıklı olan opel astradır bence tüm kriterlerinizi karşılıyor

çok teşekkür ederim çok güzel ayrıntılı fakat nokta atışı tespitler yapmışsınız opel astra cosmo ile sport arasındaki fark nedir(ikiside dsg mi? ) değer mi fiyat farkı bir de leonda 1.4 eğer alacak olsam dsg olmaması çok büyük sorun yaratır mı? golf 1.4tsi dsg comfotline+cam tavan 61.500 demişsiniz onu 3-4 bin tl ucuza alabilirim değer mi diğerl seçeneklerden daha mı üstün ?

--------enjoy--------- standart
    Arka okuma lambaları
    Deri direksiyon simidi
    Elektronik Park Freni
    Işığa duyarlı kararan iç dikiz aynası
    Işıklı makyaj aynaları
    Kırmızı iç mekan aydınlatması
    Koyulaştırılmış arka camlar
    Otomatik Yanan Farlar (tünel algılama özelliği)
    Ön sis farları
    Spor egzos borusu*
    Watt bağlantılı arka süspansiyon**
    Yağmur Sensörü
    Yokuşta Kalkış Desteği (HSA)

---------------sport----------------
    Enjoy modeline ek standart olarak sunulan özellikler arasında şunlar bulunuyor:

17" hafif alaşım alüminyum jantlar
    CD 400 - Radyo / CD / MP3 / WMA çalar - Grafik Bilgi Ekranı - 6 hoparlör
    Elektronik iklim kontrollü klima (çift bölgeli)
    Flex Floor (Esnek Bagaj Bölmesi)
    Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri
    Koyulaştırılmış ön ve arka farlar
    Köpekbalığı yüzgeci anten
    LED Gündüz Farları
    Park sensörü (arka)
    Spor deri direksiyon simidi (düz tabanlı)
    Spor koltuk döşemesi
    USB Bağlantısı ile ipod kontrol edebilme / USB bellekten MP3 çalabilme

------------cosmo ---------------
    Sport modeline ek standart olarak sunulan özellikler arasında şunlar bulunuyor:

9 Farklı Otomatik Aydınlatma Modu
    Alarm
    Bluetooth cep telefonu bağlantısı
    Deri – Kumaş kombine koltuklar
    Elektrikli, katlanır ve ısıtmalı yan aynalar
    Far Yıkama Sistemi
    Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+)
    Kırmızı kapı içi aydınlatmalar
    Krom kapı eşikleri
    Krom kaplı kapı kolları
    Otomatik Far Yükseklik Ayarı
    Park Sensörü (ön ve arka)
    Uzun Far Asistanı

yukarıda astranın donanım farklarını belirttim,active select dsg şanzıman gibi çift kavramalı değil malesef vites geçişleri biraz daha sarsıtılı olacaktır dsgye göre
    manual sürebilirim derseniz neden sorun yaratsın,,, az önce 1.2tsi dsgli skoada yetiden indim araç gayet performanslı geldi bana leonu dsg olarak düşünebilirsiniz fiyatıda uygun 50 bin tl ,ekstra opsiyon fiyat listesini http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx şuradan bulabilirsiniz
    golf yerine bence seatı almanız daha mantıklı olur ,araçları gidip bayide görüp test sürüşüne çıkıp seçiminizi yapmanızı öneririm en iyi kararı öyle verirsiniz pişmanda olmazsınız

• quote:

quote:

quote:

--------enjoy--------- standart
    Arka okuma lambaları
    Deri direksiyon simidi
    Elektronik Park Freni
    Işığa duyarlı kararan iç dikiz aynası
    Işıklı makyaj aynaları
    Kırmızı iç mekan aydınlatması
    Koyulaştırılmış arka camlar
    Otomatik Yanan Farlar (tünel algılama özelliği)
    Ön sis farları
    Spor egzos borusu*
    Watt bağlantılı arka süspansiyon**
    Yağmur Sensörü
    Yokuşta Kalkış Desteği (HSA)

---------------sport----------------
    Enjoy modeline ek standart olarak sunulan özellikler arasında şunlar bulunuyor:

17" hafif alaşım alüminyum jantlar
    CD 400 - Radyo / CD / MP3 / WMA çalar - Grafik Bilgi Ekranı - 6 hoparlör
    Elektronik iklim kontrollü klima (çift bölgeli)
    Flex Floor (Esnek Bagaj Bölmesi)
    Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri
    Koyulaştırılmış ön ve arka farlar
    Köpekbalığı yüzgeci anten
    LED Gündüz Farları
    Park sensörü (arka)
    Spor deri direksiyon simidi (düz tabanlı)
    Spor koltuk döşemesi
    USB Bağlantısı ile ipod kontrol edebilme / USB bellekten MP3 çalabilme

------------cosmo ---------------
    Sport modeline ek standart olarak sunulan özellikler arasında şunlar bulunuyor:

9 Farklı Otomatik Aydınlatma Modu
    Alarm
    Bluetooth cep telefonu bağlantısı
    Deri – Kumaş kombine koltuklar
    Elektrikli, katlanır ve ısıtmalı yan aynalar
    Far Yıkama Sistemi
    Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+)
    Kırmızı kapı içi aydınlatmalar
    Krom kapı eşikleri
    Krom kaplı kapı kolları
    Otomatik Far Yükseklik Ayarı
    Park Sensörü (ön ve arka)
    Uzun Far Asistanı

yukarıda astranın donanım farklarını belirttim,active select dsg şanzıman gibi çift kavramalı değil malesef vites geçişleri biraz daha sarsıtılı olacaktır dsgye göre
    manual sürebilirim derseniz neden sorun yaratsın,,, az önce 1.2tsi dsgli skoada yetiden indim araç gayet performanslı geldi bana leonu dsg olarak düşünebilirsiniz fiyatıda uygun 50 bin tl ,ekstra opsiyon fiyat listesini http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx şuradan bulabilirsiniz
    golf yerine bence seatı almanız daha mantıklı olur ,araçları gidip bayide görüp test sürüşüne çıkıp seçiminizi yapmanızı öneririm en iyi kararı öyle verirsiniz pişmanda olmazsınız

yeni seat leon mu yeni astra mı alırdınız Yeni AstraHB 1.3Dizel 95HP Sport(oto-dizel) 56.961 diğeride fr leon otomatik fakat benzinli yine bana aynı fiyatlara tutar gibime geliyor hangisi iyi bir seçim olacaktır

• 500L al,ailen sana dua etsin
  • quote:

quote:

i30 eledim gibi özellikle otomtatik için önermeyenler çoğunlukta ceedler için ne düşünüyorsunuz ? seat leon çok güzel duruyor beyazını düşünüyorum otomatik dizel olmasa bile otomatik benzinli düşünüyorum(bütçem en fazla 60'a yaklaşabilir) birde astralar için ne düşünüyorsunuz tip çok sık tip değiştiriyor diyorlar 2014 te yine tip değişir mi değer mi ve Yeni AstraHB 1.3Dizel 95HP Sport 56.961 ne düşünüyorsunuz bunun için?

Ceed ve i30 aynı motoru kullanıyor i30 elendiyse Ceed'de elenmeli
    Ama benzinli otomatik ve dizel otomatik hemen hemen aynı tüketimi yakalar yani opel astra otomatik veya vw grubu benzinli otomatik ile i30 ve Ceed dizel otomatik aynı tüketir bence sorunsuz şanzıman ve çok rahat kullanımdan dolayı i30 tercih edilmeli aradığınız bütün donanımlar var bence yarın gidin bir i30 inceleyin sonra bir daha düşünün eleme olayını eğer gerçekten elerseniz ben size yine yardımcı olmaya çalışırım
    Ama i30'u incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum Elite model inceleyin

• I30 cok yakan bi araba dizeli de benzinlisi de
    Kia ceed ikinci eli durgun bi araba ama iyi kaciyor
    Golf fiyatina gore bos bir araba
    Astra tam ihtiyaclara karsilik veren bi araba(bana gore) sunrooflu sport modelini 56bin gibi bi fiyata alabilirsiniz. Hem aile arabasi hem tip olarak ilgi cekici hemde ekonomik (dizel icin) 2 sene daha kasa degismicek diye biliyorum. Ben gecen ay 1.3 dizel aldim cok cok memnunm aracimdan. Dizel olmasina ragmen performansi yeterli gayet. Bence yapacaginiz tek is opel bayisine gidip test surusu yapmaniz

• quote:

quote:

quote:

Ceed ve i30 aynı motoru kullanıyor i30 elendiyse Ceed'de elenmeli
    Ama benzinli otomatik ve dizel otomatik hemen hemen aynı tüketimi yakalar yani opel astra otomatik veya vw grubu benzinli otomatik ile i30 ve Ceed dizel otomatik aynı tüketir bence sorunsuz şanzıman ve çok rahat kullanımdan dolayı i30 tercih edilmeli aradığınız bütün donanımlar var bence yarın gidin bir i30 inceleyin sonra bir daha düşünün eleme olayını eğer gerçekten elerseniz ben size yine yardımcı olmaya çalışırım
    Ama i30'u incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum Elite model inceleyin

dogru soyluyorsunuz zaten 3-4 gun daha buralardayim birazdaha servislere gideyim acaba Pazar gunleri bayiler acik olur mu peki astralar icin ne dusunuyorsunuz1.3 dizel otomatik sport 56 tl fakat 52 ye filan alabilirim acaba tip degisir mi korkum bu yonde

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

I30 cok yakan bi araba dizeli de benzinlisi de
    Astra tam ihtiyaclara karsilik veren bi araba(bana gore) sunrooflu sport modelini 56bin gibi bi fiyata alabilirsiniz. Hem aile arabasi hem tip olarak ilgi cekici hemde ekonomik (dizel icin) 2 sene daha kasa degismicek diye biliyorum. Ben gecen ay 1.3 dizel aldim cok cok memnunm aracimdan. Dizel olmasina ragmen performansi yeterli gayet. Bence yapacaginiz tek is opel bayisine gidip test surusu yapmaniz

Oncelikle arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah yeni astra 2013 dizel otomatik mi arabaniz sport paket mi ne kadar yakiyor performansi nasil

• giulietta da cam tavan hediye olayı vardı ne oldu bitti mi
  • quote:

Arkadaşlar 55 bin tl bütçem var ilk arabam olacak (az bir ihtimalde olsa belki 60 bin tl ye yaklaşabilirim) 20 yaşındayım(BAY) fakat böyle kopan hoplayan biri değilim ailemiende faydalanabileceği bir araba olmalı Allah kısmet ederse haftaya amerikadayım gelince (1 ay sonra) arabamı alacağım inşallah sizlerde bana yardımcı olursanız değerli büyüklerim, kardeşlerim herkesin fikri benim için önemlidir.

En önemli özellik kesinlikle OTOMATİK ve SIFIR olmalı ve hatchback tarzı olmalı yani sedan olmamalı motor olarak ise tercihim 1.4 ya da 1.6 . Çok araştırma yaptım ama sanki hep yerimde sayıyorum gibi geldi ve kafam daha da karıştı gittim gördümde(galeride vs) yinede kararsız kalıyorum.Araştırma yaptığım arabalar(düşündüklerim) ; YENİ LEON, GOLF 7, YENİ ASTRA, İ30 araştırdıklarım bunlar.
    Bu gün ALFA romeo giulietta ve ceed gördüm çok hoşuma gitti ama karasızım sizin değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Arabadan beklentilerim; yol tutuşu iyi olmalı,güvenli olmalı,sportik görünüme sahip olmalı bütçemi aşmasın, ve arabanın içi az buçuk dolu olsun.Ve eğer cam tavan(keşke) ama olmasa bile sunroof olursa çok iyi olur.

Ön plana aldıklarım, Yeni astra(çok güzel ama korkuyorum sürekli tip değiştiriyor diyorlar doğru mu yine değiştirecek mi kasa vs), golf7 (bugün baktım çok güzel middline plus olanına baktım içerisi çok güzel ama pahalı yani benim belirlediğim fiyatlarda içi boş olanı var ve sunroof yok beni aşıyor), yeni leon (içi aynı golf 7 ye benziyor zaten aynı malları kullanıyor diyorlarmış ve içindeki özellikler aynı golf ile ve bu full olanı cam tavan vs )

biraz arka planda olanlar fakat az araştırdıklarım ; i30 (çok güzel tasarımı var ama hyundai ye hiç güvenmiyorum korkutuyor beni ), ceed(Kİa olması ve bilgi sahibi değilim özelliklerinden sanki 60 çok buna gibi ve istediğim bütün özellikler var full vs) alfa romeo(bilgim yok sadeee tasarımı hoş)

sizce hangisini almalıyım, neden yani bana bilgi verirseniz çok iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim hepinize..

Not: Farklı görüşlere açığım( sedan olmaması şartıyla ve 5 kapı olmalı )fakat 2010 model 320 d ikinci el düşünmüyorum.

1.2 tsi motoru gitmez zannetme gayet güzel gidiyor.0-100 ü 10.2 sn,daha ne bekliyorsun bilemiyorum.
    Keşke bulunsa da 1.2 tsi comfortline+cam tavan+ışık görüş paketi+sürüş konfor paketli kırmızı yada mavi bir araç alabilsen.
    Bu arada bence araçların hepsi güzel,artık C segment araçların hepsi birbirinden iyi.Test edebildiklerini test et hangisi senin hoşuna giderse,beklentilerini karşılıyorsa onu al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ceed otomatik dizel(55-57 tl) test edin sonra saydiginiz diger araclari test edin karari siz verin...
    1 seneyi gecti alali sehir ici 5.5 - 8.5 lt araliginda yakar uzun yolda da 4-6 lt civari..
    Not: otomatik almak istemeseydiniz leon f/p olarak gayet mantikli
    Dsg: cift kavramali kuru tip otomatik sanziman... Arastirin ve kararinizi ona gore verin acele etmeyin kapora vermeyin kesin karara kadar... Hayırlısı olsun kolay gelsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

I30 cok yakan bi araba dizeli de benzinlisi de

Oncelikle arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah yeni astra 2013 dizel otomatik mi arabaniz sport paket mi ne kadar yakiyor performansi nasil

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim
    Aracim dizel manuel. Astranin dizel otomatigi henuz yok. 1.4 140hp benzin otomatik 1.6 180hp benzin otomatik ve 1.6 115hp turbosuz benzinli modeli var.

Performans konusunda bayi cikisli chip box yaptirdim. Performansindan oldukca memnunum bana yetiyor yaris yapmadigim icin.
    Sport paket + stil paketli (sunroof+bluetooth) yakit olarak şoyle diyim 20tl mazot ile 110-120km rahat goturuyor. Mazotun litresini 4.38den aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7he mcRp -- 28 Temmuz 2013; 6:01:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

1.2 tsi dsg yeni leon derim

motoru 1.2 kimse önermiyor o yüzden en düşük 1.4 düşünüyorum ona göre hangisi tavsiye edersiniz birde neden ?

Öyle kulaktan dolma bilgilerle hareket etme derim. Bu 1.2'ler öyle eski 1.2 değil, 105 hp ve tork değeri de sanırım 180Nm civarı idi. Aracı çok rahat taşır. Sizin aradığınız araç Leon 1.2 DSG.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tercihim Opel astra 1.4 sport paket olurdu.

İnternet fiyatı 52.200 tl + olarak sunroof ekledik mi 2.044 tl'de etti sana 54.500'tl ye bütçen içinde kalarak çok güzel bir araç.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.