Şimdi Ara

Acil ayt mat deneme çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acil ayt mat deneme çözümlerini sml hoca dışında çözen var mi youtube de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yok
  • Maalesef yok. Izin vermiyorlar galiba.

• Arandiel kullanıcısına yanıt
    Sanırım ama sml hoca anlatırken uyukum geliyor

• yksgazisi ama ruken olan kullanıcısına yanıt
    SML Hoca'nin cozumlerini begenen illaki vardir da ben nefret ediyorum. Asla aciklamiyor bazi seyleri ya da kazanimlari eksik soyluyor.
    Atiyorum bir logaritma sorusu vardi, y eksenine yaklasma olayiyla ilgili. Orada tabanin artip azalmasina gore yaklasmasini vermek yerine direkt soruya ozgu bir yol gorup onu soyluyor. Sifir verim.

Bende eksiklilerini fark ettim ve çoğu kişinin yorumlarda bu tarz sorundan bahsediyor acil keşke sml hocaya vermeseydi veya başka hocayada izin verseydi

• yksgazisi ama ruken olan kullanıcısına yanıt
    Evet. Asiri iyi hocalar da var Youtube'da.
    Apotemi'ye cok gicigim o konuda, asla affetmiyorlar. Nedenini de belirtmediler bildigim kadariyla.

Sacmaliyorlar sadece bu bence önemli olan öğrencilerin arzu ve isteklerine uygun şekilde hareket edebilmek yoksa öğrencilerden tepki yiyebilirler

• Sml hocanın anlatımı diğer hocalardan çok farklı ve bence kesinlikle youtubeda en iyiler arasında. Daha iyileri yok değil illaki var. Yorumlarda beğenmeyen kitle var, ama 100 yorumdan 5i kötü eleştirmiş. Acil iyi bi yayın, Sml hoca da gayet Acil e yakışan bi iş yapıyo bence. Kenan Hoca geometri için neyse, Sml de matematik için odur :B

• Valla Acil'in çözümleri full sıkıntı bana kalırsa. Zaten 1-2 saatlik videolarda soruları bulayım derken canın çıkıyor üstüne üstlük zırt pırt rise of kingdoms reklamları sıkıcı oluyor. Sanki para ödememişiz gibi reklam izliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.