Şimdi Ara

Acil bakın ne buldum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabah çiftliğe geldim çalışan aileyi izine gönderdik köpek ilanlarına falan bakıyordum koyunların ordan ses geliyordu devamlı dedim heralde bişey oldu birisine resmen aglıyor.. gittim kontrol ettim birde ne göresin...
    Bizde kangal vardı ölmüştü 1 ay kadar önce.. kangalı 9 aylıkken almıştık ve şu an gördüğüm manzara karşısında inanılmaz şaşkınım ne yapıcağımı bilmiyorum ne vereyim bu yavrucağa Allahın bir lütfu resmen agzını burnunu yediğimin şebeği .d ilanlara bakmaktan vazgeçtim.. süt aldım ancak ne verceğimi bilmiyorum .s yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en basitinden süt verebilirsin. Bu yaşta sütü çok severler bunlar. Hazır mamaları var istersen onlardan da alabilirsin kuru gıda olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

en basitinden süt verebilirsin. Bu yaşta sütü çok severler bunlar. Hazır mamaları var istersen onlardan da alabilirsin kuru gıda olarak.

Süt koydumda dokunmasından korktum yarın veterinerimiz gelicek diye bugün ses etmedim aşıları nelerdir baska tavsiyeniz varsa bekliyorum uyudu simdi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mama al ona göre besle, bu yaş çok önemli köpeğin iyi yetişmesi için, kemik sağlığı için. Onu düzenli olarak verirsin.
  • Tahmini kaç günlüktür bu .s gözleri yeni açılmış bebek dediler .s olabildiğince sıcak tutmaya calısıyorum koyunların arasına girdi az önce gayet sevecen davrandılar birbirlerine :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiftlik nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

çiftlik nerde?

Çanakkale :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.