Şimdi Ara

acil bakınız lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dijital kompak makina alıcam ve 2 makina var 1.si canon ıxus 220 hs 2.si nikon s9100 bunlardan sizce fotoğraf kalitesi olarak hangisi daha iyidir 2 side full hd video çekiyo diye yazıyor benim için hani zoom pek önemli değil önemli olan çekim netliği ve gece çekimlerinde hangisi daha iyi resmi verir?? cevaplarını bekliyorum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: pscho

merhaba arkadaşlar dijital kompak makina alıcam ve 2 makina var 1.si canon ıxus 220 hs 2.si nikon s9100 bunlardan sizce fotoğraf kalitesi olarak hangisi daha iyidir 2 side full hd video çekiyo diye yazıyor benim için hani zoom pek önemli değil önemli olan çekim netliği ve gece çekimlerinde hangisi daha iyi resmi verir?? cevaplarını bekliyorum teşekkürler

Gece çekimlerinde kompak makineler arasında en iyilerden bir tanesi Canon ıxus 300 HS'dir.

Ürün inceleme için lütfen tıklayınız..

http://forum.donanimhaber.com/m_52967827/tm.htm

• anladım canon ıxus 300 diyosun ama bir sitede fiyatı çok uygun bu dediğim modeller o yüzden sordum yoksa bende almak isterim dediğin modeli
    fiyatıda sölim canon 220 hs fiyatı 269 tl nikon s9100 fiyatı 349 tl
    2 sinin arasında dersek hangisidir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: pscho

anladım canon ıxus 300 diyosun ama bir sitede fiyatı çok uygun bu dediğim modeller o yüzden sordum yoksa bende almak isterim dediğin modeli
    fiyatıda sölim canon 220 hs fiyatı 269 tl nikon s9100 fiyatı 349 tl
    2 sinin arasında dersek hangisidir??

Hs 300'ün fiyatı zaten 800 küsür civarlarında. webdensiparis.com adresinde kampanyada 379 tl idi sanırım bi bak bence. Fikrin değişmeşse mecburen bu iki model arasından bi seçim yapıcaz :)
  • ewet şimdi baktım fiyatta iyi ama gündüz ve gece çekimi ıxus 220 den daha iyi diyosun yani??
  • ıxus 220 yi 2 saat kullanıp iade ettim resimler çok mat kesinlikle alma. ıxus 300 diyafram nedeniyle gece biraz daha iyi çeker fakat nikon s9100 18x optik ekran kalitesi ve full hd videosuyla çok daha iyi. s9100 o fiyata nereden buldun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 12 Ekim 2011; 23:00:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.