Şimdi Ara

ACIL BAKMANIZ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bıraz hıkayelı anlattım kusura bakmayın

3 yıllık jb kullanıcısıyım
    ılk jb mı otalı ıken yapmıstım ve elmada kalmıstı tabıkı sonra kurtarmıstım

su sıralar 5s kullanıyordum fakat abım 6 sını verdı gecen gün bu sabahta jb cıktıgını ögrenıp hemen yaptım fakat kendı cıhazımdan alısık oldugum ıcın ota ıle guncellendıgı hıc aklıma gelmedı cıhaza 1-2 tweak yukledım sonra restart attım bı ELMADA KALDI ses yukseltme ile safe modda acıp son tweakları sıldım hala aklıma gelmıyo OTA yapıldıgı
    sonradan aklıma geldı safe modda yedek aldım ve ıos9 ındırıp yazılım gerı yuklemeye bastım yazılım dogrulandı cıhazdan yanıt beklenıyor derken yıne elmada kaldı alet

home power sonrasında home yapıp kurtarmaya aldım ve suan CIHAZI GÖRMUYO itunes sımgesınde kaldı telefon hıc bı sekılde tepkı vermıyo SADECE 25PP GÖRÜYOR TELEFONU

acıl bı telefon beklıyordum görenler hemen yardımcı olabılırse sevınırım
    tesekkurler

• Daha fazla kurcalama hepten gümletirsin cihazı, müsait bi zamanda temiz bi restore çek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykoman -- 17 Ekim 2015; 17:36:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saykoman kullanıcısına yanıt
    cekemıyorum zaten ıtunes logoda kaldı baska bı yere gecemıyo ekran degısse yapıcamda olmuyo
  • up up up
  • BAŞLIĞI DÜZELTMEN LAZIM.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    onu duzeltırım herhangi bi bılgınız yok mu acaba
  • Bana bikere oldu aklım basımdan gitti itunes benş bi sayfaya falan yonlendirdi biseyler yaptımama anlamadım bende senş bi sayfaya yonlendırırse o yonergeleri izle ama bı sayfaya yonlendırmez ise tinyumbrellayı ındır exit safe mode recovery mode de telefon suan recovery modunda dfu degil 2 si farklı seyler

• herhangi bı yere yönlendırmedı benı hıc bı tepkı vermedı önce ıtunesle ılgılı herseyı kaldırcam sonra tekrar kurup dedıgınız programı ındırıcem sonucu bıldırırım sagolun
  • İtunes logoda kaldıysa shift+del ile yazılımı seç öyle kur tekrardan.

• bilgisayarda apple ile alakalı ne varsa kaldırıp itunes u tekrar kur daha sonra telefonu bilgisayara bağla sıfırdan driver kursun düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.