Şimdi Ara

ACİL !!! BEBEĞİN ÜZERİNDE KENE BULDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 3 aylık bebeğin üzerinde kene geziyordu. Kıyafetinin üzerindeydi, hemen aldım ve resim çektim. Sonra pencereden attım. Vücudunu kontrol ettim, ısırma izi göremedim, yada ben farkedemedim.

Resembler ekte. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Evi ilaçlatmak laım değil mi? Önerisi olan var mı?

Yer Ankara Ümitköy.

ACİL !!! BEBEĞİN ÜZERİNDE KENE BULDUM ACİL !!! BEBEĞİN ÜZERİNDE KENE BULDUM

• Hocam hiç düşünmeden kaliteli bir firmayla anlaşıp evinizi ilaçlattırın. Bu haşereler açık alanda olduğu gibi kapalı alandada yuva kurabiliyor. Hele ki malum yaz ayları sayılarında artma görmek doğal. Sağlığınızı riske atmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni bi kere ısırmıştı.
    Doktor'a gittik hemen.
    Soğuk bir sprey sıktı üstüne. Keneyi aldı.
    Sonra da 2 hafta boyunca kan tahlili yapmıştık.
    Bişiy çıkmadı, şükürler olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: becidea

Sabah 3 aylık bebeğin üzerinde kene geziyordu. Kıyafetinin üzerindeydi, hemen aldım ve resim çektim. Sonra pencereden attım. Vücudunu kontrol ettim, ısırma izi göremedim, yada ben farkedemedim.

Resembler ekte. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Evi ilaçlatmak laım değil mi? Önerisi olan var mı?

Yer Ankara Ümitköy.

ACİL !!! BEBEĞİN ÜZERİNDE KENE BULDUM ACİL !!! BEBEĞİN ÜZERİNDE KENE BULDUM

Hocam ısırığını farkedemeyebilirsiniz. Bir an önce kan tahlili yaptırın hem bebeğe hem de kendinize evde yaşayan başka biri daha varsa ona da yaptırın. Evi bir an önce ilaçlatın.

• hocam resimden çok anlaşılmıyor zararlı mı değil mi.
    bütün ailenin üzerini arayın ve iyice yıkanın tüm vücudu sabunlayarak her ihtimale karşı.
    kene bulursanız acile gidin hemen.
  • işim gereği beni de çok ısırdı, eğer düzgün bir şekilde deriden kopartırsanız sıkıntı olmaz, kaldı ki yapışmamış bile merak etmeyin,

düzgün bir ilaç firmasıyla anlaşıp evinizi, bahçeniz varsa bahçenizi ilaçlatın kene nisan-haziran aralarında çoğalır zaten
  • dua et böyle birşey çıkmamış

ACİL !!! BEBEĞİN ÜZERİNDE KENE BULDUM
  • Doktora gidin ve evi ilaçlattırın hocam

• Köydeyken bana da yapışmıştı işin ilginci kene olduğunu bilmiyordum kendim kopardım onu emmiş hep kanımı dışardan çok belli oluyordu kan toplamış gibi duruyordu. Bence bir doktora gidip tahlil yaptırmanızda fayda var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

başınız sağolsun

dangalak herif

• hocam ne yaptınız ? bir şey çıktı mı ?
  • Diğer arkadaşların da dediği gibi içinizin ferahlaması için doktora gidebilirsiniz. Umarım kötü bir şey çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.