Şimdi Ara

ACIL BILGI LAGUNA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar acil bilginiz lazım bana

2007 model 1 kapı boyalı hasar kayıtsız değişeni yok. 128 km de 1.6 expression paket

Sizce alınır mı? 35.500 istiyor ama pazarlıkla 33.000 TL anlaştık bir durum olunca hemen satabilcegim bir arac mı ? Tr geneli baktım dedigim paketten 5 adet satılmakta...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

• O paraya symbol almaktansa laguna alınır mis gibi binilir.
    2006 da ön göğüs kalkma sorunu vardı 2007 de de olabilir bilginiz olur bunun dışında kronik bir sorunu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

O paraya symbol almaktansa laguna alınır mis gibi binilir.
    2006 da ön göğüs kalkma sorunu vardı 2007 de de olabilir bilginiz olur bunun dışında kronik bir sorunu yok
    Peki hocam bunun çözümü nedir ne kadara patlar, bir ilan var her şey güzel ama göğüsü kalkık.

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Peki hocam bunun çözümü nedir ne kadara patlar, bir ilan var her şey güzel ama göğüsü kalkık.

Alıntıları Göster
    yetkili servis komple göğüsü değiştiriyor çok maliyetli

kendi yapanlar var onlarda yapıştırıcı sürüp sonra camla göğüz arasına sünger koyup sıkıştırıp bir süre bekledikten sonra süngerleri çıkartıyorlar yapışmış oluyor ne kadar gidiyor bilgim yok ama bu şekilde kendisi tamir edenler oluyor

dışarıda yaptırabileceğinizi sanmıyorum ya öyle bineceksiniz yada kendiniz yapacaksınızhttps://www.facebook.com/renaultlagunaturkiye/ grubumuzda yapanlar vardı katılıp sorabilirsiniz yol gösterirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 1 Mayıs 2018; 16:1:16 >

• emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam cevap için peki şuan için şişme olmayan faz 2 rahatlıkla alınabilir mi? Yoksa mutlaka hepsinde oluyor mu bu sorun?

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Sağol hocam cevap için peki şuan için şişme olmayan faz 2 rahatlıkla alınabilir mi? Yoksa mutlaka hepsinde oluyor mu bu sorun?
    Güneş atlında kalan faz2lerde daha çok oluyor diye biliyorum olma ihtimali var malesef ama ne desek boş belki alacağınız araçta olmayacak şans işi
    2005 modelde yok o sorun ama tabi 1-2 yaş eski almış oluyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.