Şimdi Ara

ACİL BİLGİSAYAR ÖNERİSİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/technopc-speedy-fma97410-amd-phenom-x4-9750-24ghz-4gb-1tb-2gb-vga-185-lcd-masaustu-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd56510&categoryId=34

Arkadaşlar bu linkteki bilgisayarı alıcam nasıldır?,Bütçem 1000-1200 lira civarı bu parayla toplama bilgisar daha iyi sistem alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mfcmfcc
    http://www.hepsiburada.com/Liste/technopc-speedy-fma97410-amd-phenom-x4-9750-24ghz-4gb-1tb-2gb-vga-185-lcd-masaustu-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd56510&categoryId=34

Arkadaşlar bu linkteki bilgisayarı alıcam nasıldır?,Bütçem 1000-1200 lira civarı bu parayla toplama bilgisar daha iyi sistem alabilir miyim?

bu sistem ne böyle xs uretimi durmus phenomun islemcisi ramler 800 mhz dhasina bakmadim yani hocam 1200 liraya bndan daha iyi sistem toplarsiniz parcalari birlestirip gonderrler yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 23 Aralık 2010; 17:11:25 >

• hadi ya o kadar kötü yani,ben de marka pc ye karşıyım ama phenom falan görünce. fazlada bilgim yok pc hakkında..ekran kartı da mı kötü?
  • Sakın alayım deme bu bilgisayarı.
  • teknopc zaten çok kurnaz bir firma..

bi ara televizyonde görmüştüm Sempron işlemcili onboard ekran kartlı Gamer pc tanıtıyorlardı :)

monitör dahil 699lira hemde :)

Athlon X3 445

m4n74gmt

2x2gb ddr3 ram

hd5750

Xıgmatek 400w Psulu kasa işinizi görür..

hiç diilse oyun oynarsınız bu dediğimle :))
  • Hazır sistemden uzak durun, min. bu tür bir sistem daha iyi olur...

ACİL BİLGİSAYAR ÖNERİSİ!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    4 hafta önce açıldı
    Bilgisayar önerisi
    3 ay önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.