Bildirim
ACİL Bilgisayarım 30 dk da bir kapanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fanlarla alakali bir durum olabilir benimkide oyleydi fanlari falan temizledim duzelmisti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen kapanıyorsa işlemci veya ekran kartı çok fazla ısınıyordur. Bunları kontrol et. Yok uyku moduna geçip tekrar kaldığı yerden açılıyorsa denetim masasında güç seçeneklerine girip ilgili seçenekleri kendine uygun şekilde ayarlaman gerek. -
Aida64 programıyla sistem boştayken ve yük altındayken ısıları kontrol edin. Temizlik gerekiyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
temizliği yaptım arkadaslar ısınma problemi yok dediğim gibi biri sanki saat kurmuş açılınca tam 30 dk sonra kapanıyor ne eksik ne fazla bunun nedeni ne olabilir -
Elinizde yedek parcalar falan varsa teker teker deneyiniz mesala hangisinde sorun oldugunu bulabilirsiniz eger hala devam ederse anakartta sorun olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlat > Çalıştır > Kutu içine : shutdown -s -f -t 600 > TAMAM
Böyle bir şey buldum. 600 saniye cinsinden. Sen komuta 60000 yaz dene bakalım! -
@Ramptha onu sonsuz yaptım 36000000 filan di galiba oda sorunu çözmedi yaklasık 12 saattir sorun yok ama yine olacak biliyorum
@YasUo21 tamirciye götürdüm ben böyle bişey görmedim diyor bilgisayardan 2-3 tane oyun açıyoruz zorluyoruz ısınmıyor 30 dk olunca kapanıyor yine dediğim gibi saat kurulmuş gibi aynı
sorunla karşılaştığımda pcnin 3 usbside takılıydı hallolmadan önce en son pc de 3 usbde takılıydı yine öyle başlattım pc yi rastgele ve düzeldi kapanmadı onla alakalı olabilirmi bilmiyorum yani kapanırken 3 usb vardı açalırken de 3 usbde takılı olmazsa 30 dk da bir kapanma gibi bişey olabilir mi -
işlemcisini kontrol edin -
işlemcisinin nesini kontrol edeyim ? ısınma problemi yok sorunum sadece 30 dk sonra kapanması saat kurulmuş gibi tam 30 dk sonra kapanıyor 29 değil 31 değil -
ebeveyn kontrollerine bakar mısınız günlük kullanım süresi girilmiş mi? -
onada baktım herşey normal gözüküyor bu bahsettiğim usb konusu yüzünden olabilir mi acaba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X