Şimdi Ara

ACİL ! BU ARABA ALINIR MI ? ( TOYOTA COROLLA 1.6 TERRA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
5.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hic mi bilgsi olan yok ? evden ckcam acil bugun izin gunum arabalara gdp.bkmam.lzm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yasindaki araca 18.500 baglamayin bence

• hocam bulundugum sehirde fyatlar genel olarak boyle 5 aydir araba arastiriyorum artik almamiz lazim. paradan ziyade araba nasildir onu yorumlar misiniz

• Merhabalar. Araç için sadece resimlerine bakarak yorum yapmak zor ama söylendiği gibiyse araç alınır. Yalnız fiyatı gerçekten fahiş, yaklaşık o fiyata sıfır kilometre araç alınır. Toyota iyi araçtır ama sonuçta 13 yaşında. Bulunmaz hint kumaşı da değil.
    Bütçenizi bilmediğim için size şöyle yapın böyle yapın diyemem. Ben yerinizde olsam 13 yıllık döküntülerin peşinde dolaşacağıma farklı alternatifler aradım.
    İlk alternatif benden olsun. Tabii ki son karar sizin.

• hocam boş araba 23 e cıkıyor görüyorsunuz ve dolduruncada 25 26 olcak.. benim bütcem 19 a kadar var.. ve fiyat fazla demişsiniz ben bilmiyorum tabi olabilirde fakat araştırdığım zaman o tür arabaların hepsi 17 - 18 - 19..

bknz :http://www.sahibinden.com/toyota-corolla-1.6-terra-spec.
  • hocam bu forumda daha çok sıfır araçlar üzerine yorum yapılır bu tarz araçları kullanıcıları dışında bilen olmaz, corolla güzel araçtır, fiyatı sıkıntı etmiyorsanız (ki bence de fazla) ilana yazdıkları doğru ise temiz araca benziyor, yine de ustanıza göstermeden almayın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesela bu 17.250 istiyor üstelik 2001 model.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2001-model-beyaz-klimali-140.000-km-de-1.6-terra-special-115486528/detay
    Doldurmaktan bahsetmişsiniz. bence Dacia sanderonun tek eksiği klima. Araçta ESP bile var standart olarak.
  • peki nedir sizce bu aracin ederi ?

• Piyasaya göre konuşacak olursak 17.000 max. Benim fikrime göre 13.000-13.500 tl

kıyaslamanız için örnek ilanlar veriyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-20950-tl-2011-model-evo-1.4-fire-punto-aktive-sifir-ayarinda-115495117/detay#
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-ful-bakimli-otomotik-colt-uygun-fiyat-114212707/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarkatip -- 26 Şubat 2013; 11:40:22 >

• smdi arabanin yanina gdiorm . ustaya gstercm bklm o ne diyecek 18 e fln verirse alirim o zaman

• Bu araç hakkında tek bildiğim Corolla nın tutulmayan kasası olması.
  • Terra modeller Corolla'nın en boş modeli Moon veya Sol bulursanız tercih edilebilir...
  • Bu modeli daha ziyade firmalar tercih ediyordu.
  • O paraya çok daha iyi alternatifler var.

• Tutulmayan model bunlar değil tek farlı balık gözlü olanlar..Bu arabalar her zaman her yerde para ediyor..Yeterki temiz araba olsun. İstediğin kadar kullan, kaza yapma, takla atma aldığın fiyata müşterisi hazır...Satışta zarar yok.. ALTERNATİF ARABALARINIZDA BÖYLEMİ ?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Şubat 2013; 12:37:03 >
  • alınmaz
  • o paraya alınmaz. eski kasa elantralar var daha donanımlı. dijital kliması falan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Tutulmayan model bunlar değil tek farlı balık gözlü olanlar..Bu arabalar her zaman her yerde para ediyor..Yeterki temiz araba olsun. İstediğin kadar kullan, kaza yapma, takla atma aldığın fiyata müşterisi hazır...Satışta zarar yok.. ALTERNATİF ARABALARINIZDA BÖYLEMİ ?...

kime goturduysem ayni boyle dedi :) ve aldim18.500 den. arabanin motoru fln temiz ckti kazasiz degisen yok. arabanin bi onceki sahibi tandik cikti 18 den satmis. yani 500 lira fazla verdik sade. bos dedgnz araba terra spec degil :) yinede tesekkurler yorumlar icin

• hayırlı olsun, sıkıntısız binmeniz dileğiyle.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.