Şimdi Ara

ACİL ÇAMAŞIR MAKİNASI YARDIMI LÜTFEN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BEN ÇAMAŞIR MAKİNASI ALACAM , ARAŞTIRMAKTAN KAFAYI YEDİM HERALDE AMA SONUÇ OLARAK PEK BİŞEY BULAMADIM

ÖZELLİK OLARAK ÇOK FAZLA ŞEY YAZIYOR İNTERNETTE. ÇAMAŞIR MAKİNASI ALIRKEN ÇİFT SU GİRİŞİ OLSUN DAHA TASARRUFLU , ELMAS KAZAN OLSUN DAHA İYİ , ALMAN ÜRETİMİ ALMALISIN DAHA SAĞLAM , MARKA OLARAK ARÇELİK BOSCH ELEKTROLUX BEKO SAMSUNG PROFİLO LG OLSUN HERKES BAŞKA BİŞEY TAVSİYE ETMİŞ , VESTEL ALMAYIN DİYEN ÇOK FAZLA KİŞİ VAR , İŞTE DEVİR SAYISI ÇOK FAZLA OLMASINA GEREK YOK 1000 OLSA YETER DENİYOR , HACİM OLARAK 8 KG OLSUN EN AZ DENİYOR , EN AZ A+++ ENERJİ OLSUN DENİYOR , ALIYOSUN BARİ INOX OLSUN , SERVİSİ VAR MI İYİ Mİ ONU ARAŞTIR FALAN DERKEN FİYAT UÇUP GİDİYOR . BENDE BUNLARA BAKARAK ARAŞTIRMA YAPMAYA BAŞLADIM AMA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM.

SONUÇ OLARAK TASARRUF İÇİN HERALDE ÇİFT SU GİRİŞİ OLAN VE EN AZ A+++ ENERJİLİ , 8KG KAPASİTELİ , 1000 DEVİR Bİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖNERİSİ BEKLİYORUM.EVLENECEĞİM İÇİN ALACAM ONUN İÇİN SAĞLAM OLMASI ÖNEMLİ UZUN SÜRE KULLANACAM SONUÇTA. FİYAT OLARAK MAXİMUM 1300 TL BÜTÇE AYIRDIM. ÖNERDİĞİNİZ MODELİ SÖYLEYİNDE GİDİP ALIP KURTULAYIM ŞU İŞTEN.

HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne_gs -- 26 Eylül 2013; 14:42:04 >

• maxpayne_gs M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar her markadan satmak istediğiniz ikinci el tüm spot ve beyaz eşyalarınız zengin seçenek ve uygun fiyata alınır.Eğer satmayı ya da almayı düşündüğünüz ikinci el eşya varsa bizimle hemen irtibata geçebilirsiniz
    iletisim bigilerimiz kendi websitemizde mevcuttur.İyi günler dileriz.

Website ; http://adanaikincielbeyazesya.com/

Facebook ;
    Adana İkinci El Eşya Alan Yerler Gözde Spotfacebook
    Adana İkinci El Eşya Alan Yerler Gözde Spot
    https://www.facebook.com/AdanaIkinciElSpotEsya

ACİL ÇAMAŞIR MAKİNASI YARDIMI LÜTFEN....

• ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLUN BAKTIMDA KİMSE BİŞEY YAZMAMIŞ HALA .
  • Eger cevap gelmiyorsa, forumdaki ilgili konulari inceleyin (eger incelemediyseniz) yada o konulara da yazin illaki cevap alirsiniz. Ondan sonra bir makineyi sekillendirin kafanizda ve alin. Ben oyle yapiyorum. Servise onem veriyorsaniz arcelik veya bosch grubundan bir urun secebilir veya servis daha az onemliyse aeg-electrolux lerden birinide butcenize uygun olarak secebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Forumu inceledim tabi ama orda olan tavsiyeler genelde bütçemden fazla oluyo onun için bu konuyu açma gereği duydum.

Servis ne kadar önemli bilmiyorum ama bana markadan ziyade direk model önerebilir misin ? çünkü açıklamada yazdığım gibi herkes başka bir markayı öneriyr ama ben pek anlamadığımdan istediğim özelliklerde benim için en mantıklı marka model f/p olarak hangisi olur onu bulmaya çalışıyorum.

Teşekkürler..
  • beyazesyamerkezi B kullanıcısına yanıt
    ÖNCELİKLE YARDIM ETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER .

8104 HE İLE SENİN SÖYLEDİĞİN ARASINDA NE FARK VAR . BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA TEK FARK SU GİRİŞ SAYISI.
    Arçeliğin fiyatları sizin bütçenizin sınırında, onuda düşünebilirsin, yalnız ben yazlığa profilo 1000 dtr aldım 7 kilo 1000 devir memnunum. 800 lü fiyatlara alınabiliyor. Yada cm1201 dtr yi 1300 lü fiyatlara alabilirsiniz, fırçasız sessiz motor, 9 kg 1200 devir, 10 yıl motor garantili.
  • SON OLARAK SİZİN ÖNERDİKLERİNİZ İLE KENDİ BULDUĞUM Bİ KAÇ MODELİ SORUP KARARIMI VERİCEM.TEŞEKKÜRLER.

BEKO D4 8102 E - SAMSUNG WF1800PC - BOSCH WAQ24310 - ELEKTROLUX EWF1284EDW - LG F1281TD5 - BOSCH WAQ2048XTR
  • Sırasıyla Electrolux EWF1286LEW, EWF1486GDW, AEG L75270FL, Profilo CM1201DTR, Bosch WAQ20461TR, Profilo CM100K0TR modellerini öneririm.

LG F1281TD modeli de son olarak düşünülebilir.

Samsung ve Arçelik'i çamaşır makinesinde tavsiye etmem.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜRLER ,ANLADIĞIM KADARIYLA BU KONULARDA BAYA BİLGİLİSİN ONUN İÇİN ÖNERİN ÜZERİNE ELEKTROLUX MODELLERİ ÜZERİNE YOĞUNLAŞIYORUM FİYAT ARAŞTIRMASI YAPIP HEMEN ALACAM İNŞALLAH. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne_gs

ARKADAŞLAR MERHABA ,

BEN ÇAMAŞIR MAKİNASI ALACAM , ARAŞTIRMAKTAN KAFAYI YEDİM HERALDE AMA SONUÇ OLARAK PEK BİŞEY BULAMADIM

ÖZELLİK OLARAK ÇOK FAZLA ŞEY YAZIYOR İNTERNETTE. ÇAMAŞIR MAKİNASI ALIRKEN ÇİFT SU GİRİŞİ OLSUN DAHA TASARRUFLU , ELMAS KAZAN OLSUN DAHA İYİ , ALMAN ÜRETİMİ ALMALISIN DAHA SAĞLAM , MARKA OLARAK ARÇELİK BOSCH ELEKTROLUX BEKO SAMSUNG PROFİLO LG OLSUN HERKES BAŞKA BİŞEY TAVSİYE ETMİŞ , VESTEL ALMAYIN DİYEN ÇOK FAZLA KİŞİ VAR , İŞTE DEVİR SAYISI ÇOK FAZLA OLMASINA GEREK YOK 1000 OLSA YETER DENİYOR , HACİM OLARAK 8 KG OLSUN EN AZ DENİYOR , EN AZ A+++ ENERJİ OLSUN DENİYOR , ALIYOSUN BARİ INOX OLSUN , SERVİSİ VAR MI İYİ Mİ ONU ARAŞTIR FALAN DERKEN FİYAT UÇUP GİDİYOR . BENDE BUNLARA BAKARAK ARAŞTIRMA YAPMAYA BAŞLADIM AMA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM.

SONUÇ OLARAK TASARRUF İÇİN HERALDE ÇİFT SU GİRİŞİ OLAN VE EN AZ A+++ ENERJİLİ , 8KG KAPASİTELİ , 1000 DEVİR Bİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÖNERİSİ BEKLİYORUM.EVLENECEĞİM İÇİN ALACAM ONUN İÇİN SAĞLAM OLMASI ÖNEMLİ UZUN SÜRE KULLANACAM SONUÇTA. FİYAT OLARAK MAXİMUM 1300 TL BÜTÇE AYIRDIM. ÖNERDİĞİNİZ MODELİ SÖYLEYİNDE GİDİP ALIP KURTULAYIM ŞU İŞTEN.

HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Direct Drive ı es geçmişsin en önemlisi

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    Tabi dopru söylüyorsun bide direct drive var , teşekkürler.
    Bende epeydir araştırıyorum,akakçe.comdan birkaç model beğendim ve seçtiğim modeller hakkında Candoğan beyin yorumlarını okudum.Electrolux 1486 modelinde karar kılmıştım siparişi verecektim fakat siparişi vereceğim site tedarikçilerinde ürünün olmadığını belirtti.sana tavsiyem Candoğan beyin tavsiyelerinden şaşma ve ve alacagın ürünün stokta olup olmadığını mutlaka öğren cünkü siparişin iptali ve para iadesi sıkıntılı olabiliyor.
  • Sahing S kullanıcısına yanıt
    Uyardığın için ve bilgilendirdiğin için teşekkürler.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan Bey,
    Bir haftadır çamaşır makinesi hakkındaki yorumlarınızı okuyorum.Bugün Ankastrelife.com dan electrolux 1286 modelini sipariş ettim,kargoya verilmek üzere hazırlandı.Ürünü bulmak epey zor oldu.Kargo dahil 12 taksitli fiyatı 1500tl oldu.AEG lavamat 75270 hepsiburada.comda 1259tl ve 100tl puan vermesine rağmen 1 haftalık kargo süresini beklemeyi göze alamadık ve diğer makinemiz 10 yıllık vestel ve vuruntulu çalışyor ve sıkma programıda çalışmaz oldu. Yaptığınız bilgilendirici ve tarafsız yorumlardan dolayı size çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.