Şimdi Ara

acil çare arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb.aranızda şu anda bu sitede olupta acer 5520g de recovery nasıl alınıyo bileniniz varsa geniş bir şekilde açıklayabilirmi
    bende 5520g kullanıcısıyım.bilgisayar dosyaları medya player dan açıyo.bir dosya indirmesi sonucunda böyle oldu.aranızda bileniniz varsa bana bi yardımcı olabilirmi .teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET GÜL -- 28 Ocak 2008; 1:39:53 >

• laptopu ilk açtığında yapmadınmı recoceryi?
  • valla alt f10 yapıyorum ama 4 tane şık geliyo birincisi fabrika ayarlarına geri dön ikincisi sistemi geri yükle üçüncüsü cd dvd üzerinden yükle dördüncüsü çıkış diyo ama ikinci şıkı tercih edemiyorum izin vermiyofabrika ayarlarında ise parola istiyo parolayıda bilmiyorum bilgisayar açılıyo internete giriyo sadece dosyaları medya playır olarak açmaya çalışıyo yani uzantıları indirdiğim bir dosya yüzünden değşti kendiliğinden ama sisteem dosyaları exe olarak kaldı değişmedi yani msn bile açarken medya player olarak açılıyo cevap için teşekkür ettim
  • dostum sen ilk aldığında sürücü ve sistemi dwd lere yedeklemen gerekiodu 3 tane dwd hatta yaptınmı öyle birşey?
  • kardeş almadım valla zaten kendi içinde yüklü geldi vista.bu bilgisayar bir daha çoktü onda recovery aldık oldu yanianlamdığım niye dosyaları medya playerden açıyo
  • yani senin sistemin şu anda çalışıo ve tek sorunun niye dosyalar medya playerdan açılıo anladığım kadarıyla?bak şimdi
    diyelimki bi mp3 çalacaksın o mp3 e sağ tıkla/varsayılan program seç/winampı tıkla/sonrada en altta bu tür dosyaları açmak için herzaman seçili programı kullan diye bi kutucuk var ona işaretle/tamam a tıkla iş bitmiştir artık bilgisayardaki tüm mp3 leri winamp açar bu uygulamayı benzer dosyaları açmak içinde aynı adımları izleyerek yapabilirsin.istediğin program istediğin dosyaları açar böylelikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.