Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ACİL CEVAP SONY ERİCSON XPERİA NEO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony ericson xperia neo kullananlar var mı?Varsa hoparlöründen ses nasıl çıkıyor kısık mı yüksek mi cızırtılı mı?Ona göre alacağım müzik tutkunun bir insanım çok severim her yerde dinlerim.Kullanıcı yorumları bekliyorum.Bir de yorum alayım sony ericson xperia neo fiyat/performens açısından iyi mi hepsiburada.com da 999 tl yanında 8 gb hafıza kartı hediye.Telefona yaklaşık 1000 tl sayacağım bu fiyata başka marka model android işletim sistemli bir telefon önerir misiniz?
    fm radyosu olacak
    wi-fi,3g,5 mp kamera vs.

• Neo'nun sesinin nasıl çıktığını bilmiyorum ama tasarımının berbat olduğunu biliyorum ..
  • tasarımının nesi berbat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaimemiamor

tasarımının nesi berbat?

Geçenlerde bir alışveriş merkezine gittim, isim vermek istemiyorum reklam olmasın. Neo ve Arc'ı incelemeye gitmiştim niyetim oydu..
    Neo'ya baktım tasarımı hiç hoşuma gitmedi bilmiyorum senin görüşün nasıl, 3.7'''ti değilmi ? Biraz ufak geldi ve ufak olmasına rağmen birazda ağırdı.
    Sanırım oıptimus black bana cok hafif geliyor, tasarım açısındanda onunla bağdaştırdığım için neo'nunki kötü gelmiş olabilir..
  • evet neo 3.7 inç arc 4 inç değil mi tasarımının kötü gelmesi küçüklüğünden mi yoksa başka bişeyden mi ben çok büyük telefon istemiyorum 3.7 ideal bence 4 inç büyük değil mi optimus black de fm radyo yok diyor özellkilerinde doğru mu bu ve de 5 mp kamerası var neonun 8.1 mp
  • Neo'nun boyutu kücük geliyor bana ve tasarım olarakta beğenmiyorum.. Optimus black'te radyo yok ama markette milyon tane ücretsiz radyo programı var..
    Kamera açısından doğrusun ama optimus black'in kamerası iyi konularımı incelersen bunu görebilirsiniz.. Optimus black ve neo arasında karşılaştırırsak optimus black'in 480 x 800 piksel, 4.0 inç.. neo'nun 480 x 854 piksel, 3.7 inç arada çözünürlük farkıda var..
  • işte bana 4 niç büyük geliyor.internet olmadan nasıl radyo dinleyeceksin marketten indiririm diyosun ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaimemiamor

işte bana 4 niç büyük geliyor.internet olmadan nasıl radyo dinleyeceksin marketten indiririm diyosun ama.

Google marketten indirilen neredeyse tüm radyo programları dediğin gibi internetli. Ama aralarından bir tanesi var ücretsiz olan. Bende apk. dosyası var. Aldığın zaman optimus black ben sana gönderirim seve seve
  • Benim tasarimi cok hosuma gidiyor ilgi cekici bir tasarimi var ve 1000Tl verme git bi cep telefoncuda 800Tlye bulabilirsin ayni cihazi almisken lacivert rengini almani tavsiye ederim... Telefonun sesi gayet net ve güzel cikiyor ama hoparlör ile hic dinlemedim tavsiyemdir al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.