Lineage2 Crash Report 2010.4.29 21:48:44 OS : Windows Vista 6.1 (Build: 7600) CPU : AuthenticAMD AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 @ 1998 MHz 2942MB RAM Video : NVIDIA GeForce Go 6150 (6743) PosCode : LS1(152) 0:0:0 2/0 [570]
Insufficient Memory.(87) Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space. You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.
bu hata yüzünden oyuna girerken loading yazısında takılıyor minibook kullandığım için print screen tuşuyla foto alamadım..sorunun ne olduğunu bilen var mı ? işyerinde girebiliyorum,fakat evde giremiyorum bu hatayı alıyorum..cevap verin lütfen acill
iyiki bi cevap istedik..herşeye anında cevap veriyosunuz bide bana baksanıza !!!
sanirim orda kendi sistem dosyasini silerek ve arkadasinin system dosyasini alarak olayi cozmus normalde zaten hata cozumunu orda anlatiyor vaktim yok bakacak int. cafe'deyim
quote:
Orijinalden alıntı: baran97
Lineage2 Crash Report 2010.4.29 21:48:44 OS : Windows Vista 6.1 (Build: 7600) CPU : AuthenticAMD AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 @ 1998 MHz 2942MB RAM Video : NVIDIA GeForce Go 6150 (6743) PosCode : LS1(152) 0:0:0 2/0 [570]
Insufficient Memory.(87) Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space. You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory. History: FMallocWindows::Malloc <- Size -8 FArray <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -8 FArray <- FArray::Realloc <- -1*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- SWBeginLoad <- UGameEngine::LoadLevel <- Load_Level <- UGameEngine::AdjustTerrain <- L2Seamless <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop bu hata yüzünden oyuna girerken loading yazısında takılıyor minibook kullandığım için print screen tuşuyla foto alamadım..sorunun ne olduğunu bilen var mı ? işyerinde girebiliyorum,fakat evde giremiyorum bu hatayı alıyorum..cevap verin lütfen acill
minibook donanim özelliklerini yazabilirmisin ? işlemci . hdd. ram ekran kartı minibook un markası
işlemcinin ne olduğunu gördümde.. hard disk in kaç gb? ekran kartın 64 bit mi 128 bit mi ? büyük ihtimalle ekran kartın paylaşımlı bir ekran kartı ram den yiyor. birde kullanmış olduğun sistemdeki görev yöneticisini açarak sistemin boşta iken ( hiçbir arkaplan programı, virus programı ) çalışmadığı anda performans sekmesinden CPu vede Sayfa kullanım yüzdelerini buraya yazabilirmisin ?
Oynamış olduğun lineage clienttı nedir ? interlude , gracia yada diğerleri ? bu oyunlar için gerekli olan boş alan varmı ? minibook kullanıyorsun işlemcin 1998 MHz yani 1.9 Ghz teknik özellikler yönünden minibook un zayıf donanim özelliklerine sahip vista OS kullanıyorsun o özelliklerde ancak işletim sistemini çalıştır ikinci bir ağır uygulama minibook unu yoracak vede ramin sayfalarını dolduracak vede yeniden read ( okuma ) zamani gecikecektir. ekran kartında paylaşımlı vede ram dan yiyen bir ekr. ise bu seferde ram lerin duruma yetişemeyecek halen gelicektir. Sorundan kurtulmak yada başka bir çözüm istersen o eeepc sine yani minibook una Win_Xp Sp2 yükle vede öyle .