Şimdi Ara

acil cevap verebilirmisiniz ? bilen girsin..!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2010.4.29 21:48:44
    CPU : AuthenticAMD AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 @ 1998 MHz 2942MB RAM
    Video : NVIDIA GeForce Go 6150 (6743)
    PosCode : LS1(152) 0:0:0 2/0 [570]

Insufficient Memory.(87)
    Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
    You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- Size -8 FArray <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -8 FArray <- FArray::Realloc <- -1*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- SWBeginLoad <- UGameEngine::LoadLevel <- Load_Level <- UGameEngine::AdjustTerrain <- L2Seamless <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

bu hata yüzünden oyuna girerken loading yazısında takılıyor minibook kullandığım için print screen tuşuyla foto alamadım..sorunun ne olduğunu bilen var mı ? işyerinde girebiliyorum,fakat evde giremiyorum bu hatayı alıyorum..cevap verin lütfen acill

• iyiki bi cevap istedik..herşeye anında cevap veriyosunuz bide bana baksanıza !!!
  • Hdd bos yermi yok _?
  • http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=108521

sanirim orda kendi sistem dosyasini silerek ve arkadasinin system dosyasini alarak olayi cozmus
    normalde zaten hata cozumunu orda anlatiyor vaktim yok bakacak int. cafe'deyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran97

Lineage2 Crash Report
    2010.4.29 21:48:44
    CPU : AuthenticAMD AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 @ 1998 MHz 2942MB RAM
    Video : NVIDIA GeForce Go 6150 (6743)
    PosCode : LS1(152) 0:0:0 2/0 [570]

Insufficient Memory.(87)
    Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
    You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.
    History: FMallocWindows::Malloc <- Size -8 FArray <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -8 FArray <- FArray::Realloc <- -1*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- SWBeginLoad <- UGameEngine::LoadLevel <- Load_Level <- UGameEngine::AdjustTerrain <- L2Seamless <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
    bu hata yüzünden oyuna girerken loading yazısında takılıyor minibook kullandığım için print screen tuşuyla foto alamadım..sorunun ne olduğunu bilen var mı ? işyerinde girebiliyorum,fakat evde giremiyorum bu hatayı alıyorum..cevap verin lütfen acill

minibook donanim özelliklerini yazabilirmisin ? işlemci . hdd. ram ekran kartı minibook un markası

işlemcinin ne olduğunu gördümde.. hard disk in kaç gb? ekran kartın 64 bit mi 128 bit mi ? büyük ihtimalle ekran kartın paylaşımlı bir ekran kartı ram den yiyor. birde kullanmış olduğun sistemdeki görev yöneticisini açarak sistemin boşta iken ( hiçbir arkaplan programı, virus programı ) çalışmadığı anda performans sekmesinden CPu vede Sayfa kullanım yüzdelerini buraya yazabilirmisin ?

Oynamış olduğun lineage clienttı nedir ? interlude , gracia yada diğerleri ? bu oyunlar için gerekli olan boş alan varmı ?
    minibook kullanıyorsun işlemcin 1998 MHz yani 1.9 Ghz teknik özellikler yönünden minibook un zayıf donanim özelliklerine sahip vista OS kullanıyorsun o özelliklerde ancak işletim sistemini çalıştır ikinci bir ağır uygulama minibook unu yoracak vede ramin sayfalarını dolduracak vede yeniden read ( okuma ) zamani gecikecektir. ekran kartında paylaşımlı vede ram dan yiyen bir ekr. ise bu seferde ram lerin duruma yetişemeyecek halen gelicektir. Sorundan kurtulmak yada başka bir çözüm istersen o eeepc sine yani minibook una Win_Xp Sp2 yükle vede öyle .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.